Air Optix Aqua (3 linser)

118 kr
95% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato mandag 30-1 Vælg parametre
Tilføj til ordre 69 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
Gratis levering for denne vare
118 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

Air Optix Aqua kontaktlinser

En ny Månedslinser udgave af Air Optix linser fra Alcon

Den nye udgave fra Alcon er kendetegnet ved en ny emballage og små ændringer i sammensætningen af linsevæsken (tilsætning af stoffet Copolymer 845). Linsen i sig selv er dog uændret. Air Optix Aqualinser, tidligere markedsført som O2 Optix, er kontaktlinser til daglig brug med udskiftning hver måned, dvs månedslinser.

Air Optix Aqua hører til blandt de første silikon-hydrogel linser på markedet. Den fremstormende markedsføring og gode salgstiltag, der har sat fokus på, at silikon-hydrogel slipper op til 5 gange mere ilt igennem til øjet som hydrogel, har ført til, at linsen hurtigt har vundet frem hos mange linsebrugere. Air Optix Aqua er lavet af Lotrafilcon B (67 %) og vand (33 %).

Vi anbefaler, at du kontakter din øjenspecialist inden du skifter til disse linser, da de optiske egenskaber hos Air Optix Aqua er forskellige fra andre kontaktlinsemærker.Hvad iltgennemtrænge­ligheden af disse linser angår, måske er du overrasket over at der står forskellige tal på vores hjemmeside og på selve linseæsken. Du behøver ikke bekymre dig, der er rent faktisk tale om de samme værdier. På vores hjemmeside bruger vi standardiserede værdier, der angiver iltgennemtrænge­ligheden i forhold til linsens tykhed -- angivet som (Dk/t). Denne værdi fås ved at dividere linsens iltgennemtrænge­lighed (Dk) med linsens tykhed (t). De fleste producenter angiver iltgennemtrænge­lighed på denne måde, hvorfor vi også har valgt at bruge dette system for alle vores produkter. Det kan dog godt ske, at dine linser kun viser (Dk)-værdien. I så fald er det blot den grundlæggende iltgennemtrænde­lighedsværdi, der står på din æske. Det betyder også, at der rent faktisk ikke er nogen forskel mellem de værdier der sår på æsken og dem, du ser her på hjemmesiden.

Egenskaber - Air Optix Aqua (3 linser)

Producent: Alcon
Basiskurve BC: 8.60
Diameter DIA: 14.20
Pakke størrelse: 3 linser
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Iltgennemtrængelighed: 138 Dk/t
Udskiftningsplan: 30 dage
Vandindhold: 33%
Produktnavn: Air Optix Aqua
Tilgængelige styrker: fra -10.00 til +6.00
Materiale: Lotrafilcon B
UV filter: Nej
Brug natten over: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

95%
246 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (5)

Har du et spørgsmål?
dorna baniasad

Kan man sove med dem på hele måned?

Svar info@alensa.dk

Hej Dorna,

Ja det kan du godt. Dog bør du kontakte og rådføre dig med din øjenspecialist før du begynder at bruge Air Optix Aqua, og andre månedslinser, som døgnlinser til kontinuerligt brug.

Med venlig hilsen,

Alensa kundeservice

Evelyn

de bedste linser på markedet

Lau

Varen lever fuldt op til beskrivelsen. God handel!

Pernille

God service og kvalitets-kontaktlinser!

Jeanette

Jeg bruger Air Optix linser fra starten. Jeg har prøvet også nogle andre mærker, men har ikke fundet noget bedre. Først købte jeg dem hos en optiker. Men nu har jeg fundet meget bedre pris gennem PriceRunner.