Acuvue Oasys (6 linser)
Acuvue Oasys (6 linser) - Acuvue DONT USE
Acuvue Oasys (6 linser) Acuvue Oasys (6 linser) Acuvue Oasys (6 linser)

Acuvue Oasys (6 linser)

177 kr
AttributterPrimære

torsdag 23-11

Renere
blank
177 kr
Læg i kurvenTilføj kommentar

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

Pakkeløsninger

Acuvue Oasys med Hydraclear Plus

ACUVUE Oasys er en ny generation af 14-dages linser fra Johnson and Johnson og beregnet til dig, der stiller høje krav til linser.

Hvad var der før Acuvue Oasys?

ACUVUE Oasys blev præsenteret som efterfølgeren til den første linse i silikonehydrogel på markedet, nemlig Acuvue Advance, hvis forgænger – kvalitetslinsen Acuvue 2 – stadigvæk er meget populær blandt linsebrugere.

Ny fugtgivende linseteknologi og nyt materiale

Acuvue Oasys linse er udviklet ved anvendelse af den nye fugtgivende teknologi HYDRACLEAR® Plus4, der holder linserne maksimalt fugtige hele dagen lang og hæmmer aflejring af proteiner. Det nye silikone-hydrogel materiale Senofilcon A har desuden fantastiske resultater, hvad angår ilttilførsel gennem linsen – op til 147 Dk/t.

Acuvue Oasys kvalitetslinser til brugere med høje krav

Acuvue Oasys linser er velegnede til følsomme øjne og øjne, der især er udsat for stress. Producenten anfører, at linsen også kan bruges som døgnlinse i syv dage og seks nætter, hvorefter linserne udskiftes med et nyt par (mens det gamle par kasseres). Du bør tale med din øjenspecialist (optiker eller øjenlæge), før du skifter til at bruge linser som døgnlinser. Det skal bemærkes, at der er forskellige holdninger blandt eksperterne om, hvorvidt man kan sove med linserne i. Acuvue Oasys er det perfekte valg, hvis du lider af tørre øjne eller hvis du tilbringer mange timer foran en computerskærm eller i rum med aircondition.

Hvorfor må man ikke gå over tid med Acuvue Oasys?

Kontaktlinsema­terialer har forskellige egenskaber, hvad angår aflejring af proteiner. Producenten fastsætter bæretiden efter materialets levetid og målinger af aflejringer. Derfor er det vigtigt at følge producentens anvisninger vedrørende linseskift. Du skal ikke lytte til dine venner, der har prøvet at gå med linsen i længere tid uden problemer, det er alt for farligt (alensa.dk går ind for sunde øjne med kontaktlinser).

Egenskaber
Styrke: fra -12.00 til +8.00
Udløbsdato: 24 måneder og mere
Udskiftningsplan: 14 dage
Materiale: Senofilcon A
Brug natten over: Ja
Vandindhold: 38 %
Ilttilførsel: 147 Dk/t
Diameter: 14.0
UV filter: Ja
Antal linser per æske: 6 linser
Producent: Johnson and Johnson
Basiskurve: 8.4 og 8.8
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Acuvue Oasys (6 linser)

Acuvue Oasys (6 linser)

Acuvue Oasys (6 linser)

177 kr Lager 200 stk