Air Optix plus HydraGlyde (3 linser)

119 kr
97% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato mandag 6-2 Vælg parametre
Tilføj til ordre 54 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
54 kr
Gratis levering for denne vare
119 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

AIR OPTIX plus HydraGlyde Kontaktlinser

Air Optix plus HydraGlyde er innovative Månedslinser fra Alcon og de er en ny forbedret version af Air Optix Aqua. De er beregnet til at korrigere for øjnene med sfæriske problemer på grund af en forbedret ilttilførsel. Disse linser er lavet af silikon-hydrogel materiale og de er udstyret med en lyseblå nuance, så det er lettere for dig at se dem.

Hver pakke Air Optix plus HydraGlyde kontaktlinser indeholder 3 linser. Vi tilbyder også en større pakke Air Optix Plus Hydraglyde kontaktlinser til en billig pris.

Moisture Matrix teknologi

Alcons autoriseret Moisture Matrix teknologi som hjælper linserne at tiltrække og fastholde fugt. Denne ekstra fugt skaber et beskyttende lag, der holder linserne hydreret hele dagen, og de forbliver hydreret i en måned.

SmartShield technology

Herudover, Air Optix plus HydraGlyde linser er udstyret med SmartShield teknologi, som også bidrager til at opretholde en optimal fugt. SmartShield teknologi hjælper med at reducere lipider og andre aflejringer på linserne, og at holde dem rene og komfortable i hele iført perioden.

Kontaktlinser designet til udvidet slid

Air Optix plus HydraGlyde kan bæres uden at fjernes i op til 6 døgn. Det er vigtigt at følge din optikers rådgivning om dette type slid, for det er ikke egnet for alle.

Sådan tager du kontaktlinserne på og afHvad iltgennemtrænge­ligheden af disse linser angår, måske er du overrasket over at der står forskellige tal på vores hjemmeside og på selve linseæsken. Du behøver ikke bekymre dig, der er rent faktisk tale om de samme værdier. På vores hjemmeside bruger vi standardiserede værdier, der angiver iltgennemtrænge­ligheden i forhold til linsens tykhed -- angivet som (Dk/t). Denne værdi fås ved at dividere linsens iltgennemtrænge­lighed (Dk) med linsens tykhed (t). De fleste producenter angiver iltgennemtrænge­lighed på denne måde, hvorfor vi også har valgt at bruge dette system for alle vores produkter. Det kan dog godt ske, at dine linser kun viser (Dk)-værdien. I så fald er det blot den grundlæggende iltgennemtrænde­lighedsværdi, der står på din æske. Det betyder også, at der rent faktisk ikke er nogen forskel mellem de værdier der sår på æsken og dem, du ser her på hjemmesiden.

Egenskaber - Air Optix plus HydraGlyde (3 linser)

Producent: Alcon
Basiskurve BC: 8.60
Diameter DIA: 14.20
Pakke størrelse: 3 linser
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Iltgennemtrængelighed: 138 Dk/t
Udskiftningsplan: 30 dage
Vandindhold: 33%
Produktnavn: Air Optix plus HydraGlyde
Tilgængelige styrker: fra -12.00 til +8.00
Materiale: Lotrafilcon B
UV filter: Nej
Brug natten over: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

97%
540 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer

Har du et spørgsmål?