Vi sender dine ordrer af sted med det samme! Dog anbefaler vi at du bestiller i god tid, da der kan opstå leveringsforsinkelser.

Adidas A193 00 6058 Evil Eye Evo Pro L

2 159 kr
Anslået afsendelsesdato Lager 1 stk: onsdag 15-4
148 mm
17 mm
45 mm 70 mm
123 mm
Gratis levering for denne vare
2 159 kr

Alle varianter af dette produkt

Gratis Fragt for alle ordrer!
Gratis Gave for ordrer over 600 kr.

om Adidas

Har du hvad det kræver at bære et par Adidas? Disse briller blev skabt til og af atleter. Det er uomtvisteligt at dette design tilbyder den forventede fantastiske og stilede linje af briller, sæson efter sæson.


Om disse briller

Formen er rektangulær, hvilket passer perfekt til rundere ansigter. Farven på stellet er sort, hvilket er en nem farve at bære og er et fantastisk og pålideligt valg for en elegant hverdagsstil. Glassets farve er gul, hvilket tilbyder god klarhed ved dæmpede lysstyrker. Materialet er primært lavet af let og hårdført plastik. Disse er de ideelle solbriller til sport og udendørsaktivi­teter. De er specifikt designet til cykling. Stelet og glassene dækker og beskytter dine øjne bedre end almindelige briller og er mere holdbare
Egenskaber
Producent: Adidas
Brille kategori: Kvinder, Mænd
Brille form: Rektangulære
Brillestel farver: Sort
Brillestænger farve: Sort
Brille linsefarve: Gennemsigtig
Brille linseeffekt: Intet
Brillemateriale: Plastik
Briller linsemateriale: Polykarbonat
UV filter: Ja, 400
Briller tilbehør: Originalt brilleetui
Typer sportsbriller: Universelle sportsbriller, Cykelbriller

Originale produkter

Vi sælger kun originale mærker og produkter. Når du køber solbriller fra Alensa, er de allerede på lager og vil blive leveret direkte til din dør så hurtigt som muligt.Vi stræber efter den største kundetilfredshed. I tilfælde af vores produkter ikke har mødt dine forventninger, venligst kontakt vores kundeservice, der vil arbejde på at finde den bedste løsning.

VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal Klarna DHL dao365
Top