Air Optix for Astigmatism (3 linser)

170 kr
95% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato mandag 28-11 Vælg parametre
Tilføj til ordre 69 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
Gratis levering for denne vare
170 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

Air Optix for Astigmatism kontaktlinser

Alcon har ophørt med Air Optix for Astigmatism og introduceret en ny version af Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism. Hvis den gamle version ikke er tilgængelig, sender vi den nye version til samme pris. Alcon anbefaler, at man skifter til den nye version uden at konsultere en øjenspecialist.

Air Optix for Astigmatism er Toriske Månedslinser af silikon-hydrogel til kunder med bygningsfejl. Bygningsfejl, også kaldet astigmatisme, skyldes ujævnheder på hornhindens overflade. Den perfekte løsning ved bygningsfejl er kontaktlinser med cylinder, der er placeret i den målte akse. Synskvaliteten, der fås med toriske linser, er betragteligt bedre end ved korrektion med almindelige sfæriske linser uden cylinder- og akseværdi.

Silikon-hydrogel materialet Lotrafilcon B slipper rigtig meget ilt gennem linsen, hvilket gør det både mere behageligt og sundere. Air Optix for Astigmatism er let blåfarvet for at lette håndteringen, uden at det påvirker synskvaliteten. Ifølge producenten Alcon (Ciba Vision) må linsen også bruges som døgnlinse i max. 6 døgn (uden afbrydelse). Denne anvendelse er imidlertid ikke egnet for alle, og du skal tale med din øjenspecialist, før du begynder at sove med linserne i.

Sådan tager du kontaktlinserne på og afHvad iltgennemtrænge­ligheden af disse linser angår, måske er du overrasket over at der står forskellige tal på vores hjemmeside og på selve linseæsken. Du behøver ikke bekymre dig, der er rent faktisk tale om de samme værdier. På vores hjemmeside bruger vi standardiserede værdier, der angiver iltgennemtrænge­ligheden i forhold til linsens tykhed -- angivet som (Dk/t). Denne værdi fås ved at dividere linsens iltgennemtrænge­lighed (Dk) med linsens tykhed (t). De fleste producenter angiver iltgennemtrænge­lighed på denne måde, hvorfor vi også har valgt at bruge dette system for alle vores produkter. Det kan dog godt ske, at dine linser kun viser (Dk)-værdien. I så fald er det blot den grundlæggende iltgennemtrænde­lighedsværdi, der står på din æske. Det betyder også, at der rent faktisk ikke er nogen forskel mellem de værdier der sår på æsken og dem, du ser her på hjemmesiden.

Egenskaber - Air Optix for Astigmatism (3 linser)

Producent: Alcon
Diameter DIA: 14.50
Basiskurve BC: 8.70
Pakke størrelse: 3 linser
Iltgennemtrængelighed: 110 Dk/t
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Vandindhold: 33%
Produktnavn: Air Optix for Astigmatism
Cylinder: fra -0.75 til -2.25
Tilgængelige styrker: fra -10.00 til +6.00
Materiale: Lotrafilcon B
UV filter: Nej
Brug natten over: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

95%
316 af vores kunder anbefaler dette produkt

Kommentarer (4)

Har du et spørgsmål?
John Næsby

Uden tvivl de mest behagelige linser til bygningsfejl jeg har prøvet!

Lubomira

Synes Air Optix for Astigmatism er de bedste linser til bygningsfejl

Bendix

Har lige lavet en ny ordre (linserne er billige og jeg er meget tilfreds med dem), hvornår kan jeg forvente min pakke med Air Optix for Astigmatism?

Svar info@alensa.dk

Hej Bendix,

Venligst log ind på din Alensa online profil og gå til din Order Oversigt hvor du vil finde dit Forsendelsesnummer

Klik på Forsendelsesnummer og du vil blive henvist til GLS eller DHL hjemmesiden, hvor du kan se hvor din pakke er lige nu

Mvh, Alensa Kundeservice

Viggo

Jeg var meget glad for prisen på Air Optix linser. Jeg sparede penge, fordi toriske linser er ellers ret dyre.