Vores ultimative guide til farvede kontaktlinser

Drømmer du om en anden øjenfarve? Eller vil du fremhæve din eksisterende øjenfarve? Dette er muligt med farvede kontaktlinser. Bruger du briller eller kontaktlinser i forvejen? Bare rolig, de fleste farvede kontaktlinser findes både med og uden styrke. De farvede kontaktlinser uden styrke kaldes også for kosmetiske linser. Der er mange muligheder, både for at peppe dit hverdagslook op med en anden farve eller give ændre dit udseende fuldstændig med crazy linser til halloween. Læs vores smarte guide, så du kan vælge de helt rigtige farvede linser

Fremhævende, uigennemsigtige eller vanvittige farvede kontaktlinser?

Der er mange forskellige typer af farvede linser, så vi har gjort det lettere for dig at vælge. Dine egen naturlige øjenfarve, og andre eksterne faktorer såsom lys og tøj kan have en effekt på dine farvede kontaktlinser. Fremhævende kontaktlinser giver den mest naturlige effekt, mens uigennemsigtige kontaktlinser giver en markant effekt. Og selvfølgelig har vi linserne til når du har brug for noget dramatisk til en fest eller et kostume. Her er en gennemgang af de forskellige typer.

Fremhævende kontaktlinser

Fremhævende farvede kontaktlinser forstærker dine egen øjenfarve. Det er muligt at ændre en lysere øjenfarve til en mørkere farve, men forbedrede linser kan ikke give mærkere øjne en lysere farve. Fremhævende linser passer ikke til dem, der vil ændre deres øjenfarve dramatisk. Freshlook linser fra Alensa.dk er et godt valg for dem der lyse øjne og drømmer om blå eller grønne øjne.

Uigennemsigtige linser

Uigennemsigtige kontaktlinser er designet til at blokkere din naturlige øjenfarve. Hvis du vil ændre din øjenfarve fuldstænding, så er uigennemsigtige linser det rigtige valg for dig. For eksempel er TopVue Color, FreshLook Colorblends og Air Optix Colors begge gode, selv for brune øjne.

Crazy kontaktlinser

Vil du fange blikket fra alle du møder på din vej? Eller har du brug for en ekstra detalje til dit kostume? Så vil vores crazy kontaktlinser passe perfekt til dig. Størstedelen af vores crazy kontaktlinser er tilgængelige både med og uden styrke.

Brug af farvede kontaktlinser

. Husk at der gælder de samme forholdsregler ved farvede kontaktlinser, som ved normale, ikke-farvede kontaktlinser. Det betyder at linserne skal opbevares og renses korrekt. Du kan læse mere om pleje af kontaktlinser på vores FAQ om kontaktlinser side. Hvis du foretrækker at slippe for alt besværet ved at rense og opbevare kontaktlinser har vi også et stort udvalg af farvede endagslinser Hu kan se hele vores udvalg af farvede kontaktlinser her på Alensa.dk.

Svar til # - Annuller
#4
maria

Kan man virkelig ikke få farvede endagslinser med styrke ??? Det er da besynderligt. Hvad skal man med nogen uden styrke, som ikke ændrer øjenfarven?

VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal Klarna DHL dao365