Air Optix plus HydraGlyde (6 linser)

222 kr
99% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato mandag 30-1 Vælg parametre
Tilføj til ordre 54 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
54 kr
Gratis levering for denne vare
222 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

AIR OPTIX plus HydraGlyde Kontaktlinser

Air Optix plus HydraGlyde er innovative Månedslinser fra Alcon og de er en ny forbedret version af Air Optix Aqua. De er beregnet til at korrigere for øjnene med sfæriske problemer på grund af en forbedret ilt permeabilitet. Disse linser er lavet af silikon-hydrogel materiale og de er udstyret med en lyseblå nuance, så det er lettere at se dem.

Hver pakke Air Optix plus HydraGlyde kontaktlinser indeholder 6 linser. Vi tilbyder også en mindre pakke Air Optix Plus Hydraglyde med kun 3 kontaktlinser til en billig pris.

Moisture Matrix teknologi

Alconsautoriseret Moisture Matrix teknologi som hjælper linserne at tiltrække og fastholde fugt. Denne ekstra fugt skaber et beskyttende lag, der holder linserne fugtige hele dagen, og de forbliver hydreret i en måned.

SmartShield technology

Herudover, Air Optix plus HydraGlyde linser er udstyret med Alcons SmartShield teknologi, som også bidrager til at opretholde en optimal fugt. SmartShield teknologi hjælper med at reducere lipider og andre aflejringer på linserne, og at holde dem rene og komfortable i hele iført perioden.

Kontaktlinser designet til udvidet slid

Air Optix plus HydraGlyde kan bæres uden at fjerne op til 6 nætter. Det er vigtigt at følge din optikers rådgivning om dette type slid, for det er ikke egnet for alle.

Sådan tager du kontaktlinserne på og afHvad iltgennemtrænge­ligheden af disse linser angår, måske er du overrasket over at der står forskellige tal på vores hjemmeside og på selve linseæsken. Du behøver ikke bekymre dig, der er rent faktisk tale om de samme værdier. På vores hjemmeside bruger vi standardiserede værdier, der angiver iltgennemtrænge­ligheden i forhold til linsens tykhed -- angivet som (Dk/t). Denne værdi fås ved at dividere linsens iltgennemtrænge­lighed (Dk) med linsens tykhed (t). De fleste producenter angiver iltgennemtrænge­lighed på denne måde, hvorfor vi også har valgt at bruge dette system for alle vores produkter. Det kan dog godt ske, at dine linser kun viser (Dk)-værdien. I så fald er det blot den grundlæggende iltgennemtrænde­lighedsværdi, der står på din æske. Det betyder også, at der rent faktisk ikke er nogen forskel mellem de værdier der sår på æsken og dem, du ser her på hjemmesiden.

Egenskaber - Air Optix plus HydraGlyde (6 linser)

Producent: Alcon
Basiskurve BC: 8.60
Diameter DIA: 14.20
Pakke størrelse: 6 linser
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Iltgennemtrængelighed: 138 Dk/t
Udskiftningsplan: 30 dage
Vandindhold: 33%
Produktnavn: Air Optix plus HydraGlyde
Tilgængelige styrker: fra -12.00 til +8.00
Materiale: Lotrafilcon B
UV filter: Nej
Brug natten over: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

99%
1276 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (3)

Har du et spørgsmål?
Julie

Hej. Jeg bruger normalt Air Optix Aqua kontaktlinser som min optiker valgte for mig for mange år siden. Jeg kan se, at der er kommet denne her nye teknologi. Kan jeg skifte til dem eller er pasformen meget anderledes fra dem jeg har brugt?

Svar info@alensa.dk

Vi vil anbefale at kontakte din optiker, hvis du vil skifte til en anden type. Det er ikke linsekvalitet og egenskaber, det drejer sig om, men også øjet, der må adopteres til noget nyt. Så jeg vil ikke anbefale det.

Anonym

kan man købe uden recept

Svar info@alensa.dk

Hej,

Mange tak for din kommentar. Vi anbefaler helt klart ikke at købe disse kontaktlinser uden en førudgående konsultation med din optiker eller øjenlæge. Linserne kan være lavet af et andet materiale end det, du er vant til, samt de kan have en anden størrelse og form.

Du må gerne kontakte os på info@alensa.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

Popi

Can i come and pick up the lenses from your store today ?

Svar info@alensa.dk

Dear customer,

Thank you for your comment. Unfortunately, we don't have any physical store in Denmark. However, you can order your lenses to a pick-up point through DAO365.