Acuvue Oasys for Astigmatism (6 linser)

Acuvue Oasys for Astigmatism (6 linser)

257 kr
AttributterPrimære

mandag 26-2

Renere
blank
257 kr
Læg i kurven
  Smart alternative
Smart alternative
Jane M.

Jeg vil høre om, hvad disse akse-tal betyder på optikerens seddel, dvs. 180°. Det ser ud som grader.

info@alensa.dk

Kære Jane,

Akse er det gradtal din spheriske styrke ligger i. Tallet viser retningen eller vinklen på styrken på din bygningsfejl (i grader) fra 1 til 180. Tallet 90 betyder lodret placering og 180 betyder vandret. Et højt tal for aksen betyder ikke, at din styrke er høj – det beskriver ganske enkelt bygningsfejlens placering.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Christina

Jeg vil høre om nogen har erfaring med at sove med linser? Tak!

info@alensa.dk

Kære Christina,

Selv om producenten har godkendt Acuvue Oasys for Astigmatism kontaktlinser til brug som døgnlinse i syv dage og seks nætter, er det en god idé at konsultere først din øjenspecialist før du begynder at sove med linserne i.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Maja Bang Mogensen

Det var da hurtigt! Fik linser inden 24 timer. Tak!

Jan

Kan enhver nærsynet bruge kontaktlinser uanset deres styrke? Hvis nej, hvad er den maksimale styrke man kan have når man bruger linser? Og vil det ødelægge personens syn, at bruge linser hvis denne har en meget styrke (-7.00)? Vh Jan

info@alensa.dk

Hej Jan. Stort set alle nærsynede kan bære kontaktlinser uanset hvilken styrke de bruger. Faktisk kan man få special lavede kontaktlinser med op til –30.00 i styrke!

Nej, kontaktlinser ødelægger ikke dine øjnne. Det er dog vigtigt, at du plejer dine kontaktlinser og følger dine øjenlæges og pakkens anvisninger. Vh Alensa.dk

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

Pakkeløsninger

Acuvue Oasys for Astigmatism

Den nye toriske linse Acuvue Oasys for Astigmatism i silikonehydrogel fra Johnson and Johnson ligger i forlængelse af Acuvue Advance for Astigmatism. Ifølge producenten kan du skifte til Oasys uden at spørge din øjenspecialist, fordi parametrene (styrke, krumning, cylinder og akse) er de samme som hos Acuvue Advance.

Behageligere, skarpere og sundere Oasys

Acuvue Oasys for Astigmatism er kendetegnet ved en høj ilttilførsel til øjet og rigtig god stabilisering af linsen på øjet takket være teknologien Accelerated Stabilisation Design (ASD), der udnytter blinkebevægelserne til at fastholde den cylindriske korrektion på det rigtige sted. Hver gang man blinker rører øjenlåget ved forhøjningen på linsens yderside og skubber den så tilbage på plads, hvor cylinderen så korrigerer ujævnhederne på hornhindens overflade. Linsen er lavet af samme materiale som den sfæriske linse Acuvue Oasys, nemlig SENOFILCON A som indeholder 38 % vand, hvilket gør ilttilførslen lettere. Den er også forsynet med HYDRACLEAR PLUS og et effektivt UV-filter, der absorberer over 95 % UVA-stråler og 99 % UVB-stråler. Det skal dog bemærkes, at kontaktlinser med UV-filter ikke kan erstatte solbriller med UV-filter, fordi de ikke beskytter det hvide i øjnene, men alene pupillerne.

Anvendelse af Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism er 14-dages Toriske linser, som man skal tage ud hver aften og lægge i et etui med linsevæske. Efter aftale med en øjenspecialist kan linsen benyttes som døgnlinse i syv dage og seks nætter. Derefter skal linsen kasseres.
Vidste du at Acuvue er de mest anvendte kontaktlinser i verden?
Egenskaber
Styrke: -9.00 til +6.00, cyl: -0,75 til -2.75
Udløbsdato: 24 måneder og mere
Udskiftningsplan: 14 dage
Materiale: Senofilcon A
Brug natten over: Ja
Vandindhold: 38 %
Ilttilførsel: 129 Dk/t
Diameter: 14.5
UV filter: Ja
Antal linser per æske: 6 linser
Producent: Johnson and Johnson
Basiskurve: 8.6
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Acuvue Oasys for Astigmatism (6 linser)

Acuvue Oasys for Astigmatism (6 linser)

Acuvue Oasys for Astigmatism (6 linser)

257 kr Lager 200 stk