Acuvue Oasys (6 linser)

Acuvue Oasys (6 linser)

177 kr
AttributterPrimære

mandag 26-2

Renere
blank
177 kr
Læg i kurven  Smart alternative
TopVue Premium (6 linser) Pris 164 kr Spar 13 kr SE
Smart alternative
Søren Carlsen

Hvis man bruger en basiskurve på 8,6 skal man så vælge 8,4 eller 8,8?

info@alensa.dk

Hej Søren! Det vil være bedst hvis du vælger 8,4 så linserne kan stå fast og ikke falder ud. Med venlig hilsen, Alensa.dk Kundeservice

Marianne Sørensen

Jeg synes disse Acuvue Oasys linser er de bedste linser som jeg nogensinde har prøvet!

Hej

Supergode linser

Liselotte

Betyder UV blocking så, at man ikke behøver at bruge solbriller?

info@alensa.dk

Kære Liselotte,

Kontaktlinser, som er mærket med ’UV-beskyttelse’, har indbygget permanent beskyttelse mod UV-stråling. Men man beskytter sig ekstremt effektivt mod stråling ved at bruge solbriller og kontaktlinser med UV-beskyttelse samtidig. Derfor er det en god ide, at holde dine solbriller på. Læs mere om det her: http://goo.gl/QkWLp5

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Dina

Hej, er det muligt at bestille klassiske altså almindelige linser med styrke for det ene øje og toriske linser for det andet øje? Tak!

info@alensa.dk

Kære Dina,

Hvis du lider af astigmatisme kun på det ene øje, men langsynethed eller nærsynethed på det andet øje, så skal du bestille toriske Acuvue Oasys linser for det ene øje (tjek her: http://www.alensa.dk/…ism-6-linser) og almindelige Acuvue Oasys linser med styrke (ovennævnte produkt) for det andet øje.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Tommy

Jeg fik linser lynhurtigt. De kom den næste dag. Meget god service!

Hans P.

Jeg plejede at bruge Acuvue 2 linser, men så prøvede jeg Acuvue Oasys. Disse linser er meget behagelige til en god pris.

Jonas

Meget gode linser mod tørre øjne.

Vibeke

Hej, jeg bruger Acuvue Oasys som døgnlinse i 7 dage i træk som min optiker anbefalede. Jeg har ingen problemer med at sove med linser på. Men bare for en sikkerheds skyld tager jeg en gang imellem linserne ud for at skylle dem hurtigt og sætter dem ind igen.

Xenia

Hej, jeg bruger Acuvue Oasys linser i lang tid og jeg synes, at disse linser er meget komfortable.

Mads

Jeg har tørre øjne og har prøvet mange linser. Oasys har været langt den bedste linse på mine øjne. Jeg er også tilfreds med prisen.

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

Pakkeløsninger

Acuvue Oasys med Hydraclear Plus

ACUVUE Oasys er en ny generation af 14-dages linser fra Johnson and Johnson og beregnet til dig, der stiller høje krav til linser.

Hvad var der før Acuvue Oasys?

ACUVUE Oasys blev præsenteret som efterfølgeren til den første linse i silikonehydrogel på markedet, nemlig Acuvue Advance, hvis forgænger – kvalitetslinsen Acuvue 2 – stadigvæk er meget populær blandt linsebrugere.

Ny fugtgivende linseteknologi og nyt materiale

Acuvue Oasys linse er udviklet ved anvendelse af den nye fugtgivende teknologi HYDRACLEAR® Plus4, der holder linserne maksimalt fugtige hele dagen lang og hæmmer aflejring af proteiner. Det nye silikone-hydrogel materiale Senofilcon A har desuden fantastiske resultater, hvad angår ilttilførsel gennem linsen – op til 147 Dk/t.

Acuvue Oasys kvalitetslinser til brugere med høje krav

Acuvue Oasys linser er velegnede til følsomme øjne og øjne, der især er udsat for stress. Producenten anfører, at linsen også kan bruges som døgnlinse i syv dage og seks nætter, hvorefter linserne udskiftes med et nyt par (mens det gamle par kasseres). Du bør tale med din øjenspecialist (optiker eller øjenlæge), før du skifter til at bruge linser som døgnlinser. Det skal bemærkes, at der er forskellige holdninger blandt eksperterne om, hvorvidt man kan sove med linserne i. Acuvue Oasys er det perfekte valg, hvis du lider af tørre øjne eller hvis du tilbringer mange timer foran en computerskærm eller i rum med aircondition.

Hvorfor må man ikke gå over tid med Acuvue Oasys?

Kontaktlinsema­terialer har forskellige egenskaber, hvad angår aflejring af proteiner. Producenten fastsætter bæretiden efter materialets levetid og målinger af aflejringer. Derfor er det vigtigt at følge producentens anvisninger vedrørende linseskift. Du skal ikke lytte til dine venner, der har prøvet at gå med linsen i længere tid uden problemer, det er alt for farligt (alensa.dk går ind for sunde øjne med kontaktlinser).

Vidste du at Acuvue er de mest anvendte kontaktlinser i verden?
Egenskaber
Styrke: fra -12.00 til +8.00
Udløbsdato: 24 måneder og mere
Udskiftningsplan: 14 dage
Materiale: Senofilcon A
Brug natten over: Ja
Vandindhold: 38 %
Ilttilførsel: 147 Dk/t
Diameter: 14.0
UV filter: Ja
Antal linser per æske: 6 linser
Producent: Johnson and Johnson
Basiskurve: 8.4 og 8.8
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Acuvue Oasys (6 linser)

Acuvue Oasys (6 linser)

Acuvue Oasys (6 linser)

177 kr Lager 200 stk