Gentag din sidste ordre
tom

Biofinity Multifocal (6 linser)

Lager 200 stk
Antal stemmer: 126
Pris 358 kr pr. pakke
AttributterPrimære

torsdag 21-9

Renere
blank
DHL (1–2 dage):
DHL + Ordre over 500kr: GLS: (3–5 dage)
GLS + Ordre over 500kr:
59 kr
20 kr
39 kr
GRATIS

Biofinity Multifocal kontaktlinser

En NYHED på markedet er månedslinsen Biofinity Multifocal til linsebrugere med presbyopi (gammelmandssyn) fra CooperVision i en pakke med 6 stk.

Aquaform® Comfort Science™ teknologi

Denne teknologi sørger for, at Biofinity Multifoca linser er meget fugtige og modvirker tørre øjne, der forekommer med alderen. Linsen holder sig fugtig selv uden fugtgivende dråber og binder vand, så den ikke udtørrer.

Presbyopi

Presbyopi er nedsat evne til at stille skarp på det, der er tæt på som f.eks. aviser, og til at se skarpt ved dårligt lys. Med kontaktlinsen Biofinity Multifocal kan du stille skarpt både på kort og lang afstand og alting imellem det uden at gå på kompromis med bærekomforten.

Balanced Progressive™ teknologi

Gode multifokale kontaktlinser er kendetegnede ved, at de giver skarpt syn på alle afstande. Denne teknologi, som CooperVision har udviklet, anvender to forskellige optiske løsninger, der sikrer usædvanlig skarpt syn.

Patienternes bedømmelser

De er mere behagelige at sætte i, gå med og tage ud end PureVision Multi-Focal. Meget bedre syn på kort afstand og armafstand i sammenligning med Air Optix Aqua Multifocal.

Egenskaber

Styrke: fra -10.00 til +6.00
Udløbsdato: 24 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Materiale: Comfilcon A
Brug natten over: Ja
Vandindhold: 48%
Ilttilførsel: 142 Dk/t
Diameter: 14.0
Antal linser per æske: 6 linser
Producent: CooperVision
Basiskurve: 8.6

Kommentarer

Tilføj kommentar

 • Bente

  PS til nedenstående: Jeg har i årevis gået med se-langt-styrke på det dominerende øje og læsestyrke på det andet. Når jeg skal prøve bifocale linser, vælger jeg så se-langt-styrken og læsestyrken på begge? Og hvad gør jeg når min se-langt-styrke er +0,75, men den laveste styrke, der kan vælges i formularen er +1?

  Kommentar tilføjet 06.03.2017
 • info@alensa.dk

  Hej Bente!

  Du behøver ikke at vælge hypermetropistyrken og læsestyrken på begge linser – hvis du trykker på „Vis sekundære attributter“ så vil det være nemt at finde de forskellige styrker du har brug for til den ene og den anden øje. Og som jeg kan se lige nu, har du også mulighed for at vælge +0,75 styrken (vær opmærksom på at dette er ikke ADD).

  Med venlig hilsen, Alensa.dk Kundeservice

  Kommentar tilføjet 22.05.2017
 • Bente

  Jeg bliver forvirret over, at jeg skal angive den højeste styrke øverst på bestillingsformularen til en bifocal testlinse. Den skal jo være nederst i linsen! Er det bare mig, der ikke forstår systemet?

  Kommentar tilføjet 06.03.2017
 • Kasper

  De bedste og billigste multifokale linser som jeg har prøvet

  Kommentar tilføjet 21.09.2016
 • Andreea Robertsen-Popa

  Et spørgsmål, indeholder disse Biofinity Multifocal kontaktlinser en UV-filter?

  Kommentar tilføjet 23.08.2016
 • info@alensa.dk

  Hej Andreea, tak for dit spørgsmål. Desværre har Biofinity Multifocal kontaktlinser ikke UV-filter. Men hvis du er interesseret i, at købe nogle kontaktlinser som indeholder UV-filter, sælger vi disse Avaira månedslinser der indeholder UV-filter. http://www.alensa.dk/avaira-6-linser

  Kommentar tilføjet 24.08.2016
 • Anders Olsson

  Hej, jeg vil gerne købe en pakke Biofinity Multifocal linser...er der nogen som har prøvet dem? Ville i evt. anbefale dem?

  Kommentar tilføjet 23.08.2016
 • Tina Sambleben

  Hej. Jeg sidder og er ved at bestille men har lige et spørgsmål vedr. ADD på min synsprøve står der bare Axe 150? Vh Tina

  Kommentar tilføjet 19.07.2016
 • info@alensa.dk

  Hej Tina!

  Axe tallet har ikke noget med dit syn at gøre, det er bare noget info som dem der fremstiller linserne har brug for vedr. den rigtige vinkel i stellet. Du skal derfor kende dit ADD som angiver hvor meget tillægskorrektion du har brug for så du kan fokusere på tæt hold. Hvis du har ingen info om din ADD, betyder det bare at du ikke har forskellige styrker for langsyn og nærsyn – og så behøver du ikke vælge noget i denne sektion.

  Med venlig hilsen, Alensa.dk

  Kommentar tilføjet 22.05.2017
 • Emily

  Hvordan bestiller jeg linser med læsefelt?

  Kommentar tilføjet 10.11.2015
 • info@alensa.dk

  Kære Emily,

  Har du fået dit syn tjekket af en optiker? I dette tilfælde kan du sende os din kontaktlinse recept, og så kan vi finde ud af det.

  Med venlig hilsen,

  Alensa.dk Kundeservice

  Kommentar tilføjet 10.11.2015
 • Anders

  Biofinity multifokale linser er meget nyttige om sommeren, når jeg bruger solbriller, mens jeg kører bil.

  Kommentar tilføjet 30.06.2015
 • Karsten

  Hej! Hvad betyder bogstaver N og D under ADD parametre? Den slags vises kun for Biofinity multifokale kontaktlinser.

  Kommentar tilføjet 27.05.2015
 • info@alensa.dk

  Kære Karsten,

  +D og +N værdier betyder, at +D er det dominante øje og +N er det ikke-dominante øje. CooperVision har udviklet et unikt system Balanced Progressive Technology™ for at skabe den ultimative brugeroplevelse med multifokale linser. To forskellige optiske design (D og N) udnytter synsbarkens evne til at forbedre synet. Den nye teknologi forener unikke zonestørrelser for at skabe en „D-linse“ for det dominante øje og en "N-linse” for det ikke-dominante øje. Biofinity Multifocal kontaktlinser er optimeret til fremragende syn på alle afstande: på kort afstand, på mellemafstand og på lang afstand.

  Læs mere her: http://biofinitymultifocal.eu/…ier-fitting/

  Med venlig hilsen,

  Alensa.dk Kundeservice

  Kommentar tilføjet 27.05.2015
 • Bente

  Er multifokale kontaktlinser det samme som briller med glidende overgang?

  Kommentar tilføjet 31.07.2014
 • info@alensa.dk

  Hej Bente, Ja det er det samme. Du behøver ikke længere gå med briller, hvis du bruger briller med glidende overgang. Biofinity er fremragende kontaktlinser som følges behagelige. Vh Alensa.dk

  Kommentar tilføjet 12.08.2014