Air Optix EX (3 linser)

199 kr
89% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato mandag 6-2 Vælg parametre
Tilføj til ordre 54 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
54 kr
Gratis levering for denne vare
199 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

Air Optix EX Kontaktlinser

Air Optix EX er silikon-hydrogel Månedslinser med nogle revolutionære egenskaber. Deres avanceret materiale tillader en stor mængde ilt at nå hornhinden, og så bliver linserne behagelige og rene selv når man bærer dem i længere tid. Disse bløde kontaktlinser er ideele for folk som lever et aktivt liv og dyrker motion, samt alle andre der har brug for nogle komfortable, pålidelige kontaktlinser til lange og krævende dage.

Exceptionelle egenskaber

Air Optix EX er designede til at forsyne en komfort, fleksibilitet og frihed uden sidestykke. Deres største fordel er den meget høje ilttilførsel, der er på 175 Dk/t. Takket være deres store åndbarhed, er Air Optix EX også velegnet til at bruges som døgnlinser, men kun efter en godkendelse fra din optiker. Man må ikke bære linserne længere end 30 dage, og man skal derefter tillade øjnene at hvile for en nat. Et nyt par kan bruges den næste dag.

Modstandsdygtige mod aflejringer

Air Optix EX har den patenterede SmartShield teknologi, som giver en meget glad overflade, og beskytter mod aflejringer. Den glatte overflade hjælper med at mindske friktionen når du blinker, så dit komfort niveau vokser. SmartShield technologien beskytter linsen mod snavs og aflejringer, så du kan opleve et skarpt og klart syn hver dag.

Air Optix EX er blevet let farvede i lyseblå for at sikre en nemmere håndtering. Denne pakke indeholder 3 linser. Sådan tager du kontaktlinserne på og afHvad iltgennemtrænge­ligheden af disse linser angår, måske er du overrasket over at der står forskellige tal på vores hjemmeside og på selve linseæsken. Du behøver ikke bekymre dig, der er rent faktisk tale om de samme værdier. På vores hjemmeside bruger vi standardiserede værdier, der angiver iltgennemtrænge­ligheden i forhold til linsens tykhed -- angivet som (Dk/t). Denne værdi fås ved at dividere linsens iltgennemtrænge­lighed (Dk) med linsens tykhed (t). De fleste producenter angiver iltgennemtrænge­lighed på denne måde, hvorfor vi også har valgt at bruge dette system for alle vores produkter. Det kan dog godt ske, at dine linser kun viser (Dk)-værdien. I så fald er det blot den grundlæggende iltgennemtrænde­lighedsværdi, der står på din æske. Det betyder også, at der rent faktisk ikke er nogen forskel mellem de værdier der sår på æsken og dem, du ser her på hjemmesiden.

Egenskaber - Air Optix EX (3 linser)

Producent: Alcon
Basiskurve BC: 8.60, 8.40
Pakke størrelse: 3 linser
Diameter DIA: 13.80
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Iltgennemtrængelighed: 175 Dk/t
Vandindhold: 24%
Udskiftningsplan: 30 dage
Produktnavn: Air Optix EX
Tilgængelige styrker: fra -10.00 til +6.00
Materiale: Lotrafilcon A
UV filter: Nej
Brug natten over: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

89%
39 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (1)

Har du et spørgsmål?
Jette

Hvilken rensevæske anbefales til AIR OPTIX EX - mvh Jette

Svar info@alensa.dk

Du kan prøve Gelone eller Laim-Care, eller enhver "multi-purpose" linsevæske