Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (3 linser)

249 kr
98% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato tirsdag 21-3 Vælg parametre
Tilføj til ordre 54 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
54 kr
Gratis levering for denne vare
249 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

Air Optix plus Hydraglyde Multifocal kontaktlinser

Air Optix plus Hydraglyde Multifocal er kontaktlinser designet til at korrigerer presbyopi, også kaldet gammelmands-langsynethed, en diagnose der ofte forekommer med alderen. Alcon producerer disse multifokale linser i materialet silikone-hydrogel, der har en høj iltgennemtrænge­lighed. Materialet har en let blå farve for en nemmere håndtering.


Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal

Holdbart materiale forstærket med Hydraglyde

Air Optix plus Hydraglyde Multifocal kontaktlinser er produceret i et materiale der er designet til at give fantastisk komfort i en bæringsperiode på 30 dage. Dette skyldes HydraGlyde® teknologien, som holder på vandet i linsen, hvilket gør dem mere fugtige og komfortable hele tiden. Dette gør at disse linser er særligt gode til brugere med tørre øjne.

En anden fordel ved disse multifokale månedslinser er SmartShield® teknologien. Dette skaber en beskyttende hinde over linsens overflade, der forhindrer snavs og aflejringer i at sætter sig på linsen. Linserne er derfor mere komfortable og holdbare.

En kombination af forskellige optiske zoner

Air Optix plus Hydraglyde Multifocal er designet til at give en glidende overgang mellem de forskellige optiske zoner. Du vil være i stand til skifte mellem nær- mellem og lange distancer uden forstyrrelser, selv mens du kører.

Skarpt og klart syn. AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ MULTIFOCAL kontaktlinser går hånd i hånd med briller. AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ MULTIFOCAL kontaktlinser er designet til skarpt og klart syn på både tæt og fjernt hold.

CooperVision Komfort Symbol Fugt hele dagen. Mærk den fugtgivende overflade fra det øjeblik du sætter dine kontaktlinser i, til det øjeblik du tager dem ud.

CooperVision dauerhaftes Tragen Symbol <strongEn fantastisk kontaktlinse - oplevelse. Nyd en god oplevelse med kontaktlinser, uanset om du er førstegangsbruger eller skifter fra almindelige kontaktlinser.Hvad iltgennemtrænge­ligheden af disse linser angår, måske er du overrasket over at der står forskellige tal på vores hjemmeside og på selve linseæsken. Du behøver ikke bekymre dig, der er rent faktisk tale om de samme værdier. På vores hjemmeside bruger vi standardiserede værdier, der angiver iltgennemtrænge­ligheden i forhold til linsens tykhed -- angivet som (Dk/t). Denne værdi fås ved at dividere linsens iltgennemtrænge­lighed (Dk) med linsens tykhed (t). De fleste producenter angiver iltgennemtrænge­lighed på denne måde, hvorfor vi også har valgt at bruge dette system for alle vores produkter. Det kan dog godt ske, at dine linser kun viser (Dk)-værdien. I så fald er det blot den grundlæggende iltgennemtrænde­lighedsværdi, der står på din æske. Det betyder også, at der rent faktisk ikke er nogen forskel mellem de værdier der sår på æsken og dem, du ser her på hjemmesiden.

Egenskaber - Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (3 linser)

Producent: Alcon
Basiskurve BC: 8.60
Diameter DIA: 14.20
Pakke størrelse: 3 linser
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Iltgennemtrængelighed: 138 Dk/t -3.00 Dpt
Udskiftningsplan: 30 dage
Vandindhold: 33%
Produktnavn: Air Optix plus HydraGlyde Multifocal
Tilgængelige styrker: fra -10.00 til +6.00
Tilføj styrke: High (+2,00 - +2,50), Low (+0,75 - +1,25), MED (MAX ADD +2.00)
Materiale: Lotrafilcon B
UV filter: Nej
Brug natten over: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

98%
492 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (1)

Har du et spørgsmål?
iben korsholm

der står at pakken indeholder 3 linser - er det 3 sæt linser eller er det 3 enkelte linser??

Svar info@alensa.dk

Hej Iben,

det er 3 enkelte linser, der er i æsken.

Med venlig hilsen,

Alensa kundeservice