Acuvue Oasys (6 linser)

178 kr
100% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato onsdag 29-3 Vælg parametre
Tilføj til ordre 54 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
54 kr
Gratis levering for denne vare
178 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

Acuvue Oasys med Hydraclear Plus

ACUVUE Oasys er en ny generation af 14-dages linser fra Johnson and Johnson

Efterfølgeren til Acuvue Advance

ACUVUE Oasys blev præsenteret som efterfølgeren til den første linse på markedet produceret i silikone-hydrogel, Acuvue Advance, hvis forgænger - kvalitetslinsen Acuvue 2 - stadigvæk er meget populær blandt linsebrugere.

Ny fugtgivende linseteknologi og nyt materiale

Acuvue Oasys linse er udviklet med den nye fugtgivende teknologi HYDRACLEAR® Plus4, der holder linsen maksimalt fugtig hele dagen og hæmmer aflejring af proteiner. Ydermere har det nye silikone-hydrogel materiale Senofilcon A fantastiske resultater, hvad angår ilttilførsel gennem linsen – op til 147 Dk/t.

Til dig der stiller høje krav

Acuvue Oasys linser er velegnede til følsomme øjne og øjne der er udsat for stress. Producenten anfører, at linsen også kan bruges som døgnlinse i syv dage og seks nætter, hvorefter linserne udskiftes med et nyt par og det gamle par kasseres. Du bør tale med din øjenspecialist (optiker eller øjenlæge), før du skifter til at bruge linser som døgnlinser. Acuvue Oasys er det perfekte valg, hvis du lider af tørre øjne eller hvis du tilbringer mange timer foran en computerskærm eller i rum med klimaanlæg.

Hvorfor må man ikke gå over tid med Acuvue Oasys?

Kontaktlinsema­terialer har forskellige egenskaber hvad angår aflejring af proteiner. Producenten fastsætter bæretiden efter materialets levetid og målinger af aflejringer. Derfor er det vigtigt at følge producentens anvisninger vedrørende linseskift. Du skal ikke lytte til dine venner, der har prøvet at gå med linsen i længere tid uden problemer, der er alt for stor risiko ved dette. alensa.dk går ind for sunde øjne med kontaktlinser.

Egenskaber - Acuvue Oasys (6 linser)

Producent: Johnson and Johnson
Basiskurve BC: 8.80, 8.40
Diameter DIA: 14.00
Pakke størrelse: 6 linser
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Udskiftningsplan: 14 dage
Iltgennemtrængelighed: 147 Dk/t
Vandindhold: 38%
Produktnavn: Acuvue Oasys
Tilgængelige styrker: fra -12.00 til +8.00
Materiale: Senofilcon A
Brug natten over: Ja
UV filter: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

100%
42 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (15)

Har du et spørgsmål?
Joe

Hvis man bruge normal lens kurve 8,7 hvad skal man vælge på det her lense? 8,4 eller 8,8

Svar info@alensa.dk

Har du allerede erfaring med Acuvue Oasys? Vi anbefaler stærkt, at du bestiller linser, som du allerede har erfaring med. Hvert mærke er lavet af forskellige materialer og med forskellige former, som ikke behøver at passe til alle. Derfor anbefaler vi, at du besøger en optiker for at få nogle prøvelinser.

Waranya​

Hvis man bruge normal lens kurve 8,6 hvad skal man vælge på det her lense? 8,4 eller 8,8

Svar info@alensa.dk

Hej Waranya,

Mange tak for din kommentar. Vi er kede af at vi ikke kan give dig et svar på dit spørgsmål. Jeg anbefaler at du tager en snak med din optiker eller øjenlæge, som kan give dig nogle testelinser og hjælpe med at finde den bedste løsning for dig.

Du må have en rigtig god dag!

Med venlig hilsen,

Alensa Kundeservice

Palle

Jeg har prøvet linsen på et øje i et par timer og så lagt den i kontakt linse væske. I hylster. Hvor længe kan de holde sig hvis de kun er brugt kort og så lagt i væske bagefter. Er det bære tid der tæller hvor de får luft og snavs eller Har de kortere levetid hvis de har været åben?

Svar info@alensa.dk

Hej Palle,

Disse linser er 14-dages linser. De kan derfor holde i 2 uger efter du har haft dem på første gang.

Med venlig hilsen,

Alensa kundeservice

Tina

Min datter bruger +3,25 Cyl/axis -0,75 080 og den anden æske +3,00 cyl/axis -0,75 090. Får normalt ved optiker, men vil gerne høre prisen her ? Får til 3 mdr til en pris på 426 kr. Med venlig hilsen Tina

Svar info@alensa.dk

Hej Tina.

Når du nævner cylinder og akse, vil jeg gå ud fra at din datter har astigmatisme, populært kaldet bygningsfejl. Vi har mange forskellige slags linser til astigmatisme, så derfor kan jeg ikke give en overordnet pris.

Hvis du er interesseret i at prøve linser til astigmatisme hos os, har vi tilfredshedsgaranti på vores linser fra TopVue. Du skal være velkommen til at sende en mail, hvis du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen

Alensa kundeservice

Søren Carlsen

Hvis man bruger en basiskurve på 8,6 skal man så vælge 8,4 eller 8,8?

Svar info@alensa.dk

Hej Søren! Det vil være bedst hvis du vælger 8,4 så linserne kan stå fast og ikke falder ud. Med venlig hilsen, Alensa.dk Kundeservice

Marianne Sørensen

Jeg synes disse Acuvue Oasys linser er de bedste linser som jeg nogensinde har prøvet!

Hej

Supergode linser

Liselotte

Betyder UV blocking så, at man ikke behøver at bruge solbriller?

Svar info@alensa.dk

Kære Liselotte,

Kontaktlinser, som er mærket med ’UV-beskyttelse’, har indbygget permanent beskyttelse mod UV-stråling. Men man beskytter sig ekstremt effektivt mod stråling ved at bruge solbriller og kontaktlinser med UV-beskyttelse samtidig. Derfor er det en god ide, at holde dine solbriller på. Læs mere om det her: http://goo.gl/QkWLp5

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Dina

Hej, er det muligt at bestille klassiske altså almindelige linser med styrke for det ene øje og toriske linser for det andet øje? Tak!

Svar info@alensa.dk

Kære Dina,

Hvis du lider af astigmatisme kun på det ene øje, men langsynethed eller nærsynethed på det andet øje, så skal du bestille toriske Acuvue Oasys linser for det ene øje (tjek her: http://www.alensa.dk/…ism-6-linser) og almindelige Acuvue Oasys linser med styrke (ovennævnte produkt) for det andet øje.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Tommy

Jeg fik linser lynhurtigt. De kom den næste dag. Meget god service!

Hans P.

Jeg plejede at bruge Acuvue 2 linser, men så prøvede jeg Acuvue Oasys. Disse linser er meget behagelige til en god pris.

Jonas

Meget gode linser mod tørre øjne.

Vibeke

Hej, jeg bruger Acuvue Oasys som døgnlinse i 7 dage i træk som min optiker anbefalede. Jeg har ingen problemer med at sove med linser på. Men bare for en sikkerheds skyld tager jeg en gang imellem linserne ud for at skylle dem hurtigt og sætter dem ind igen.

Xenia

Hej, jeg bruger Acuvue Oasys linser i lang tid og jeg synes, at disse linser er meget komfortable.

Mads

Jeg har tørre øjne og har prøvet mange linser. Oasys har været langt den bedste linse på mine øjne. Jeg er også tilfreds med prisen.