Biofinity (1 linse)

Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

Biofinity kontaktlinser

Linser til dig med høje krav

Biofinity er nye linser i silikonehydrogel med en helt enestående kombination af højt vandindhold og meget stor ilttilførsel. På grund af dette og materialet Comfilcon A, der har ganske unikke egenskaber, hører Biofinity til blandt de bedste linser på markedet.

Vandindhold vs. ilttilførsel

Biofinity linser byder på en perfekt balance mellem vandindhold (48 %) og evne til at slippe ilt igennem, der kan nå op til 160 Dk/t (x10-9) for et nyt par. Den gode ilttilførsel hos gængse silikonehydro­gelmaterialer skyldes først og fremmest et højt antal silikonepartikler og mindre vand. Silikone er imidlertid som udgangspunkt vandafvisende og med stigende antal silikonepartikler forringes linsens fugtighed.

Hvordan slipper ilt gennem hydrogel og silikonehydrogel?

Hos traditionelle hydrogelmaterialer overføres ilt og metabolitter via vandet, der er indeholdt i linsen. Jo større vandindhold, jo bedre ilttilførsel, der udtrykkes med en Dk-værdi. Hos silikonehydrogel derimod slipper ilt og metabolitter (i gasform) ind gennem miniaturekanaler i linsen.

Løsning – AQUAFORM teknologi

Den revolutionerende teknologi AQUAFORM™, der gør brug af en ny silikonemonomer, har forbedret ilttilførsel betydeligt. Det er lykkedes at kombinere vandabsorberende elementer med silikonepartikler og skabe et materiale, der naturligt binder vand. Vandmolekylerne indgår i brintforbindelser og er ligeligt fordelt ud over hele linsen. Det nye silikonehydro­gelmateriale Comfilcon A behøver således ingen supplerende overfladebehan­dlinger eller smørestoffer.

Anvendelse af Biofinity linser

Biofinity kontaktlinse er beregnet til døgnbrug. Du kan bruge den i op til 30 dage i træk uden at tage den ud. Du skal imidlertid tale med din øjenspecialist, før du går i gang med at bruge linsen som døgnlinse.

Hvad betyder det, at en linse kan binde vand?

Det, hvorvidt en linse kan binde vand, er en vigtig egenskab, der har afgørende betydning for, hvor behagelig en linse føles. Hvis linsens overflade er god til at binde vand, vil tårefilmen fordele sig jævnt ud over hele øjet, så linsen smøres på en naturlig måde.

Biofinity er modstandsdygtig over for aflejringer

Dette linsemateriale er nonionisk, dvs. indeholder ingen elektrisk ladede partikler. Derfor er det meget modstandsdygtigt over for aflejring af proteiner og lipider, der findes i øjenvæsken og omgivelserne.

Andre positive egenskaber

• Asfærisk forside, der forbedrer linsens optiske egenskaber, specielt hvad angår synets skarphed ved dårlige lysforhold, og giver mulighed for korrektion af mindre bygningsfejl og presbyopi.

• Runde kanter gør linsen ekstra behagelig og forebygger farvedefekter ved kontakt med øjet

• Flerkurvet bagside fordeler bedre tryk på øjets overflade, så linsen føles mere behagelig

• SiH 48 – produktionsmærke på blisterpakken

Egenskaber - Biofinity (1 linse)

Producent: CooperVision
Basiskurve BC: 8.60
Diameter DIA: 14.00
Pakke størrelse: 1 linse
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Iltgennemtrængelighed: 160 Dk/t
Udskiftningsplan: 30 dage
Vandindhold: 48%
Produktnavn: Biofinity
Materiale: Comfilcon A
Tilgængelige styrker: fra -12.00 til +8.00
UV filter: Nej
Brug natten over: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Gelone Øjendråber 10 ml

ØJEBLIKKELIG OG LANGVARIG LINDRING

  • Beroliger tørre og følsomme øjne
  • Skaber en film, der beskytter øjnene
  • Kan bruges på alle typer kontaktlinser
Pris kun: 39 kr Læg i kurven

Anmeldelser

96%
44 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer

Har du et spørgsmål?