Halloween Kontaktlinser: Alt du skal vide

Hvis du har nogensinde været nysgerrig på farvede eller usædvanlige kontaktlinser, er der ikke en bedre grund end Halloween til at prøve dem. Du har måske allerede besluttet dig angående den perfekte dragt, men nogle looks har brug for den sidste detalje – dramatiske øjne. Om du vælger noget glamourøs eller ubehagelig (og om du har brug for synskorrektion eller ikke), er der et stort udvalg af kontaktlinser tilgængeligt for at fuldføre dit look.

Der er dog nogle vigtige ting man skal vide, før man tager en beslutning, selvom man er en ny kontaktlinsebruger eller ekspert. Vi er her for at orientere dig, så du kan føle dig tryg og have en dejlig Halloween!

Hvad er Halloween kontaktlinser, og hvordan virker de?

Halloween kontaktlinser, også kendte som Crazylinser, er usædvanlige linser med unaturlige designs eller farver. Man kan finde foldbolddesigns eller hjerter, og også linser som vil puste liv i jeres dyredragter. Katteøjne og drageøjne er populære stil. Sorte linser til større øjne eller hvide og røde kontaktlinser er som regel foretrukne af zombier eller nogle andre udødelige eller umenneskelige skabninger af natten.


Crazy lenses - Soccer Crazy lenses - Dragon Eyes Crazy lenses - White zombie Crazy lenses - Sharingan anime red

Nogle er tilgængelige som linser med styrke, så du kan lad være med at tage dine briller på, når du skal til en Halloweenfest. Ved Crazylinser, er den ydre ring opak, og designet dækker regnbuehinden, også kendt som den farvede del af dit øje. Det centrale område af linsen er gennemskueligt, så dit syn vil ikke være påvirket. Selvom pupillen er ikke dækket, er det vigtigt at huske at med denne type kontaktlinse, dit perifert syn kunne være en lille smule begrænset. Vær altid opmærksom på områder med lavt lys, som hjemsøgte steder og undgå at køre bil.


Hej jeg brug for en recept?

Vi anbefaler at man altid får en synsprøve før man køber enhver type kontaktlinser. Det er for at være sikker på at du har fået korrekt tilpassede linser og at du ved hvordan du skal bruge dem rigtig og hygiejnisk. Derefter, er du fri til at bestille kontaktlinser online. Ved særlige begivenheder som Halloween, kan det blive fristende og bekvemmeligt at købe kontaktlinser hos din lokale dragtbutik, online auktion, eller videresalg hjemmesider, men du burde kun købe fra autoriserede sælgere som får kontaktlinserne direkte fra fabrikanter, ligesom Alensa gør.

Noget inspiration til valg af Halloween kontaktlinser

Som du nu ved noget mere on Crazylinser, kan du fokusere på den sjove side – valg af de bedste kontaktlinser til din Halloween dragt. Man kan altid stole på Hollywood for inspiration, og 2017 har ikke været tom for blockbuster film. Gyserfilm har styrt i år, og vi forudsiger nogle episke klovner med skræmmende kontaktlinser ligesom IT for at være årets dragt. Og for ikke så skræmmende muligheder, der er altid det seneste afdrag af Beauty and the Beast, Wonder Woman, og endda Game of Thrones for nemme Halloween dragt ideer til at igangsætte din fine kjole kreativitet. Ellers kan du få noget inspiration om hvordan man kan blive en smukke vampyr her på vores blog.


Vidste du at? Selv Hollywood studioer har brug for hjælp med at vælge de bedste kontaktlinser! Dr. Morton Greenspoon er en optiker fra California som arbejder med nogle af industriens største produktioner. Han gav liv til Mystique i X-Men, forandrede Michael Jackson til en ulv i den legendariske Thriller musikvideo, og har endda fået en Oscar for sit arbejde med Bram Stokers film Dracula.

Sidste påmindelser

På trods af skrækhistorier i nyhederne, er komplikationer fra usædvanlige kontaktlinser sjældne, men sandelig mulige. Man skal altid undgå billige farvede kontaktlinser fra ukendte fabrikanter, og hvis man føler noget ubehagelighed, bør man straks fjerne linserne og besøge sin øjenlæge. Irritation kan føre til synsproblemer, abrasion af hornhinden, eller betændelser, og hvor trist at sætte synet på spil for ikke at ødelægge looket.


Ny til kontaktlinser? • Spørg din optiker før du bestiller.
• Vær sikker på at du har alt det du skal bruge, enten et etui og en linsevæske.
• Følg op på den anbefalede periode for at bære kontaktlinser (engangsbrug, 30-dage linser, 90-dage linser, etc.).
• Lær at tage linserne og ud.
• Sov aldrig med linserne på.
• Del aldrig kontaktlinser med andre folk.
• Tager linserne på før du tager makeup på.

Sikkerhedstips for professionelle: • Køb fra en velrenommeret kilde.
• Hvis linserne er ukomfortable, bliv IKKE ved med at bære dem. Tager dem ud med det samme.
• En god hygiejne anvender til både normale kontaktlinser og også de usædvanlige – pas på dig selv!
• Brug øjendråber når du tager linserne ud (natklubber med dårlig ventilation, samt alkohol kan føre til dehydrering, og kan gøre dine linser sværere at håndtere i enden af natten).
• Kunstige øjenvipper og kontaktlinser er en dårlig kombination fordi limen kan irritere dine øjne, så lad være med at bruge dem sammen.
• Del ikke linser eller makeup med andre. Bakterier spredser nemt, og dine øjne er sårbare.

Blog: Comments

Svar til # - Annuller