Biofinity (6 linser)

169 kr
100%
På lager
AttributterPrimære

torsdag 21-6

Renere

torsdag 21-6

Renere
blank

Levering

DHL
1–2 Dage 59 kr
GLS
3–6 Dage 39 kr
169 kr
Smart
alternativ
Pris 174 kr  
Smart
alternativ
Gratis Fragt for ordrer over 500 kr.
Gratis Gave for ordrer over 600 kr.
Pengene Tilbage Garanti

Biofinity kontaktlinser

Linser til dig med høje krav

Biofinity er nye Månedslinser i silikon-hydrogel med en helt enestående kombination af højt vandindhold og meget stor ilttilførsel, produceret af CooperVision På grund af dette og materialet Comfilcon A, der har ganske unikke egenskaber, hører Biofinity til blandt de bedste linser på markedet.

Vandindhold vs. ilttilførsel

Biofinity linser byder på en perfekt balance mellem vandindhold (48 %) og evne til at slippe ilt igennem, der kan nå op til 160 Dk/t (x10–9) for et nyt par. Den gode ilttilførsel hos gængse silikonehydro­gelmaterialer skyldes først og fremmest et højt antal silikonepartikler og mindre vand. Silikone er imidlertid som udgangspunkt vandafvisende og med stigende antal silikonepartikler forringes linsens fugtighed.

Hvordan slipper ilt gennem hydrogel og silikonehydrogel?

Hos traditionelle hydrogelmaterialer overføres ilt og metabolitter via vandet, der er indeholdt i linsen. Jo større vandindhold, jo bedre ilttilførsel, der udtrykkes med en Dk-værdi. Hos silikonehydrogel derimod slipper ilt og metabolitter (i gasform) ind gennem miniaturekanaler i linsen.

Løsning – AQUAFORM teknologi

Den revolutionerende teknologi AQUAFORM™, der gør brug af en ny silikonemonomer, har forbedret ilttilførsel betydeligt. Det er lykkedes at kombinere vandabsorberende elementer med silikonepartikler og skabe et materiale, der naturligt binder vand. Vandmolekylerne indgår i brintforbindelser og er ligeligt fordelt ud over hele linsen. Det nye silikonehydro­gelmateriale Comfilcon A behøver således ingen supplerende overfladebehan­dlinger eller smørestoffer.

Anvendelse af Biofinity linser

Biofinity kontaktlinse er beregnet til døgnbrug. Du kan bruge den i op til 30 dage i træk uden at tage den ud. Du skal imidlertid tale med din øjenspecialist, før du går i gang med at bruge linsen som døgnlinse.

Hvad betyder det, at en linse kan binde vand?

Det, hvorvidt en linse kan binde vand, er en vigtig egenskab, der har afgørende betydning for, hvor behagelig en linse føles. Hvis linsens overflade er god til at binde vand, vil tårefilmen fordele sig jævnt ud over hele øjet, så linsen smøres på en naturlig måde.

Biofinity er modstandsdygtig over for aflejringer

Dette linsemateriale er nonionisk, dvs. indeholder ingen elektrisk ladede partikler. Derfor er det meget modstandsdygtigt over for aflejring af proteiner og lipider, der findes i øjenvæsken og omgivelserne.

Andre positive egenskaber

• Asfærisk forside, der forbedrer linsens optiske egenskaber, specielt hvad angår synets skarphed ved dårlige lysforhold, og giver mulighed for korrektion af mindre bygningsfejl og presbyopi.

Runde kanter gør linsen ekstra behagelig og forebygger farvedefekter ved kontakt med øjet.

Flerkurvet bagside fordeler bedre tryk på øjets overflade, så linsen føles mere behagelig.

SiH 48 – produktionsmærke på blisterpakken.

Sådan tager du kontaktlinserne på og af

Egenskaber
Styrke: fra -12.00 til +8.00
Udløbsdato: 24 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Materiale: Comfilcon A
Brug natten over: Ja
Vandindhold: 48%
Ilttilførsel: 160 Dk/t
Diameter: 14.0
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 6 linser
Producent: CooperVision
Basiskurve: 8.6

Anmeldelser (1)

100%
1x
0x
0x
0x
0x
Bedøm varen:
100%
100%
Ronnie

Samme vare billigere her end hos min optiker

Kommentarer (13)

Har du et spørgsmål?

Emne

Maria Andreasen

Biofinity er bare de bedste linser nogensinde!

Emne

Nikolai Melph

Hej, jeg er ikke sikker på en ting...Skal man tage linserne ud om natten eller er det ikke nødvendigt?

Svar

info@alensa.dk

Kære Nikolaj

Det er ikke nødvendigt at tage linserne ud om natten. Biofinity kontaktlinser er beregnet til døgnbrug. Du kan bruge den i op til 30 dage i træk uden at tage den ud.

Med venlig hilsen

Alensa.dk Kundeservice

Emne

Dorte Panikovski

Hej. Jeg sidder og er ved at bestille de her linser og de kostede 188 kr men inden jeg var færdig steg de til 294 kr pr pakke. hvad gør jeg lige. jeg skulle bruge en æske med 6 stk i i styrke +2,25 og 1 pakke med +1,50 og 1 pakke med +2,00 og 1 pakke med +3,00. håber at høre fra jer om i kan gøre noget ved prisen. jeg har bestilt tit ved jer.

Emne

Pia Hansen

Hej jeg vil gerne købe flere pakker Boifinity månedslinser uden styrke, da jeg skal bruge dem som bandage linser, da jeg efter en øjenskade føler at mine øjenlåg er som sandpapir med glasskår, og mine øjne bliver ildrøde og smertende uden linser. Er der mulighed for rabat, når linserne ikke skal tilpasses? Mvh Pia

Svar

info@alensa.dk

Hej Pia,

Vi har forskellige tilbud hver måned som bliver delte på alle vores sociale medier platformer og også vedhæftede i vores nyhedsbreve som vi sender til din mail.

Mvh,

Alensa Kundeservice

Emne

Tina

I har de samme linser billigere en ved min optiker :)

Emne

Sune

Jeg har læst, at kontinuerlige linser fungerer bedst, hvis man anvender også øjendråber.

Svar

info@alensa.dk

Kære Sune,

Det er meget individuelt, hvordan dine øjne reagerer til kontinuerlige linser. Det er fornuftigt at konsulter først din optiker før du begynder at bruge linser kontinuerligt. Generelt er det en god ide, at anvende øjendråber eller øjenspray, fordi de forbedrer bærekomforten på kontaktlinser og dermed også forlænger den optimale bæretid af linserne.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Emne

Maja

Disse linser er 2 gange billigere hos Alensa end ved optiker, men det er nøjagtig det samme produkt!

Svar

info@alensa.dk

Kære Maja,

Flere optikere sætter sit eget navn på de linser, de køber fra leverandørerne. Dette fænomen kaldes „rebranding“, og bruges primært til at undgå prissammenlig­ninger. Produkterne er udover navnet og emballagen helt identiske.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kunderservice

Emne

Kerly

Jeg er allergisk og Biofinity linser er de bedste for mig. Meget åndbare linser.

Emne

Grethe

Jeg er nærsynet og jeg anbefaler kontaktlinser fra Coopervision grundet den høje kvalitet.

Emne

Finn

Findes Biofinity lisner også i en multifokal udgave?

Svar

info@alensa.dk

Kære Finn,

Vi sælger også multifokale Biofinity kontaktlinser. Tjek vores udvalg her: http://www.alensa.dk/…tifocal.html

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Emne

Marianne

Jeg har læst virkelig gode anmeldelser af Biofinity døgnlinser på nettet. Jeres pris er den bedste på markedet. Derfor skal jeg prøve linserne. Jeg håber at jeg ikke bliver skuffet.

Emne

Merette

Halvdelen af forhandlere bekræfter, at Biofinity linser er til kontinuerlig brug ellers skriver de at optikeren skal først godkende det. Hvad er det rigtige svar? Kan jeg sove med Biofinity linser?

Svar

info@alensa.dk

Kære Merette,

Producenten angiver, at Biofinity kontaktlinser kan bruges som dagslinser (dvs. fra morgen til aften) eller døgnlinser (dvs. brug natten over i op til 30 dage i træk). Det er dog vigtigt at først konsultere din øjenlæge, fordi det er meget individuelt, hvordan dine øjne kan tåle det.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Emne

Josephine

Hvilken linsevæske skal man bruge til sillikonelinser?

Svar

info@alensa.dk

Kære Josephine,

Vi anbefaler Gelone linsevæske, som er meget effektiv til smøring af kontaktlinser. Gelone sammensætning indeholder en unik balance takket være natriumhyaluronat. Gelone giver en effektiv antibakteriel virkning, overlegen komfort og langvarig hydrering. Denne linsevæske er ideel til desinfektion, rengøring, opbevaring og hydrering af alle bløde og farvede kontaktlinser. Silikone-hydrogel- og silikonelinser hører til de bløde linser. Du kan tjekke vores udvalg af Gelone linsevæsker here: http://www.alensa.dk/gelone.html

MVH,

Alensa.dk

VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Top