ColourVUE Crazy Lens - Black Screen - uden styrke (2 linser)

154 kr
80%
Gratis levering for denne vare
På lager
Linsefarve
  Anslået afsendelsesdato torsdag 24-9
  Gratis levering for denne vare
  154 kr
  Gratis Fragt på alle kontaktlinser, briller og solbriller!
  Gratis Gave for ordrer over 600 kr.
  ColourVUE Crazy Lens - Black Screen - uden styrke (2 linser)

  ColourVUE Crazy lens – Black Screen

  Disse ekstra crazy sorte farvede kontaktlinser dækker din pupil. Der er et mønster der minder om trådnet i linsen (så du skal ikke forvente en monoton sort farve). Sorte linser er ideelle til at skræmme folk og kan forvandle dig til dæmon, mørkets fyrste, en troldkvinde eller et klamt insekt. ColourVue Crazy Black Screen passer perfekt til ethvert kostume, cosplay eller fest, så det er kun fantasien der sætter grænser.

  Da ColourVue Crazy White Screen dækker både iris og pupil, bør du kun bruge dem til fest og afslappede komsammener. Disse linser er IKKE velegnede til aktiviteter hvor du skal bruge et perfekt skarpt og klart syn, såsom bilkørsel, usikre miljøer, osv. Farven der dækker pupillen vil have en effekt på et din synskvalitet, så brug dem fornuftigt

  Om ColourVue Crazy farvede kontaktlinser

  Disse farverige og sjove kontaktlinser er produceret af MazVue Vision og er en klassiker blandt alle dem der leder efter noget ekstra at tage på til halloween, til dit cosplay, en fest, osv. ColourVUE Crazy Lens er kosmetiske årslinser uden styrke, der vil dække for din naturlige øjenfarve med unikke mønstre og farver.

  Pleje af dine ColourVUE Crazy kontaktlinser

  Efter første bæring vil disse linser kunne bruges op til 365 dage, hvorefter de skal smides ud. Dog, for at kunne garantere behagelig bæring, er det vigtigt at linserne plejes og opbevares korrekt under brugsperioden. Rengør og opbevar kontaktlinserne med en universel kontaktlinsevæske i høj kvalitet (brug ikke hydrogen-peroxid linsevæske!). Lad ikke linserne ligge i den samme linsevæske længere end 5 dage. Hver femte dag skal den generelle rengøringsproces gentages og linsen puttes i frisk linsevæske. Glem ikke at udskifte etuiet, som du opbevarer linserne i, hver tredje måned. Hvis linsen ikke er opbevaret korrekt er der ingen garanti for at linsen bliver ved med at være behagelig at have på.

  Egenskaber
  Linsens farve: Sort, Speciel
  Producent: Maxvue Vision
  Basiskurve BC: 8.60
  Diameter DIA: 14.00
  Pakke størrelse: 2 linser
  Tilgængelige styrker: 0
  Udløbsdato: 12 måneder og mere
  Iltgennemtrængelighed: 22 Dk/t
  Udskiftningsplan: 365 dage
  Vandindhold: 45%
  Produktnavn: ColourVUE Crazy Lens
  Materiale: Hydrogel Terpolymer
  Brug natten over: Nej
  UV filter: Nej

  Anmeldelser

  80%
  0x
  0x
  0x
  0x
  0x
  Bedøm varen:
  100%

  Kommentarer

  Har du et spørgsmål?
  VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal Klarna DHL dao365