AQ Pure Linsevæske 3 x 360 ml

174 kr
100%
På lager
AttributterPrimære

torsdag 21-6

blank
Få et sæt kontaktlinser og linsevæsker hurtigt og nemt med vores alt-i-en økonomipakker. Alle linsevæsker kommer sammen med et etui.Se pakker med Kontaktlinser & Laim-Care linsevæske eller Linser & Gelone linsevæske

Levering

DHL
1–2 Dage 59 kr
GLS
3–6 Dage 39 kr
174 kr
Gratis Fragt for ordrer over 500 kr.
Gratis Gave for ordrer over 600 kr.
Pengene Tilbage Garanti

AQ Pure Linsevæske

AQ Pure er en alsidig væske indeholdende en elastisk polymer med egenskaber til at binde store mængder vand. Dette giver en effektiv fugtiggørelse af kontaktlinserne selv ved heldags brug. AQ Pure gør således dine linser mere behagelige at bruge og fjerner iritation og rødmen i øjnene.

Anvendelig til følsomme øjne

Linsevæsken har en meget effektive smøring som er bedre end de fleste alternative linsevæsker, hvilket også gør AQ Pure anvendelig for meget følsomme øjne. Denne linsevæskes komfort egenskaber vil blive særligt værdsat af personer med følsomme øjne og allergikere, men også alle dem, der ønsker den bedste pleje til deres øjne

.

Rensning og fugtning

Linsevæsken er egnet til desinfektion, opbevaring, rengøring, skylning og læskning af alle typer af bløde kontaktlinser og fjerner effektivt alle proteinaflejringer. Linsevæskens pH værdi er forenelig med øjets pH værdi, hvilket eliminerer muligheden for øjenirritation.

Anvendelsestid

AQ Pure Linsevæske er designet til at desinficere kontaktlinserne på to måder. Producenten anbefaler, at man gnider linserne i 5–7 minutter. Hvis man ikke gnider linserne skal man ligge linserne i linsevæsken i mindst 2–3 timer før de er renset. Dog anbefales det af de fleste øjenspecialister, at kontaktlinserne gnides før de ligges i væske for en mere effektiv desinficering.

Egenskaber
Udløbsdato: 24 måneder
Smøring med natriumhyaluronat: Ja
Type linsevæske: Universel
Antal linser per æske: 3 x 360 ml

Anmeldelser

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Bedøm varen:
100%

Kommentarer

Har du et spørgsmål?
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Top