AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml Linsevæske

125 kr
97% anbefaler
Advarsel!!!! Denne opløsning er peroxid. Følg instruktionerne for brug!
Anslået afsendelsesdato Vælg parametre
Afhentningssteder (2–3 Dage) 25 kr *
DAO365 (2–4 Dage) 29 kr *
GLS (2–5 Dage) 39 kr *
DHL EXPRESS (1–2 Dage) 79 kr   
Færøerne, Grønland og fjerntliggende områder (3–5 Dage) 99 kr   
* GRATIS FRAGT på alle kontaktlinser, briller og solbriller!
125 kr

Kontaktlinsevæske AO SEPT PLUS HydraGlyde®

AO Sept Plus HydraGlyde® er en hydrogenperoxid-baseret linsevæske designet til at desinficere alle typer bløde kontaktlinser, herunder silikon-hydrogel linser. Den fugtgivende middel HydraGlyde® giver dine linser den nødvendige fugt mens de er i øjnene. Linsevæsken kommer med et specielt etui, som indeholder den katalyserende middel, AO DISC, som er nødvendig til effektiv rensning af kontaktlinser.

Vigtig advarsel

Skyl aldrig kontaktlinser med peroxidopløsning umiddelbart før brug! Ikke neutraliseret opløsning kan forbrænde eller skade øjets væv.

Brug kun den specielle kasse med en neutraliserende disk til rengøring af kontaktlinser.

Vent altid, indtil rengøringsprocessen er afsluttet. På dette tidspunkt vil boblerne, der frigives under den kemiske rengøringsproces, ikke længere være synlige.

Fyld altid kassen med løsning op til den markerede linje. Hvis du ikke kommer nok væske, rengøres linserne muligvis ikke ordentligt. Hvis du kommer for meget, risikerer du at der spildes peroxid der ikke er blevet neutraliseret.

Du er måske også interesseret i Sådan bruger du Hydrogenperoxid linsevæsker sikkert

Langvarig hydrering

Den fugtgivende HydraGlyde® kompleks binder til linsens overflade, hvor den danner et lag, som forhindrer udtørring i op til 16 timer. Linserne er tilstrækkeligt fugtige og yder enestående komfort.

Hvordan fungerer AO Sept Plus HydraGlyde®?

Det aktive rengøringsstof i AO Sept Plus HydraGlyde®in­deholder 3% hydrogenperoxid. Oprensning af kontaktlinser med denne linsevæske består af 2 trin: desinfektion og bagefter neutralisering med natrium peroxid komponenter. Det er meget vigtigt at tillade linserne at ligge i etuiet i mindst 6 timer for at neutralisere peroxidopløsningen. Ikke-neutraliseret linsevæske må ikke komme i kontakt med øjet, da det vil forårsage en brændende følelse og kan muligvis skade øjet.

Desinfektions-fase

Hydrogenperoxid fungerer som en fortyndet syre, og derfor kan det fjerne effektivt eventuelle aflejringer og uønskede mikroorganismer fra linserne. Hvis hydrogenperoxid kommer i direkte kontakt med de følsomme væv i øjet kan det føre til forbrændinger i øjet, så det er afgørende at tillade linserne at neutralisere i etuiet i mindst 6 timer.

Neutraliserende fase

Den katalytiske agent, der er nødvendig for fuldstændigt at neutralisere opløsningen er AO Disc. Denne neutraliserende disk er inkluderet i et specielt linse-etui, der kommer med hver linsevæske-pakke.

Sådan bruger du AO Sept Plus HydraGlyde® korrekt

Kontaktlinser skal opbevares i et specielt etui (som kommer med linsevæsken), og etuiet skal fyldes med linsevæsken op til opfyldningsmærket. Linserne skal ligge i væsken i etuiet i mindst 6 timer for at sikre fuldstændig neutralisering af opløsningen. Efter 6 timer er neutraliserin­gsprocessen afsluttet og peroxidopløsningen er blevet forvandlet til en saltopløsning, der ikke indeholder konserveringsmi­dler. Nu er det trygt at sætte linser i. Linserne må opbevares i linsevæsken i op til to uger, men efter dette tidspunkt skal væsken kasseres og udskiftes.

Egenskaber - AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml Linsevæske

Producent: Alcon
Linsevæske type: Peroxid
Indhold: 360 ml
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Anvendelighed efter åbning: 3 måneder
Konserveringsstof­fer: Nej
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

97%
182 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (2)

Har du et spørgsmål?
Amen

Hej, kan denne linse væske anvendes til air optix night & day aqua døgn inser?

Svar info@alensa.dk

Hej Amen,

ja du kan sagtens bruge AO SEPT PLUS til dine Air Optix kontaktlinser.

M.v.h.

Klara // Alensa kundeservice

Jette

Jeg har hørt at AO sept Hydraglyde garanterer den sikreste desinfektion. Jeg bruger lige nu den almindelige AO sept, men vil gerne prøve den nyere udgave.