Air Optix Night and Day Aqua (3 linser)

209 kr
95% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato mandag 30-1 Vælg parametre
Tilføj til ordre 69 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
Gratis levering for denne vare
209 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

Air Optix Night and Day Aqua kontaktlinser

En ny Månedslinser udgave af Air Optix Night and Day fra Alcon (Ciba Vision) i en flad æske. Ud over æsken, har man også lavet små ændringer i sammensætningen af linserne. Den forbedrede udgave sørger ifølge producenten for, at linsen bedre binder vand, og føles derfor mere behagelig. Linsen i sig selv er uændret.

Air Optix Night and Day Aqua er månedslinser, som producenten anbefaler til daglig brug (sæt linsen i om morgenen og tag den ud om aftenen) eller til kontinuerlig brug (døgnlinser). Du kan beholde linserne på i 30 dage og 29 nætter, selv mens du sover.

Det anføres dog i informationspjecen, der er vedlagt linserne, at du skal tale med din øjenspecialist, før du begynder at bruge linserne kontinuerligt. Det er langt fra alle, der kan sove med linserne i. Det bør også bemærkes, at der er forskellige holdninger blandt eksperterne, hvad angår uafbrudt brug af linser. Mange eksperter fraråder det helt, mens andre mener, at man skal tage linserne ud efter max. 5 dage.

Air Optix Night and Day Aqua er ganske enestående i deres fantastiske evne til at slippe ilt gennem linsen, så hornhinden tilføres ilt, selv når øjet er lukket (mens man sover).

Air Optix Night and Day hører uden tvivl blandt de bedste linser på markedet. Alligevel frarådes det at købe linserne uden at have rådgivet sig med en øjenspecialist. Du risikerer at spilde penge, fordi linsens diameter er ret lille (DIA = 13.8 mm), mens de fleste brugere behøver 14.0 eller 14.2.

Sådan tager du kontaktlinserne på og afHvad iltgennemtrænge­ligheden af disse linser angår, måske er du overrasket over at der står forskellige tal på vores hjemmeside og på selve linseæsken. Du behøver ikke bekymre dig, der er rent faktisk tale om de samme værdier. På vores hjemmeside bruger vi standardiserede værdier, der angiver iltgennemtrænge­ligheden i forhold til linsens tykhed -- angivet som (Dk/t). Denne værdi fås ved at dividere linsens iltgennemtrænge­lighed (Dk) med linsens tykhed (t). De fleste producenter angiver iltgennemtrænge­lighed på denne måde, hvorfor vi også har valgt at bruge dette system for alle vores produkter. Det kan dog godt ske, at dine linser kun viser (Dk)-værdien. I så fald er det blot den grundlæggende iltgennemtrænde­lighedsværdi, der står på din æske. Det betyder også, at der rent faktisk ikke er nogen forskel mellem de værdier der sår på æsken og dem, du ser her på hjemmesiden.

Egenskaber - Air Optix Night and Day Aqua (3 linser)

Producent: Alcon
Basiskurve BC: 8.60, 8.40
Pakke størrelse: 3 linser
Diameter DIA: 13.80
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Iltgennemtrængelighed: 175 Dk/t
Vandindhold: 24%
Udskiftningsplan: 30 dage
Produktnavn: Air Optix Night and Day Aqua
Tilgængelige styrker: fra -10.00 til +6.00
Materiale: Lotrafilcon A
UV filter: Nej
Brug natten over: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

95%
282 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (5)

Har du et spørgsmål?
Bo Danielsen

En virkelig glad kunde, anbefaler stærkt!

Bettina

Hej, skal man anvende øjendråber til Air Optix linser?

Svar info@alensa.dk

Kære Bettina,

Det er ikke nødvendigt at bruge øjendråber, men øjendråber eller øjenspray forbedrer bærekomforten og dermed også forlænger den optimale bæretid af linserne.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Hanne

Jeg er glad for Air optix night & day. Da mine øjne bliver lidt tørre, bruger jeg øjendråber. Min nye favorit er Laim spray.

Flemming

Kan man virkelig have Air Optix night på i 30 dage i træk?

Svar info@alensa.dk

Kære Flemming,

Producenten angiver, at Biofinity kontaktlinser kan bruges som dagslinser (dvs. fra morgen til aften) eller døgnlinser (dvs. brug natten over i op til 30 dage i træk). Det er dog vigtigt at først konsultere din øjenlæge, fordi det er meget individuelt, hvordan dine øjne kan tåle det.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Morten N.

Er træt af abonnementer. Kan godt lide at betale det hele på en gang. Tilfreds!