1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 linser)
1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 linser) - Acuvue DONT USE
1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 linser) 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 linser) 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 linser)

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 linser)

209 kr
AttributterPrimære

torsdag 23-11

Renere
blank
209 kr
Læg i kurven
Bent

Hej, Jeg ønsker at købe mere af gangen end 30, men synes ikke man får rabat ved fx. at købe 90?

info@alensa.dk

Hej Bent,

Her kan du finde 90 stk. til kun 598 kr. https://www.alensa.dk/…sm-90-linser Det vil sige, at du får 29kr. rabat :-)

Maria Stenderup Korch

Jeg har problemer med at bestille nye kontaktlinser. Jeg bliver bedt om at udfylde cylinder og akse, hvilket jeg ikke har nogen ide om. Hvis jeg så prøver at gå ind på at bestille "gentag sidste bestilling" er prisen noget højere, end de 208 kr. jeg skal give pr pakke. Kan I hjælpe mig? Venlige hilsner Maria korch

info@alensa.dk

Hej Maria,

Du bliver nødt til at snakke med din øjenlæge om cylinder og akse nr. – vi aldrig anbefaler at nogen køber linser uden at vide alle detaljerne. Jeg har lige prøvet at gentage din sidste ordre og det ser ud som om du bliver nødt til at betale 286 kr per pakke i stedet for 288 som det var før.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism

Johnson & Johnson har introduceret 1-dagslinser til astigmatikere inden for produktrækken 1 Day Acuvue Moist. Linsen er kendetegnet ved et revolutionerende design, den velafprøvede teknologi LACREON™ og det største udvalg blandt de eksisterende toriske 1-dagslinser, hvad angår linsens parametre. Producenten anfører, at 95 % brugere klarede at sætte linsen i ved første forsøg.

LACREON™ teknologi

Toriske linser 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism er forsynede med LACREON™ teknologi. Denne teknologi indkapsler de fugtgivende stoffer i linsens materiale. Øjnene er således fugtige, friske og i god form hele dagen.

ASD teknologi

Et enestående system af fire stabiliserende zoner udnytter øjenlågenes naturlige tryk og fastholder linsen på plads hver gang, du blinker. Systemet er med til at give et klart og skarpt syn i løbet af hele dagen. Med denne teknologi er det nemt og hurtigt at sætte linserne i på den korrekte måde.

Ud over en høj komfort yder 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler, som er den største UV-beskyttelse blandt de tilgængelige toriske 1-dagslinser. Producenten anfører, at linsen beskytter 85 % mod UVA-stråling og op til 99 % mod UVB-stråling.
Ret-og-vrang-indikatoren i linsen viser klart, når man kigger på den fra siden, om linsen vender korrekt og er klar til at blive sat i.

Egenskaber
Styrke: fra -9.00 til +4.00
Udløbsdato: 32 måneder og mere
Udskiftningsplan: 1 dag
Materiale: Etafilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 58 %
Ilttilførsel: 23,7 Dk/t
Diameter: 14.5
UV filter: Ja
Antal linser per æske: 30 linser
Producent: Johnson and Johnson
Basiskurve: 8.5
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 linser)

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 linser)

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 linser)

209 kr Lager 200 stk