Biofinity Multifocal (6 linser)

Biofinity Multifocal (6 linser)

358 kr
AttributterPrimære

fredag 23-2

Renere
blank
358 kr
Læg i kurven

Hvis din optiker anbefaler dig Easyvision Monthly Opteyes Multifocal, så er der tale om månedslinserne Biofinity Multifocal, som er pakket i en anden emballage end den originale. Læs mere her

Levering

DHL
1–2 Dage 59 kr
GLS
3–6 Dage 39 kr
  Gratis GLS levering gælder fra nu af ved køb for over 250 kr. og kun indtil den 25. Februar Gratis Fragt med GLS for ordrer over 500kr. 250kr. Gratis Gaver for ordrer over 600kr. Pengene Tilbage Garanti Klik her for mere info
  Smart alternative
TopVue Air Multifocal (6 linser) Pris 345 kr Spar 13 kr SE
Smart alternative
Jens Jensen

Er i tvivl om hvad jeg skal vælge ADD

info@alensa.dk

Hej Jens,

Vi anbefaler at du spørger enten din optiker eller din øjenlæge om hvad du skal vælge i ADD.

Med venlig hilsen,

Alensa kundeservice

Bente

PS til nedenstående: Jeg har i årevis gået med se-langt-styrke på det dominerende øje og læsestyrke på det andet. Når jeg skal prøve bifocale linser, vælger jeg så se-langt-styrken og læsestyrken på begge? Og hvad gør jeg når min se-langt-styrke er +0,75, men den laveste styrke, der kan vælges i formularen er +1?

info@alensa.dk

Hej Bente!

Du behøver ikke at vælge hypermetropistyrken og læsestyrken på begge linser – hvis du trykker på „Vis sekundære attributter“ så vil det være nemt at finde de forskellige styrker du har brug for til den ene og den anden øje. Og som jeg kan se lige nu, har du også mulighed for at vælge +0,75 styrken (vær opmærksom på at dette er ikke ADD).

Med venlig hilsen, Alensa.dk Kundeservice

Bente

Jeg bliver forvirret over, at jeg skal angive den højeste styrke øverst på bestillingsformularen til en bifocal testlinse. Den skal jo være nederst i linsen! Er det bare mig, der ikke forstår systemet?

Kasper

De bedste og billigste multifokale linser som jeg har prøvet

Andreea Robertsen-Popa

Et spørgsmål, indeholder disse Biofinity Multifocal kontaktlinser en UV-filter?

info@alensa.dk

Hej Andreea, tak for dit spørgsmål. Desværre har Biofinity Multifocal kontaktlinser ikke UV-filter. Men hvis du er interesseret i, at købe nogle kontaktlinser som indeholder UV-filter, sælger vi disse Avaira månedslinser der indeholder UV-filter. http://www.alensa.dk/avaira-6-linser

Anders Olsson

Hej, jeg vil gerne købe en pakke Biofinity Multifocal linser...er der nogen som har prøvet dem? Ville i evt. anbefale dem?

Tina Sambleben

Hej. Jeg sidder og er ved at bestille men har lige et spørgsmål vedr. ADD på min synsprøve står der bare Axe 150? Vh Tina

info@alensa.dk

Hej Tina!

Axe tallet har ikke noget med dit syn at gøre, det er bare noget info som dem der fremstiller linserne har brug for vedr. den rigtige vinkel i stellet. Du skal derfor kende dit ADD som angiver hvor meget tillægskorrektion du har brug for så du kan fokusere på tæt hold. Hvis du har ingen info om din ADD, betyder det bare at du ikke har forskellige styrker for langsyn og nærsyn – og så behøver du ikke vælge noget i denne sektion.

Med venlig hilsen, Alensa.dk

Emily

Hvordan bestiller jeg linser med læsefelt?

info@alensa.dk

Kære Emily,

Har du fået dit syn tjekket af en optiker? I dette tilfælde kan du sende os din kontaktlinse recept, og så kan vi finde ud af det.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Anders

Biofinity multifokale linser er meget nyttige om sommeren, når jeg bruger solbriller, mens jeg kører bil.

Karsten

Hej! Hvad betyder bogstaver N og D under ADD parametre? Den slags vises kun for Biofinity multifokale kontaktlinser.

info@alensa.dk

Kære Karsten,

+D og +N værdier betyder, at +D er det dominante øje og +N er det ikke-dominante øje. CooperVision har udviklet et unikt system Balanced Progressive Technology™ for at skabe den ultimative brugeroplevelse med multifokale linser. To forskellige optiske design (D og N) udnytter synsbarkens evne til at forbedre synet. Den nye teknologi forener unikke zonestørrelser for at skabe en „D-linse“ for det dominante øje og en "N-linse” for det ikke-dominante øje. Biofinity Multifocal kontaktlinser er optimeret til fremragende syn på alle afstande: på kort afstand, på mellemafstand og på lang afstand.

Læs mere her: http://biofinitymultifocal.eu/…ier-fitting/

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Bente

Er multifokale kontaktlinser det samme som briller med glidende overgang?

info@alensa.dk

Hej Bente, Ja det er det samme. Du behøver ikke længere gå med briller, hvis du bruger briller med glidende overgang. Biofinity er fremragende kontaktlinser som følges behagelige. Vh Alensa.dk

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

Biofinity Multifocal kontaktlinser

En NYHED på markedet er Månedslinserne Biofinity Multifocal til linsebrugere med presbyopi (gammelmandssyn) fra CooperVision i en pakke med 6 stk.

Aquaform® Comfort Science™ teknologi

Denne teknologi sørger for, at Biofinity Flerstyrke linserne er meget fugtige og modvirker tørre øjne, der forekommer med alderen. Linsen holder sig fugtig selv uden fugtgivende dråber og binder vand, så den ikke udtørrer.

Presbyopi

Presbyopi er nedsat evne til at stille skarp på det, der er tæt på som f.eks. aviser, og til at se skarpt ved dårligt lys. Med kontaktlinsen Biofinity Multifocal kan du stille skarpt både på kort og lang afstand og alting imellem det uden at gå på kompromis med bærekomforten.

Balanced Progressive™ teknologi

Gode multifokale kontaktlinser er kendetegnede ved, at de giver skarpt syn på alle afstande. Denne teknologi, som CooperVision har udviklet, anvender to forskellige optiske løsninger, der sikrer usædvanlig skarpt syn.
Egenskaber
Styrke: fra -10.00 til +6.00
Udløbsdato: 24 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Materiale: Comfilcon A
Brug natten over: Ja
Vandindhold: 48%
Ilttilførsel: 142 Dk/t
Diameter: 14.0
Antal linser per æske: 6 linser
Producent: CooperVision
Basiskurve: 8.6
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Biofinity Multifocal (6 linser)

Biofinity Multifocal (6 linser)

Biofinity Multifocal (6 linser)

358 kr Lager 200 stk