Biofinity Multifocal (6 linser)
Biofinity Multifocal (6 linser) - Cooper Vision
Biofinity Multifocal (6 linser) Biofinity Multifocal (6 linser) Biofinity Multifocal (6 linser)

Biofinity Multifocal (6 linser)

358 kr
AttributterPrimære

torsdag 23-11

Renere
blank
358 kr
Læg i kurven
Bente

PS til nedenstående: Jeg har i årevis gået med se-langt-styrke på det dominerende øje og læsestyrke på det andet. Når jeg skal prøve bifocale linser, vælger jeg så se-langt-styrken og læsestyrken på begge? Og hvad gør jeg når min se-langt-styrke er +0,75, men den laveste styrke, der kan vælges i formularen er +1?

info@alensa.dk

Hej Bente!

Du behøver ikke at vælge hypermetropistyrken og læsestyrken på begge linser – hvis du trykker på „Vis sekundære attributter“ så vil det være nemt at finde de forskellige styrker du har brug for til den ene og den anden øje. Og som jeg kan se lige nu, har du også mulighed for at vælge +0,75 styrken (vær opmærksom på at dette er ikke ADD).

Med venlig hilsen, Alensa.dk Kundeservice

Bente

Jeg bliver forvirret over, at jeg skal angive den højeste styrke øverst på bestillingsformularen til en bifocal testlinse. Den skal jo være nederst i linsen! Er det bare mig, der ikke forstår systemet?

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

Biofinity Multifocal kontaktlinser

En NYHED på markedet er månedslinsen Biofinity Multifocal til linsebrugere med presbyopi (gammelmandssyn) fra CooperVision i en pakke med 6 stk.

Aquaform® Comfort Science™ teknologi

Denne teknologi sørger for, at Biofinity Multifoca linser er meget fugtige og modvirker tørre øjne, der forekommer med alderen. Linsen holder sig fugtig selv uden fugtgivende dråber og binder vand, så den ikke udtørrer.

Presbyopi

Presbyopi er nedsat evne til at stille skarp på det, der er tæt på som f.eks. aviser, og til at se skarpt ved dårligt lys. Med kontaktlinsen Biofinity Multifocal kan du stille skarpt både på kort og lang afstand og alting imellem det uden at gå på kompromis med bærekomforten.

Balanced Progressive™ teknologi

Gode multifokale kontaktlinser er kendetegnede ved, at de giver skarpt syn på alle afstande. Denne teknologi, som CooperVision har udviklet, anvender to forskellige optiske løsninger, der sikrer usædvanlig skarpt syn.
Egenskaber
Styrke: fra -10.00 til +6.00
Udløbsdato: 24 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Materiale: Comfilcon A
Brug natten over: Ja
Vandindhold: 48%
Ilttilførsel: 142 Dk/t
Diameter: 14.0
Antal linser per æske: 6 linser
Producent: CooperVision
Basiskurve: 8.6
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Biofinity Multifocal (6 linser)

Biofinity Multifocal (6 linser)

Biofinity Multifocal (6 linser)

358 kr Lager 200 stk