Air Optix for Astigmatism (6 linser)
Air Optix for Astigmatism (6 linser) - Alcon
Air Optix for Astigmatism (6 linser) Air Optix for Astigmatism (6 linser) Air Optix for Astigmatism (6 linser) Air Optix for Astigmatism (6 linser) Air Optix for Astigmatism (6 linser)

Air Optix for Astigmatism (6 linser)

318 kr
AttributterPrimære

mandag 26-2

Renere
blank
318 kr
Læg i kurven

Hvis din optiker anbefaler dig Easyvision Monthly Irisian Toric, så er der tale om månedslinserne Air Optix for Astigmatism, som er pakket i en anden emballage end den originale. Læs mere her

Mikkel

Har lige skiftet fra briller til linser og jeg synes Air Optix har gjort mit liv meget nemmere!

Louise

Jeg skiftede til Air Optix toriske linser for en måned siden. Det krævede nogle dage at vænne sig til de nye linser, men bagefter har det været en god oplevelse at bruge disse linser. Mit syn er længere ikke sløret.

Bedøm varen:

Rating:5.0

Alensa har altid været billigst på de linser jeg bruger.

Pakkeløsninger

Air Optix for Astigmatism kontaktlinser

Air Optix for Astigmatism er Toriske Månedslinser af silikone-hydrogel til brugere med bygningsfejl. Bygningsfejl, også kaldet astigmatisme, skyldes ujævnheder på hornhindens overflade. Den perfekte løsning ved bygningsfejl er linser med cylinder, der er placeret i den målte akse. Synskvaliteten, der fås med Toriske linser, er betragteligt bedre end ved korrektion med almindelige sfæriske linser uden cylinder- og akseværdi.Sili­konehydrogel materialet Lotrafilcon B slipper rigtig meget ilt gennem linsen, hvilket gør det både mere behageligt og sundere. Air Optix for Astigmatism er let blåfarvet for at lette håndteringen, uden at det påvirker synskvaliteten. Ifølge producenten Alcon (Ciba Vision) kan linsen også bruges som døgnlinse i max. 6 døgn (uden afbrydelse). Denne anvendelse er imidlertid ikke egnet for alle, og du skal tale med din øjenspecialist, før du begynder at sove med linserne på.
Egenskaber
Styrke: -10.00 til +6.00, cyl.-0.75 til -2.25, akse 10-180
Udløbsdato: 32 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Materiale: Lotrafilcon B
Brug natten over: Ja
Vandindhold: 33%
Ilttilførsel: 110 Dk
Diameter: 14.5
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 6 linser
Producent: Alcon (Ciba Vision)
Basiskurve: 8.7
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Air Optix for Astigmatism (6 linser)

Air Optix for Astigmatism (6 linser)

Air Optix for Astigmatism (6 linser)

318 kr Lager 200 stk