Gentag din sidste ordre
tom

1 Day Acuvue TruEye (30 linser)

Lager 200 stk
Økonomipakke:
1 Day Acuvue TruEye (90 linser) - 577 kr (Spar 5 kr)

Antal stemmer: 104
Pris 194 kr pr. pakke
AttributterPrimære

mandag 25-9

Renere
blank
DHL (1–2 dage):
DHL + Ordre over 500kr: GLS: (3–5 dage)
GLS + Ordre over 500kr:
59 kr
20 kr
39 kr
GRATIS

1 Day Acuvue TruEye kontaktlinser (30 linser)

Det er ikke en overraskelse, at 1-dagslinser 1 Day Acuvue TruEye har vundet den prestigefyldte pris TOP OPTA 2010. Allerede i maj 2009 blev disse linser introduceret på markedet som de allerførste kontaktlinser i silikone-hydrogel blandt 1-dagslinser. Ud over større komfort har det nye materiale Narafilcon A også betydet en usædvanlig høj ilttilførsel gennem linsen på 118 Dk/t.

1 Day Acuvue TruEye fås også i en større pakke med 90 linser.

HYDRACLEAR teknologi

1 Day Acuvue TruEye har den unikke fugtgivende teknologi HYDRACLEAR®, der er med til at holde øjnene fugtige og afslappede. Hydraclear binder de fugtgivende stoffer til linsens materiale, så overfladen holdes glat og fin.

Linser til dig med store krav

Hvad enten du har tænkt dig at bruge linserne ved særlige lejligheder eller dagligt, kun til sport eller fra morgen til aften, kan du være sikker på en høj og langvarig komfort, hvis du vælger 1 Day ACUVUE TruEye. Ifølge producenten kan du skifte fra de ældre ACUVUE 1-dagslinser til TruEye uden at spørge din optiker, fordi basiskurven (BC) og diameteren (DIA) er uændrede.

1 Day Acuvue TruEye linser yder (ligesom dens forgængere 1 Day Acuvue og 1 Day Acuvue Moist) beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler, og den har en ret-og-vrang-indikator, der gør det nemt at kontrollere at linsen vender rigtigt.

Egenskaber

Styrke: fra +6.00 til -12.00
Udløbsdato: 32 måneder og mere
Udskiftningsplan: 1 dag
Materiale: Narafilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 46%
Ilttilførsel: 118 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Ja
Antal linser per æske: 30 linser
Producent: Johnson and Johnson
Basiskurve: 8.5 og 9.0

Kommentarer

Tilføj kommentar

 • Peter K.

  En flot indkøbsoplevelse: lav pris, gratis levering og gode linser.

  Kommentar tilføjet 15.05.2015
 • Jeanette

  Hej. Hvad betyder det at linserne er lavet med silikone hydrogel materiale?

  Kommentar tilføjet 04.08.2014
 • info@alensa.dk

  Hej Jeanette Silikonehydrogel kontaktlinser er bløde kontaktlinser fremstillet af et materiale, som indeholder silikone. Linser lavet med siliko hydrogel materiale har en høj iltgennemtrænge­lighed, så der trænger en stor mængde ilt igennem til hornhinden. Silikonehydro­gellinser tørre mindre ud sammenlignet med almindelige bløde linser og silikonehydrogel yder også kraftigere modstand mod proteinaflejringer, har mindre risiko for øjeninfektion og er lettere at håndtere på grund af det hårdere materiale. Vh Alensa.dk

  Kommentar tilføjet 04.08.2014