Gentag din sidste ordre
tom

Acuvue Oasys for Astigmatism (6 linser)

Lager 200 stk
Antal stemmer: 128
Pris 257 kr pr. pakke
AttributterPrimære

mandag 25-9

Renere
blank
DHL (1–2 dage):
DHL + Ordre over 500kr: GLS: (3–5 dage)
GLS + Ordre over 500kr:
59 kr
20 kr
39 kr
GRATIS

Acuvue Oasys for Astigmatism

Den nye toriske linse Acuvue Oasys for Astigmatism i silikonehydrogel fra Johnson and Johnson ligger i forlængelse af Acuvue Advance for Astigmatism. Ifølge producenten kan du skifte til Oasys uden at spørge din øjenspecialist, fordi parametrene (styrke, krumning, cylinder og akse) er de samme som hos Acuvue Advance.

Behageligere, skarpere og sundere Oasys

Acuvue Oasys for Astigmatism er kendetegnet ved en høj ilttilførsel til øjet og rigtig god stabilisering af linsen på øjet takket være teknologien Accelerated Stabilisation Design (ASD), der udnytter blinkebevægelserne til at fastholde den cylindriske korrektion på det rigtige sted. Hver gang man blinker rører øjenlåget ved forhøjningen på linsens yderside og skubber den så tilbage på plads, hvor cylinderen så korrigerer ujævnhederne på hornhindens overflade. Linsen er lavet af samme materiale som den sfæriske linse Acuvue Oasys, nemlig SENOFILCON A som indeholder 38 % vand, hvilket gør ilttilførslen lettere. Den er også forsynet med HYDRACLEAR PLUS og et effektivt UV-filter, der absorberer over 95 % UVA-stråler og 99 % UVB-stråler. Det skal dog bemærkes, at kontaktlinser med UV-filter ikke kan erstatte solbriller med UV-filter, fordi de ikke beskytter det hvide i øjnene, men alene pupillerne.

Anvendelse af Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism er 2-ugerslinser, som man skal tage ud hver aften og lægge i et etui med linsevæske. Efter aftale med en øjenspecialist kan linsen benyttes som døgnlinse i syv dage og seks nætter. Derefter skal linsen kasseres.

Egenskaber

Styrke: -9.00 til +6.00, cyl: -0,75 til -2.75
Udløbsdato: 24 måneder og mere
Udskiftningsplan: 14 dage
Materiale: Senofilcon A
Brug natten over: Ja
Vandindhold: 38 %
Ilttilførsel: 129 Dt/k
Diameter: 14.5
UV filter: Ja
Antal linser per æske: 6 linser
Producent: Johnson and Johnson
Basiskurve: 8.6

Kommentarer

Tilføj kommentar

 • Jane M.

  Jeg vil høre om, hvad disse akse-tal betyder på optikerens seddel, dvs. 180°. Det ser ud som grader.

  Kommentar tilføjet 29.05.2015
 • info@alensa.dk

  Kære Jane,

  Akse er det gradtal din spheriske styrke ligger i. Tallet viser retningen eller vinklen på styrken på din bygningsfejl (i grader) fra 1 til 180. Tallet 90 betyder lodret placering og 180 betyder vandret. Et højt tal for aksen betyder ikke, at din styrke er høj – det beskriver ganske enkelt bygningsfejlens placering.

  Med venlig hilsen,

  Alensa.dk Kundeservice

  Kommentar tilføjet 29.05.2015
 • Christina

  Jeg vil høre om nogen har erfaring med at sove med linser? Tak!

  Kommentar tilføjet 11.05.2015
 • info@alensa.dk

  Kære Christina,

  Selv om producenten har godkendt Acuvue Oasys for Astigmatism kontaktlinser til brug som døgnlinse i syv dage og seks nætter, er det en god idé at konsultere først din øjenspecialist før du begynder at sove med linserne i.

  Med venlig hilsen,

  Alensa.dk Kundeservice

  Kommentar tilføjet 11.05.2015
 • Maja Bang Mogensen

  Det var da hurtigt! Fik linser inden 24 timer. Tak!

  Kommentar tilføjet 10.04.2015
 • Jan

  Kan enhver nærsynet bruge kontaktlinser uanset deres styrke? Hvis nej, hvad er den maksimale styrke man kan have når man bruger linser? Og vil det ødelægge personens syn, at bruge linser hvis denne har en meget styrke (-7.00)? Vh Jan

  Kommentar tilføjet 24.07.2014
 • info@alensa.dk

  Hej Jan. Stort set alle nærsynede kan bære kontaktlinser uanset hvilken styrke de bruger. Faktisk kan man få special lavede kontaktlinser med op til –30.00 i styrke!

  Nej, kontaktlinser ødelægger ikke dine øjnne. Det er dog vigtigt, at du plejer dine kontaktlinser og følger dine øjenlæges og pakkens anvisninger. Vh Alensa.dk

  Kommentar tilføjet 24.07.2014