Air Optix Aqua (6 linser)

Air Optix Aqua (6 linser)

187 kr
AttributterPrimære

mandag 26-2

Renere
blank
187 kr
Læg i kurven

Hvis din optiker anbefaler dig Easyvision Monthly Basel, så er der tale om månedslinserne Air Optix Aqua, som er pakket i en anden emballage end den originale. Læs mere her

  Smart alternative
TopVue Monthly Plus (6 linser) Pris 115 kr Spar 72 kr SE
Smart alternative
Lone

Jeg bruger kun disse månedslinser fra Alcon, da de er meget komfortable

Jakob

Gode månedslinser, jeg synes Alcon er den bedste producent af kontaktlinser.

Svend

Jeg har altid købt disse linser hos min optiker. For at sparre lidt penge har jeg så undersøgt hvad jeg kan få tilsvarende linser til på nettet. Jeg har regnet ud, at jeg kan spare næsten 2000 kr om året!

Carsten

Jeg bruger lige nu Air Optix Aqua, men jeg overvejer at prøve Acuvue Oasys. Jeg kan forstå, at disse linser har forskellig basiskurve og diameter. Kan det blive et problem?

info@alensa.dk

Kære Carsten,

Forskellen i basiskurve og diameter er så lille, at sandsynligvis gør det ingen forskel. Men hos Alensa.dk plejer vi altid at sige, at det bedste vil være at konsultere først din optiker.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Nikolaj

Tilfredsstillende linser men prisen er lidt for høj. Jeg har prøvet TopVue Air og kvaliteten er det samme.

Kristine

Jeg har kigget rundt på forskellige webshops for at finde billige Air Optix linser. Alensa har den bedste pris.

Heidi

Air optix aqua døgnlinser er perfekte til dovne typer ligesom jeg. Efter en lang nat gider jeg ikke at rense linser og tage dem ud. Det er nemmere at sove med linser i.

Mette M.

Jeg overvejer at bestille dem, men vil spørge hvilken linsevæske skal man bruge til airoptix?

info@alensa.dk

Kære Mette,

Vi anbefaler Gelone linsevæske, som er ideel til desinfektion, rengøring, opbevaring og hydrering af alle bløde kontaktlinser. GELONE sammensætning indeholder en unik balance takket være natriumhyaluronat, og giver dermed en effektiv antibakteriel virkning, overlegen komfort og langvarig hydrering. Linsevæske er tilgængelig i 100 ml, 360 ml, 2×360ml og 3×360ml pakker. Lige nu har vi tilbud på 360 ml og 2×360ml pakker, dvs at du får en 100 ml flaske af Gelone gratis. http://www.alensa.dk/gelone.html

MVH,

Alensa.dk kundeservice

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

Pakkeløsninger

Air Optix Aqua kontaktlinser

En ny udgave af Air Optix linser fra Alcon (CIBA Vision)

Den nye Månedslinser udgave fra Alcon (Ciba Vision) er kendetegnet ved en ny emballage og små ændringer i sammensætningen af linsevæsken (tilsætning af stoffet Copolymer 845). Linsen i sig selv er dog uændret. Air Optix Aqua linser, tidligere markedsført som O2 Optix, er kontaktlinser til daglig brug med udskiftning hver måned, dvs månedslinser.

Air Optix Aqua hører til blandt de første silikonehydrogel-linser på markedet. Den fremstormende markedsføring og gode salgstiltag, der har sat fokus på, at silikonehydrogel slipper op til 5 gange mere ilt igennem til øjet som hydrogel, har ført til, at linsen hurtigt har vundet frem hos mange linsebrugere. Air Optix Aqua er lavet af Lotrafilcon B (67 %) og vand (33 %).

Vi anbefaler, at du kontakter din øjenspecialist inden du skifter til disse linser, da de optiske egenskaber hos Air Optix Aqua er forskellige fra andre kontaktlinse-mærker.

Egenskaber
Styrke: fra -10.00 til +6.00
Udløbsdato: 32 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Materiale: Lotrafilcon B
Brug natten over: Ja
Vandindhold: 33%
Ilttilførsel: 110 Dk
Diameter: 14.2
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 6 linser
Producent: Alcon (Ciba Vision)
Basiskurve: 8.6
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Air Optix Aqua (6 linser)

Air Optix Aqua (6 linser)

Air Optix Aqua (6 linser)

187 kr Lager 200 stk