Clear 1-Day (30 linser)
Clear 1-Day (30 linser) - ClearLab
Clear 1-Day (30 linser) Clear 1-Day (30 linser)

Clear 1-Day (30 linser)

147 kr
AttributterPrimære

fredag 23-2

Renere
blank
147 kr
Læg i kurven

Levering

DHL
1–2 Dage 59 kr
GLS
3–6 Dage 39 kr
  Gratis GLS levering gælder fra nu af ved køb for over 250 kr. og kun indtil den 25. Februar Gratis Fragt med GLS for ordrer over 500kr. 250kr. Gratis Gaver for ordrer over 600kr. Pengene Tilbage Garanti Klik her for mere info
Johnny

De bedste endagslinser man kan finde på nettet

Kenneth

Jeg har prøvet disse Clear 1-Day endagslinser, de er meget komfortable

Bedøm varen:

Rating:5.0

Jeg har lige skiftet til endagslinser og er meget tilfreds med Clear 1-day

Clear 1-Day

Vil du undgå tørre øjne, forstærke dit syn i svære forhold eller korrigere en lille bygningsfejl?

Clear 1-Day er Endagslinser fra producenten Clearlab Takket være en asfærisk design, giver linserne høj komfort hele dagen lang og korrigerer en lille bygningsfejl. Disse linser yder et klart og skarpt syn i situationen, når øjnene er trætte og stressede på grund af f.eks. computerarbejde, kørsel i skumringen eller klimatiserede arbejds/boligmiljø.

Materialet

Clear 1-Day kontaktlinser er lavet af et biokompatibelt materiale, som er er fuldstændig forenelig med det fysiologiske miljø i øjet. Det høje vandindhold sørger for, at øjnene bliver fugtige hele dagen lang, således at øjnene beskyttes mod udtørring. Specielt linsebrugere med følsomme og tørre øjne vil sætte pris på Clear 1-Day kontaktlinser.

AQUAGRIP Teknologi

Under fremstilling af Clear 1-Day linser anvendes teknologien AQUAGRIP, der er kendetegnet ved, at den forlener linsen med en rigtig god evne til at binde vand. I kraft af sine egenskaber øger den linsens modstandsdygtighed over for udtørring og gør den bedre til at fastholde vand, så linsen føles mere behagelig.

Brugeranvisning

Clear 1-Day kontaktlinser er egnet til daglig brug. Endagslinser er meget sunde og komfortable at bruge, da det ikke er nødvendigt at rense linserne hver aften og morgen. Hvert linsepar skal bruges kun én dag. Hver aften tages linserne ud og kasseres, og et nyt par tages i brug hver morgen. Kortvarig brug af linser reducerer væsentligt aflejringer på linsens overflade og minimerer derfor risikoen for øjeninfektioner.
Egenskaber
Styrke: fra -10.00 til +6.00
Udløbsdato: 24 måneder og mere
Udskiftningsplan: 1 dag
Materiale: Hioxifilcon
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 58 %
Ilttilførsel: 25,38 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 30 linser
Producent: ClearLab
Basiskurve: 8.7 a 8.8
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Clear 1-Day (30 linser)

Clear 1-Day (30 linser)

Clear 1-Day (30 linser)

147 kr Lager 200 stk