Air Optix Night and Day Aqua (6 linser)

390 kr
96% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato mandag 30-1 Vælg parametre
Tilføj til ordre 54 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
54 kr
Gratis levering for denne vare
390 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

Air Optix Night and Day Aqua kontaktlinser

En ny Månedslinser udgave af Air Optix Night and Day fra Alcon (Ciba Vision) i en flad æske. Ud over æsken har man også lavet små ændringer i sammensætningen af linserne. Den forbedrede udgave sørger ifølge producenten for, at linsen binder vand bedre, og føles derfor mere behagelig. Linsen i sig selv er uændret.

Air Optix Night and Day Aqua er Månedslinser som producenten anbefaler til daglig brug (sæt linsen i om morgenen og tag den ud om aftenen) eller til kontinuerlig brug - døgnlinse. Du kan beholde linserne på i 30 dage og 29 nætter, selv mens du sover.

Det anføres dog i informationspjecen, der er vedlagt linserne, at du skal tale med din øjenspecialist, før du begynder at bruge linserne kontinuerligt. Det er langt fra alle, der kan sove med linserne i. Det bør også bemærkes, at der er forskellige holdninger blandt eksperterne, hvad angår uafbrudt brug af linser. Mange eksperter fraråder det helt, mens andre mener, at man skal tage linserne ud efter max. 5 dage.

Air Optix Night and Day Aqua er ganske enestående i deres fantastiske evne til at slippe ilt gennem linsen, så hornhinden tilføres ilt, selv når øjet er lukket (mens man sover).

Air Optix Night and Day hører uden tvivl blandt de bedste linser på markedet. Alligevel frarådes det at købe linserne uden at have rådgivet sig med en øjenspecialist. Du risikerer at spilde penge, fordi linsens diameter er ret lille (DIA = 13.8 mm), mens de fleste brugere behøver 14.0 eller 14.2.

Sådan tager du kontaktlinserne på og afHvad iltgennemtrænge­ligheden af disse linser angår, måske er du overrasket over at der står forskellige tal på vores hjemmeside og på selve linseæsken. Du behøver ikke bekymre dig, der er rent faktisk tale om de samme værdier. På vores hjemmeside bruger vi standardiserede værdier, der angiver iltgennemtrænge­ligheden i forhold til linsens tykhed -- angivet som (Dk/t). Denne værdi fås ved at dividere linsens iltgennemtrænge­lighed (Dk) med linsens tykhed (t). De fleste producenter angiver iltgennemtrænge­lighed på denne måde, hvorfor vi også har valgt at bruge dette system for alle vores produkter. Det kan dog godt ske, at dine linser kun viser (Dk)-værdien. I så fald er det blot den grundlæggende iltgennemtrænde­lighedsværdi, der står på din æske. Det betyder også, at der rent faktisk ikke er nogen forskel mellem de værdier der sår på æsken og dem, du ser her på hjemmesiden.

Egenskaber - Air Optix Night and Day Aqua (6 linser)

Producent: Alcon
Basiskurve BC: 8.60, 8.40
Pakke størrelse: 6 linser
Diameter DIA: 13.80
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Iltgennemtrængelighed: 175 Dk/t
Vandindhold: 24%
Udskiftningsplan: 30 dage
Produktnavn: Air Optix Night and Day Aqua
Tilgængelige styrker: fra -10.00 til +6.00
Materiale: Lotrafilcon A
UV filter: Nej
Brug natten over: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

96%
788 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (7)

Har du et spørgsmål?
johnny daniel franck

jeg kan ikke vælge læse styrke i disse?

Svar info@alensa.dk

Night & Day fra Alcon findes fra -10 til +6. Prøv at scrolle helt ned :-)

Halyna

Hej, jeg vil gerne købe 6 linser på 369 kr, men kan jeg 3 stk ( +4 ) og 3 stk ( +5 )? Tak

Svar info@alensa.dk

Hej Halyna,

Tak for din kommentar. Disse linser fås også i pakker af 3 linser, men det gælder som regel, at mindre pakker er desværre også mindre fordelagtige. To pakker med 3 linser koster derfor 418 kr.

Det er desværre ikke muligt at kombinere forskellige styrker i en pakke med 6 linser.

Skriv endelig til info@alensa.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Du må have en rigtig god dag!

Kenneth

Hej - jeg har i mange år brugt Night and Day med styrke - 3,0 pga nærsynethed - jeg er 48 år og er efterhånden også blevet en del langsynet - kan man få en døgnlinse som Night and Day der også kan hjælpe med det?

Svar info@alensa.dk

Hej Kenneth,

tak for din kommentar. Det lyder som om du har brug for multifokale linser. Air Optix fresmtiller disse multifokale månedslinser: Air Optix hydraglyde multifocal og Air Optix Aqua Multifocal. Jeg kan også anbefale TopVUe Air Multifocal, som dog ikke kan bruges natten over. Før du vælger, hvilke linser du gerne vil have, anbefaler jeg at konsultere dit valg med din øjenlæge/optiker, som f. eks. også kan give dig nogle prøvelinser. :)

Du må have en rigtig god dag!

Med venlig hilsen, Alensa kundeservice

Frederik Holst

Jeg søger nogle kontaktlinser som Air optix night and day men med UV filter. Altså kontaktlinser man kan sove med i 30 dage og med UV beskyttelse. Har I nogle gode linser I kan anbefale?

Svar info@alensa.dk

Hej Frederik,

Vi har desværre ikke nogle månedslinser, der både har UV-filter og kan bruges natten over.

Med venlig hilsen

Alensa kundeservice

Martin

Jeg leder efter nogle kontaktlinser som jeg kan medbringe på ferie, er disse Air Optix Night and Day Aqua udstyret med UV-filter?

Svar info@alensa.dk

Kære Martin,

Desværre er disse Air Optix Night and Day Aqua ikke udstyret med UV-filter. Derimod indeholder månedslinserne Avaira, som også er fra Cooper Vision, en UV-filter. http://www.alensa.dk/avaira-6-linser

Tanja

Endelig fandt jeg gode døgnlinser! Desuden til en meget god pris.

Regitze

Jeg købte Air optix linser i går og jeg fik dem allerede i dag med DHL. Det var virkelig hurtig levering i forhold til de andre webshops.