Bestilling af briller - en trin for trin-guide

Hvordan fungerer det at bestille receptpligtige briller fra vores butik helt præcist? Takket være vores omfattende udvalg af modeller er det nemt at finde det perfekte par stel. Nu vil du gerne udstyre disse stel med specialfremstillede linser efter din recept. Her er hvordan du skal gå til værks:

Angiv den type briller, du har fået ordineret

For det første, har du brug for enstyrkeglas til langt væk eller til tæt på? Har du en recept på progressive briller, der giver et klart syn på alle afstande? Eller måske vil du blot have receptfrie computerbriller, der kan hjælpe dig med at beskytte dine øjne mod for meget blåt lys fra skærme.

Upload din recept, eller brug en recept fra en tidligere bestilling

Derefter skal du give os din recept, enten ved at indtaste dine parametre manuelt, ved at tage et billede af din recept og uploade det eller ved at bruge parametrene fra din tidligere bestilling.

Den mest behagelige måde er ved at uploade din recept. Du bliver bedt om at give din recept et navn og angive, hvornår den blev udstedt af din øjenlæge. Vi behandler dine parametre og afslutter din bestilling for dig. Du kan også uploade din recept direkte til din konto, lige nu.


Upload din recept nu

Indtast din PD (Pupillary Distance)

Pupillardistancen (PD) er afstanden i millimeter mellem midten af hver af dine pupiller. Du kan finde den på din recept som to værdier (en for hvert øje) eller kun én (for begge øjne tilsammen).

Hvis du ikke kender eller ikke kan se din PD, kan du måle den online ved hjælp af dit webcam eller kamera og et hvilket som helst kort med magnetstribe.

Linsetykkelse

Baseret på din recept vil vores system automatisk indstille en optimal linsetykkelse. Jo mere kompleks en recept er, jo tyndere skal linserne være for at fungere effektivt. Vores kundeserviceteam hjælper gerne, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge.

Tilføj valgfrie, yderligere linsefunktioner

Vores linser leveres med et standardsæt af 5 avancerede behandlinger, som er gratis. Vi tilbyder også ekstra funktioner, som kan tilføjes til dine linser, hvis du ønsker det: et filter, der blokerer for blåt lys, selvtyndende overgangslinser, permanent tonede solbrillelinser eller andet.

Hvis du har valgt progressive briller, skal du i trin 5 vælge et "synsfelt" for dine brilleglas. Hvis du vælger et mere avanceret synsfelt, vil det øge komforten og kvaliteten af dine linser. Mere avancerede linseteknologier hjælper med at mindske perifere forvrængninger og udvide de optiske zoner for mellemliggende og nære afstande.

Læg det hele i kurven, og afslut din bestilling

Og så er du færdig! Dine nye briller vil snart blive leveret til din dør!

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via e-mail eller telefon. Vi hjælper dig gerne med din bestilling.

Køb briller