Clear 1-Day (30 linser)
Clear 1-Day (30 linser) - ClearLab
Clear 1-Day (30 linser) Clear 1-Day (30 linser)

Clear 1-Day (30 linser)

147 kr
AttributterPrimære

torsdag 23-11

Renere
blank
147 kr
Læg i kurven

Tilføj kommentar

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

Clear 1-Day

Vil du undgå tørre øjne, forstærke dit syn i svære forhold eller korrigere en lille bygningsfejl?

Clear 1-Day er endagslinser fra producenten ClearLab. Takket være en asfærisk design, giver linserne høj komfort hele dagen lang og korrigerer en lille bygningsfejl. Disse linser yder et klart og skarpt syn i situationen, når øjnene er trætte og stressede på grund af f.eks. computerarbejde, kørsel i skumringen eller klimatiserede arbejds/boligmiljø.

Materialet

Clear 1-Day kontaktlinser er lavet af et biokompatibelt materiale, som er er fuldstændig forenelig med det fysiologiske miljø i øjet. Det høje vandindhold sørger for, at øjnene bliver fugtige hele dagen lang, således at øjnene beskyttes mod udtørring. Specielt linsebrugere med følsomme og tørre øjne vil sætte pris på Clear 1-Day kontaktlinser.

AQUAGRIP Teknologi

Under fremstilling af Clear 1-Day linser anvendes teknologien AQUAGRIP, der er kendetegnet ved, at den forlener linsen med en rigtig god evne til at binde vand. I kraft af sine egenskaber øger den linsens modstandsdygtighed over for udtørring og gør den bedre til at fastholde vand, så linsen føles mere behagelig.

Brugeranvisning

Clear 1-Day kontaktlinser er egnede til daglig brug. 1-dagslinser er meget sunde og komfortable at bruge, da det ikke er nødvendigt at rense linserne hver aften og morgen. Hvert linsepar skal bruges kun én dag. Hver aften tages linserne ud og kasseres, og et nyt par tages i brug hver morgen. Kortvarig brug af linser reducerer væsentligt aflejringer på linsens overflade og minimerer derfor risikoen for øjeninfektioner.
Egenskaber
Styrke: fra -10.00 til +6.00
Udløbsdato: 24 måneder og mere
Udskiftningsplan: 1 dag
Materiale: Hioxifilcon
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 58 %
Ilttilførsel: 25,38 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 30 linser
Producent: ClearLab
Basiskurve: 8.7 a 8.8
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Clear 1-Day (30 linser)

Clear 1-Day (30 linser)

Clear 1-Day (30 linser)

147 kr Lager 200 stk