Gentag din sidste ordre
tom

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 linser)

Lager 200 stk
Antal stemmer: 115
Pris 209 kr pr. pakke
AttributterPrimære

mandag 25-9

Renere
blank
DHL (1–2 dage):
DHL + Ordre over 500kr: GLS: (3–5 dage)
GLS + Ordre over 500kr:
59 kr
20 kr
39 kr
GRATIS

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism

Johnson & Johnson har introduceret 1-dagslinser til astigmatikere inden for produktrækken 1 Day Acuvue Moist. Linsen er kendetegnet ved et revolutionerende design, den velafprøvede teknologi LACREON™ og det største udvalg blandt de eksisterende toriske 1-dagslinser, hvad angår linsens parametre. Producenten anfører, at 95 % brugere klarede at sætte linsen i ved første forsøg.

LACREON™ teknologi

Toriske linser 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism er forsynede med LACREON™ teknologi. Denne teknologi indkapsler de fugtgivende stoffer i linsens materiale. Øjnene er således fugtige, friske og i god form hele dagen.

ASD teknologi

Et enestående system af fire stabiliserende zoner udnytter øjenlågenes naturlige tryk og fastholder linsen på plads hver gang, du blinker. Systemet er med til at give et klart og skarpt syn i løbet af hele dagen. Med denne teknologi er det nemt og hurtigt at sætte linserne i på den korrekte måde.

Ud over en høj komfort yder 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler, som er den største UV-beskyttelse blandt de tilgængelige toriske 1-dagslinser. Producenten anfører, at linsen beskytter 85 % mod UVA-stråling og op til 99 % mod UVB-stråling.
Ret-og-vrang-indikatoren i linsen viser klart, når man kigger på den fra siden, om linsen vender korrekt og er klar til at blive sat i.

Egenskaber

Styrke: fra -9.00 til +4.00
Udløbsdato: 32 måneder og mere
Udskiftningsplan: 1 dag
Materiale: Etafilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 58 %
Ilttilførsel: 23,7 Dk/t
Diameter: 14.5
UV filter: Ja
Antal linser per æske: 30 linser
Producent: Johnson and Johnson
Basiskurve: 8.5

Kommentarer

Tilføj kommentar

 • Maria Stenderup Korch

  Jeg har problemer med at bestille nye kontaktlinser. Jeg bliver bedt om at udfylde cylinder og akse, hvilket jeg ikke har nogen ide om. Hvis jeg så prøver at gå ind på at bestille "gentag sidste bestilling" er prisen noget højere, end de 208 kr. jeg skal give pr pakke. Kan I hjælpe mig? Venlige hilsner Maria korch

  Kommentar tilføjet 27.06.2017
 • info@alensa.dk

  Hej Maria,

  Du bliver nødt til at snakke med din øjenlæge om cylinder og akse nr. – vi aldrig anbefaler at nogen køber linser uden at vide alle detaljerne. Jeg har lige prøvet at gentage din sidste ordre og det ser ud som om du bliver nødt til at betale 286 kr per pakke i stedet for 288 som det var før.

  Med venlig hilsen,

  Alensa.dk Kundeservice

  Kommentar tilføjet 27.06.2017
 • Christel Jensen

  Er det fuldstændig umuligt at få et svar på spørgsmål jeg som jeg skrev til jer for snart 1 uge siden ?!

  Kommentar tilføjet 06.06.2016
 • info@alensa.dk

  Hej Christel,

  Jeg ved ikke om det giver mening at besvare dig nu, med her kan du finde flere varianter for toriske 1-dagslinser med cylinder –2.25

  https://www.alensa.dk/sog?…

  Kommentar tilføjet 29.06.2017
 • Christel Jensen

  Hej med jer... Kan det virkelig være rigtigt, at Acuvue Moist Toric er den ENESTE 1-dagslinse I kan tilbyde i CYL -2,25 ?! Alle de andre I kan tilbyde i toriske 1-dagslinser, er på max. -1,75 :-/

  Kommentar tilføjet 01.06.2016
 • Dorte L.

  Jeg vil gerne bestille flere pakker kontaktlinser Acuvue moist. Kan jeg få rabat?

  Kommentar tilføjet 20.05.2015
 • info@alensa.dk

  Kære Dorte,

  Vi tilbyder mængderabat på 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism, dvs. at i stedet for 30 linser kan du købe 90 linser og spar penge. Tjek her: http://www.alensa.dk/…sm-90-linser

  Med venlig hilsen,

  Alensa.dk Kundeservice

  Kommentar tilføjet 20.05.2015
 • Lene B.

  Jeg er meget tilfreds med disse linser, men vil gerne høre om I kan anbefale nogle gode toriske 2-ugerslinser eller månedslinser, fordi disse er generelt lidt billigere... tak!

  Kommentar tilføjet 06.05.2015
 • info@alensa.dk

  Kære Lene,

  Vi anbefaler dig at konsultere din øjenlæge. Det kan godt være, at din optiker kan anbefale dig nogle toriske 2-ugerslinser eller månedlige linser. En tommelfingerregel angående kontaktlinser er dog, at de bedste er generelt 1-dagslinser, da disse er meget mere hygiejniske. Du har en ny frisk sæt af linser for hver dag, og du behøver ikke at bruge din tid på rensning af disse linser eller penge på linsevæske. Det gør ikke så ondt i pengepungen, hvis en linse beskadiges eller bliver væk.

  Med venlig hilsen,

  Alensa.dk Kundeservice

  Kommentar tilføjet 06.05.2015