FreshLook ColorBlends - Uden styrke (2 linser)
FreshLook ColorBlends - Uden styrke (2 linser) - Alcon
FreshLook ColorBlends - Uden styrke (2 linser) FreshLook ColorBlends - Uden styrke (2 linser) FreshLook ColorBlends - Uden styrke (2 linser) FreshLook ColorBlends - Uden styrke (2 linser) FreshLook ColorBlends - Uden styrke (2 linser)

FreshLook ColorBlends - Uden styrke (2 linser)

163 kr
AttributterPrimære

fredag 23-2

blank
163 kr
Læg i kurven

Levering

DHL
1–2 Dage 59 kr
GLS
3–6 Dage 39 kr
  Gratis GLS levering gælder fra nu af ved køb for over 250 kr. og kun indtil den 25. Februar Gratis Fragt med GLS for ordrer over 500kr. 250kr. Gratis Gaver for ordrer over 600kr. Pengene Tilbage Garanti Klik her for mere info
сила

как при заказе выбрать силу?окно не активно

Victoria Salah

Jeg bestilte nogle linser hos jer den 26, og i lovede at jeg ville modtage dem den 28. Men jeg har stadig ikke modtaget noget. Jeg skal altså bruge dem tirsdag

Liv Krogh Arge

Jeg købte dem i farven 'gray' og har selv blå/grå øjne. De har en gul/beige farve inderst på linsen (tættest på pupillen), som gør at de bliver lidt grønne på mig. Desværre ikke lige det jeg havde tænkt mig, men ellers rigtig god kvalitet. De ser meget realistiske ud og de får øjnene til at se en lille smule større og dybere ud.

Nathalie

Jeg har rigtigt mange venner omkring mig og en gruppe på Facebook, jeg tænke på om jeg kunne få lov til at sponserer på jeres hjemmeside? Da jeg kender mange der har brug for farvet linser til musical og youtube videoer

Anonymous

Hej Hvilken af dem er pure hazel er det nøddebrun.? Mvh.Wrood

info@alensa.dk

Kære Wrood,

Ja, pure hazel er nøddebrun. Men nu har vi ændret „nøddebrun“ til „pure hazel“, således at det vil være klart for kunder.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Rose

Hej. Hvor mange gange kan man anvende 1 par linser?

info@alensa.dk

Kære Rose,

FreshLook ColorBlends er månedslinser, dvs. at linserne bruges i dagtimerne i op til en måned. Om natten skal linserne fjernes, renses og placeres i et linseetui med frisk linsevæske. Efter 30 dage fra første brug kasseres linserne og et nyt par tages i brug.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Marian

Hej Alensa, hvad er linser uden styrke?

info@alensa.dk

Kære Marian,

Linser uden styrke er kosmetiske linser, dvs. disse linser ændrer kun øjets farve, men de korrigerer ikke for synsfejl.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

FreshLook ColorBlends kontaktlinser uden styrke

FreshLook ColorBlends er bløde farvede sfæriske linser fra Alcon (Ciba Vision) med farve i tre lag. Derfor er FreshLook Colorblends ret gode til at dække mørk regnbuehinde. Ringen på linsekanten gør pupillen større og dybere, så dit blik bliver helt uimodståeligt. Linsen indeholder en ret-og-vrang-indikator.Farvede linser FreshLook ColorBlends er forsynede med et UV-filter og fås i mange forskellige nuancer: Blå, Grøn, Brun, Honning, Nøddebrun, Turkis, Grå, Safirblå, Ametyst, Brilliant Blå, Smaragd Grøn og Sterling Grå.

Resultat

Resultatet er sjældent éns hos to forskellige linsebrugere og afhænger af mange faktorer. Den vigtigste er regnbuehindens naturlige farve. Mørke nuancer er generelt vanskeligere at dække og resultatet kan virke mere kunstigt. Også tøj og accessories påvirker farvemæssigt helhedsindtrykket. Desuden er de aktuelle lysforhold vigtige – øjet ser anderledes ud ved kunstig belysning end i dagslys.

Anvendelse

FreshLook ColorBlends kontaktlinser egner sig både til daglig og lejlighedsvis brug. Det er ikke meningen, at du sover med linserne i. Pakken indeholder 2 stykker (1 par). FreshLook Colors er farvede sfæriske månedslinser i hydrogel fra Alcon (CIBA Vision), der synligt ændrer regnbuehindens farve, selv hvis du har mørke øjne. Linserne er forsynede med en ret-og-vrang-indikator.

FreshLook Colors laves i 6 forskellige farvenuancer: Grøn, blå, safirblå, lilla, hasselnød og grå.

Egenskaber
Styrke: 0.00
Udløbsdato: 48 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Materiale: Phemfilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 55%
Ilttilførsel: 20 Dk/t
Diameter: 14.5
UV filter: Ja
Antal linser per æske: 2 linser
Producent: Alcon
Basiskurve: 8.6
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
FreshLook ColorBlends - Uden styrke (2 linser)

FreshLook ColorBlends - Uden styrke (2 linser)

FreshLook ColorBlends - Uden styrke (2 linser)

163 kr Lager 200 stk