Acuvue Oasys for Astigmatism (12 linser)

469 kr
98% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato torsdag 23-3 Vælg parametre
Tilføj til ordre 54 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
54 kr
Gratis levering for denne vare
469 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

Acuvue Oasys for Astigmatism

Den nye toriske linse, Acuvue Oasys for Astigmatism, er produceret i silikone-hydrogel og er fra producenten Johnson and Johnson. Linsen ligger i forlængelse af Acuvue Advance for Astigmatism. Ifølge producenten kan du skifte til Oasys uden at konsultere din øjenspecialist, da parametrene (styrke, krumning, cylinder og akse) er de samme som hos Acuvue Advance.

Behageligere, skarpere og sundere Oasys

Acuvue Oasys for Astigmatism er kendetegnet ved en høj ilttilførsel til øjet og rigtig god stabilisering af linsen på øjet, takket være teknologien Accelerated Stabilisation Design (ASD), der udnytter blinkebevægelserne til at fastholde den cylindriske korrektion på det rigtige sted. Hver gang man blinker rører øjenlåget ved forhøjningen på linsens yderside og skubber den så tilbage på plads, hvor cylinderen så korrigerer ujævnhederne på hornhindens overflade. Linsen er lavet af materialet SENOFILCON A, som indeholder 38 % vand, hvilket forbedrer ilttilførslen. Den er også forsynet med HYDRACLEAR PLUS og et effektivt UV-filter, der absorberer over 95 % UVA-stråler og 99 % UVB-stråler. Det skal dog bemærkes, at kontaktlinser med UV-filter ikke kan erstatte Solbriller med UV-filter, fordi de ikke beskytter det hvide i øjnene, men kun pupillerne.

Anvendelse af Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism er 14-dages Toriske linser, som man skal tage ud hver aften og lægge i et etui med Linsevæske. Efter aftale med en øjenspecialist kan linsen benyttes som døgnlinse i syv dage og seks nætter. Derefter skal linsen kasseres. Vidste du at Acuvue er de mest anvendte kontaktlinser i verden?

Egenskaber - Acuvue Oasys for Astigmatism (12 linser)

Producent: Johnson and Johnson
Diameter DIA: 14.50
Basiskurve BC: 8.60
Pakke størrelse: 12 linser
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Iltgennemtrængelighed: 129 Dk/t
Udskiftningsplan: 14 dage
Vandindhold: 38%
Produktnavn: Acuvue Oasys for Astigmatism
Cylinder: fra -0.75 til -2.75
Tilgængelige styrker: fra -9.00 til +6.00
Materiale: Senofilcon A
Brug natten over: Ja
UV filter: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

98%
112 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (2)

Har du et spørgsmål?
Birthe Bech-Hansen

Jeg kan ikke finde ACUVUE Oasis With HydraLuxw ASTIGMATISM 1dagslinse ? Findes de hos jer og hvis hvad er prisen for 30 stk ? Mvh Birthe Bech-Hansen

Svar info@alensa.dk

Hej Birthe,

vi har ikke Acuvue Oasys som endagslinser, til gengæld har vi Acuvue Moist som endagslinse til behandlig af astigmatisme: https://www.alensa.dk/…sm-30-linser.

Med venlig hilsen

Alensa kundeservice

Susanne Kjerrumgaard

Hej Jeg plejer at bestille linserne med BC 8,4 og DIA 14, hvad skal jeg nu bestille med de nye mål? Vh Susanne Kjerrumgaard

Svar info@alensa.dk

Hej Susanne,

Disse Acuvue linser har en BC på 8,6 og en DIA på 14,5. Det er et meget stort spring at gå fra en DIA på 14 til en DIA på 14,5, og i disse situationer bør du altid rådføre dig med din optiker.

Med venlig hilsen

Alensa kundeservice