Biofinity Toric (3 linser)

187 kr
97% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato mandag 30-1 Vælg parametre
Tilføj til ordre 54 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
54 kr
Gratis levering for denne vare
187 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

Biofinity Toric kontaktlinser

Biofinity Toricer kontaktlinser til korrektion af astigmatisme produceret af CooperVision. Denne pakke indeholder 3 linser. Disse bløde, toriske kontaktlinser er et særligt vellykket produkt af CooperVision, ikke kun med hensyn til komfort og sundhed, men også med hensyn til optiske egenskaber.

Coopervision Aquaform technology icon Biofinity Toric har Aquaform®-teknologi. Denne innovative teknologi kombinerer materialer på en unik måde og låser vand ind i linsen. Aquaform® muliggør en høj iltoverførbarhed mens linserne holdes fugtige, bløde og fleksible.

CooperVision Optimized Toric Lens Geometry icon Deres specielle Optimerede Toriske linse geometri™ sikrer, at linserne tilpasser sig øjet og altid er orienteret på den rigtige måde. Denne type design giver tre vigtige fordele for brugere med astigmatisme: crips og klart syn, en stabil pasform og komfort hele dagen.

Coopervision extended icon Biofinity månedlige kontaktlinser er beregnet til daglig brug, men er også velegnet til lejlighedsvis sovende eller længerevarende slid. De kan bæres kontinuerligt i 30 dage og 29 nætter. Denne bæremetode bør dog altid først godkendes af en øjenplejespeci­alist.


Dette produkt fås også i en pakke med 6 linser.

For dem med en højere recept for astigmatisme, tilbyder vi også Biofinity XR Toric, som er produceret i en bredere vifte af parametre.

Egenskaber - Biofinity Toric (3 linser)

Producent: CooperVision
Diameter DIA: 14.50
Basiskurve BC: 8.70
Pakke størrelse: 3 linser
Iltgennemtrængelighed: 116 Dk/t
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Vandindhold: 48%
Produktnavn: Biofinity Toric
Materiale: Comfilcon A
Cylinder: fra -0.75 til -2.25
Tilgængelige styrker: fra -10.00 til +8.00
UV filter: Nej
Brug natten over: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

97%
1536 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (6)

Har du et spørgsmål?
Dennis Kinnberg

Biofinity linsen fra CooperVision er den linse som jeg vurderer har den bedste komfort, og den bevarer også kvaliteten alle 30 dage igennem uden problemer. Linsen er meget komfortabel, og den bevarer fugtigheden hele dagen. Flot Iltgennemtrængelighed samtidig med en høj vandprocent. Anbefales herfra.

Tina

Jeg har efterhånden prøvet en del kontaktlinser. Disse er indtil nu de eneste der ikke bliver så tørre efter 12 timer-ish at jeg må tage dem ud. Disse har holdt utrolig mange timer, inkl. hele nætter i byen, uden at blive for tørre!

Louise Christensen

De bedste toriske linser, som jeg har prøvet. Jeg skiftede til dette mærke, og det har jeg altså ikke fortrudt på nogen måde. Linserne sidder simpelthen bedre på mit øje, og samtidigt føles de også skarpere end mine tidligere linser, og de irriterer heller ikke. Jeg kan klart anbefale disse linser.

Grace

I dont know how to choose Cylinder and Akse?

Svar info@alensa.dk

Dear Grace,

You just have to click on the green button below Cylinder and Akse (where there is written vælg). After you do that, you will be able to choose those 2 parameters between the available ones.

Rasmus Helveg

Hej, en ven har anbefalet mig at prøve disse Biofinity Toric kontaktlinser, er der nogen som har prøvet dem?

Nina

Meget komfortable linser. Jeg kan ikke engang mærke til dem, så jeg glemmer jeg har dem på i flere dage. Jeg skal huske at skifte dem efter 6 dage.

Svar info@alensa.dk

Kære Nina,

Tak for din kommentar! Producenten anbefaler Biofinity Toric til daglig brug (sæt linsen i om morgenen og tag den ud om aftenen) eller til kontinuerlig brug. Du kan beholde linserne på i 30 dage og 29 nætter, selv mens du sover. Men du skal tale med din øjenspecialist før du begynder at bruge linserne kontinuerligt. Det er langt fra alle, der kan sove med linserne i. Der er forskellige holdninger blandt eksperterne, hvad angår uafbrudt brug af linser. Mange eksperter mener, at man skal tage linserne ud efter max. 5 dage.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice