Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (6 linser)

309 kr
98% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato tirsdag 21-3 Vælg parametre
Tilføj til ordre 54 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
54 kr
Gratis levering for denne vare
309 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism toriske kontaktlinser


Air Optix Plus HydraGlyde Astigmatism

Disse månedslinser er produceret i et silikone-hydrogel materiale og er designet til at korrigere astigmatisme, også kaldet bygningsfejl, med en tilføjet cylinder- og akse-værdi. Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism har en meget høj iltgennemtrænge­lighed og har en svagt blåt farvet kant, der gør håndteringen nemmere.

Designet på disse kontaktlinser garanterer et komfortabelt fit og en stabil position i øjet, uden nogen form for uønsket rotation, der kan påvirke synskvaliteten. Du er sikker på at dit syn forbliver skarpt hele dagen lang. Denne æske indeholder 3 linser.

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism er månedslinser, der er godkendt til kontinuerligt brug, altså kan de bruges som døgnlinse, af Alcon. Dog bør du altid konsultere din optiker eller øjenlæge før du begynder at bruge døgnlinser.

Precision Balance 8|4 Design AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ månedskontaktlinser til bygningsfejl har et specielt design, der passer til dit øjes unikke form, og hjælper med at give klart og skarpt syn.

Moisture Matrix AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser drager fordel af HydraGlyde™ Moisture Matrix teknologi, der hjælper med at holde kontaktlinsen konstant fugtet for varig hydrering i løbet af dagen — fra første til sidste brug.

SmartShield Technologie Ubehag bør aldrig være en del af din oplevelse med kontaktlinser. Derfor har AIR OPTIX™ kontaktlinser SmartShield™ teknologi, der hjælper med at beskytte dine kontaktlinser mod irriterende aflejringer hele måneden.Hvad iltgennemtrænge­ligheden af disse linser angår, måske er du overrasket over at der står forskellige tal på vores hjemmeside og på selve linseæsken. Du behøver ikke bekymre dig, der er rent faktisk tale om de samme værdier. På vores hjemmeside bruger vi standardiserede værdier, der angiver iltgennemtrænge­ligheden i forhold til linsens tykhed -- angivet som (Dk/t). Denne værdi fås ved at dividere linsens iltgennemtrænge­lighed (Dk) med linsens tykhed (t). De fleste producenter angiver iltgennemtrænge­lighed på denne måde, hvorfor vi også har valgt at bruge dette system for alle vores produkter. Det kan dog godt ske, at dine linser kun viser (Dk)-værdien. I så fald er det blot den grundlæggende iltgennemtrænde­lighedsværdi, der står på din æske. Det betyder også, at der rent faktisk ikke er nogen forskel mellem de værdier der sår på æsken og dem, du ser her på hjemmesiden.

Egenskaber - Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (6 linser)

Producent: Alcon
Diameter DIA: 14.50
Basiskurve BC: 8.70
Pakke størrelse: 6 linser
Iltgennemtrængelighed: 108 Dk/t
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Vandindhold: 33%
Produktnavn: Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism
Cylinder: fra -0.75 til -2.25
Tilgængelige styrker: fra -10.00 til +6.00
Materiale: Lotrafilcon B
UV filter: Nej
Brug natten over: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

98%
368 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (1)

Har du et spørgsmål?
Emil Larsen

Hej, Det er en fin pris i har på jeres linser. Jeg vil gerne købe linser hos jer. Men jeg har været lidt udfordret med min bygningsfejl og linser. Kan i tilbyde et sæt prøvelinser inden køb? mvh. Emil.

Svar info@alensa.dk

Hej Emil,

Tusind tak for din kommentar. Vi har desværre ikke mulighed for at give nogen prøvelinser. Du kan dog tage et kig på vores udbud af TopVue linser til bygningsfejl her: https://www.alensa.dk/…riske-linser da vi tilbyder en tilfredshedsgaranti på næsten alle TopVue linser. Du kan læse mere om garantiens regler her: https://www.alensa.dk/…garanti.html

Skriv endelig til info@alensa.dk, hvis du har nogle spørgsmål. :)

Du må have en rigtig god dag!

Med venlig hilsen,

Alensa Kundeservice