Biofinity Multifocal (6 linser)

395 kr
100% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato mandag 27-5 Vælg parametre
Vis sekundære attributter
Tilføj til ordre 69 kr 54 kr
Gratis levering for denne vare
395 kr
Gratis gave til op til 90 kr for ordrer over 600 kr

Egenskaber - Biofinity Multifocal (6 linser)

Producent: CooperVision
Basiskurve BC: 8.60
Diameter DIA: 14.00
Pakke størrelse: 6 linser
Tilføj styrke: +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Iltgennemtrængelighed: 142 Dk/t
Udskiftningsplan: 30 dage
Vandindhold: 48%
Produktnavn: Biofinity Multifocal
Materiale: Comfilcon A
Tilgængelige styrker: fra -10.00 til +6.00
UV filter: Nej
Brug natten over: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

100%
25 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (14)

Har du et spørgsmål?
Torben Jensen

Hej, jeg vil gerne bestille via nettet, men syntes jeg mangler muligheder, f.eks har jeg forskellig cyl på mine øjne henholdsvis -1.25 og -0,75 samt og ax 080 og 090, hvad betyder dette ?

Svar info@alensa.dk

Hej Torben og tak for dit spørgsmål. For at vi kan være sikre på hvilke du skal bruge, kan du evt sende os din recept fra din optiker eller dine fulde parametre?

Nc

Vil gerne prøve Biofinity Multifocal Mine briller er med glidende overgang Lang afstand +1,25 Læse styrke +3,75 Kan delt lade sig gøre med ADD Biofinty Multifocal og hvad skal jeg taste ind Eller er der andre linser

Linda

Er lidt lost omkring hvilken linse jeg skal bestille? Har prøvet en linse, fik desværre ikke æsken med hjem! Har kontakte butikken, de er ikke meget for at oplyse andet en styrke.... jeg har +1 i styrke og + 2 i læsefeltet. Dominans på øje??? Vides ikke. men har det den vilde betydning?

Svar info@alensa.dk

Hej Linda.

Vi vil anbefale dig at gå til en optiker, hvor du kan blive gennemmålt. Det dominante øje kan have betydning for multifokale linser.

Med Venlig hilsen

Alensa Kundeservice

Jens Jensen

Er i tvivl om hvad jeg skal vælge ADD

Svar info@alensa.dk

Hej Jens,

Vi anbefaler at du spørger enten din optiker eller din øjenlæge om hvad du skal vælge i ADD.

Med venlig hilsen,

Alensa kundeservice

Bente

PS til nedenstående: Jeg har i årevis gået med se-langt-styrke på det dominerende øje og læsestyrke på det andet. Når jeg skal prøve bifocale linser, vælger jeg så se-langt-styrken og læsestyrken på begge? Og hvad gør jeg når min se-langt-styrke er +0,75, men den laveste styrke, der kan vælges i formularen er +1?

Svar info@alensa.dk

Hej Bente!

Du behøver ikke at vælge hypermetropistyrken og læsestyrken på begge linser - hvis du trykker på "Vis sekundære attributter" så vil det være nemt at finde de forskellige styrker du har brug for til den ene og den anden øje. Og som jeg kan se lige nu, har du også mulighed for at vælge +0,75 styrken (vær opmærksom på at dette er ikke ADD).

Med venlig hilsen, Alensa.dk Kundeservice

Bente

Jeg bliver forvirret over, at jeg skal angive den højeste styrke øverst på bestillingsformularen til en bifocal testlinse. Den skal jo være nederst i linsen! Er det bare mig, der ikke forstår systemet?

Kasper

De bedste og billigste multifokale linser som jeg har prøvet

Andreea Robertsen-Popa

Et spørgsmål, indeholder disse Biofinity Multifocal kontaktlinser en UV-filter?

Svar info@alensa.dk

Hej Andreea, tak for dit spørgsmål. Desværre har Biofinity Multifocal kontaktlinser ikke UV-filter. Men hvis du er interesseret i, at købe nogle kontaktlinser som indeholder UV-filter, sælger vi disse Avaira månedslinser der indeholder UV-filter. http://www.alensa.dk/avaira-6-linser

Anders Olsson

Hej, jeg vil gerne købe en pakke Biofinity Multifocal linser...er der nogen som har prøvet dem? Ville i evt. anbefale dem?

Tina Sambleben

Hej. Jeg sidder og er ved at bestille men har lige et spørgsmål vedr. ADD på min synsprøve står der bare Axe 150? Vh Tina

Svar info@alensa.dk

Hej Tina!

Axe tallet har ikke noget med dit syn at gøre, det er bare noget info som dem der fremstiller linserne har brug for vedr. den rigtige vinkel i stellet. Du skal derfor kende dit ADD som angiver hvor meget tillægskorrektion du har brug for så du kan fokusere på tæt hold. Hvis du har ingen info om din ADD, betyder det bare at du ikke har forskellige styrker for langsyn og nærsyn - og så behøver du ikke vælge noget i denne sektion.

Med venlig hilsen, Alensa.dk

Emily

Hvordan bestiller jeg linser med læsefelt?

Svar info@alensa.dk

Kære Emily,

Har du fået dit syn tjekket af en optiker? I dette tilfælde kan du sende os din kontaktlinse recept, og så kan vi finde ud af det.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Anders

Biofinity multifokale linser er meget nyttige om sommeren, når jeg bruger solbriller, mens jeg kører bil.

Karsten

Hej! Hvad betyder bogstaver N og D under ADD parametre? Den slags vises kun for Biofinity multifokale kontaktlinser.

Svar info@alensa.dk

Kære Karsten,

+D og +N værdier betyder, at +D er det dominante øje og +N er det ikke-dominante øje. CooperVision har udviklet et unikt system Balanced Progressive Technology™ for at skabe den ultimative brugeroplevelse med multifokale linser. To forskellige optiske design (D og N) udnytter synsbarkens evne til at forbedre synet. Den nye teknologi forener unikke zonestørrelser for at skabe en "D-linse" for det dominante øje og en "N-linse” for det ikke-dominante øje. Biofinity Multifocal kontaktlinser er optimeret til fremragende syn på alle afstande: på kort afstand, på mellemafstand og på lang afstand.

Læs mere her: http://biofinitymultifocal.eu/…ier-fitting/

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Bente

Er multifokale kontaktlinser det samme som briller med glidende overgang?

Svar info@alensa.dk

Hej Bente, Ja det er det samme. Du behøver ikke længere gå med briller, hvis du bruger briller med glidende overgang. Biofinity er fremragende kontaktlinser som følges behagelige. Vh Alensa.dk