Gentag din sidste ordre
tom

AQ Pure Linsevæske 3 x 360 ml

Lager 200 stk
Antal stemmer: 185
Pris 174 kr pr. pakke
AttributterPrimære

torsdag 21-9

blank
DHL (1–2 dage):
DHL + Ordre over 500kr: GLS: (3–5 dage)
GLS + Ordre over 500kr:
59 kr
20 kr
39 kr
GRATIS

AQ Pure Linsevæske

AQ Pure er en alsidig væske indeholdende en elastisk polymer med egenskaber til at binde store mængder vand. Dette giver en effektiv fugtiggørelse af kontaktlinserne selv ved heldags brug. AQ Pure gør således dine linser mere behagelige at bruge og fjerner iritation og rødmen i øjnene. 

Anvendelig til følsomme øjne

Linsevæske har en meget effektive smørring som er bedre end de fleste alternative linsevæsker, hvilket også gør AQ Pure anvendelig for meget følsomme øjne. Denne linsevæskes komfort egenskaber vil blive særligt værdsat af personer med følsomme øjne og allergikere, men også alle dem, der ønsker den bedste pleje til deres øjne .

Rensning og fugtning

Linsevæsken er egnet til desinfektion, opbevaring, rengøring, skylning og læskning af alle typer af bløde kontaktlinser og fjerner effektivt alle proteinaflejringer. Linsevæskens pH værdi er forenelig med øjets pH værdi, hvilket eliminerer muligheden for øjenirritation. 

Anvendelsestid

AQ Pure Linsevæske er designet til at desinficere kontaktlinserne på to måder. Producenten angiver, at man bør gnide linserne i 5–7 minutter. Hvis man ikke gnider linserne bør man ligger linserne i linsevæsken i mindst 2–3 timer før de er renset. Dog anbefales det af de fleste øjenspecialister, at kontaktlinserne gnides før de ligges i væske for en mere effektiv desinficering.

Egenskaber

Udløbsdato: 24 måneder
Smøring med natriumhyaluronat: Ja
Type linsevæske: Universel
Antal linser per æske: 3 x 360 ml

Kommentarer

Tilføj kommentar