0 kr

Der er ingen varer i kurven

vis kurv

Hvorfor og hvordan bestiller du briller online?

Det at købe receptbriller online kan umiddelbart virke lidt skræmmende, men der er så mange gode grunde til at prøve det. For det første er det meget billigere at købe briller online end at få dem hos din optiker. For det andet vil brillernes kvalitet være lignende eller endda bedre. For det tredje, i dag er det muligt ordentligt at prøve dem online; du kommer til at blive helt chokeret over, hvor ægte vores virtuelle spejl ser ud. Jamen, hvordan bestiller du briller online? Du finder dit svar i vores vejledning!

Find dit yndlingsstel til at starte med

Tag et kig på vores stel og briller hvor du vil finde et fantastisk udvalg af modeller og originale mærker. Det er nemt at sortere forskellige former, stiler, farver, mærker m.m. Du kan prøve de fleste af modellerne med vores virtuelle spejl. Når du har fundet det perfekte stel, kan du aktivere det virtuelle prøveredskab. Ved brug af dit webkamera vil det vise dig, hvordan brillerne vil se på dig i realtid.

Hvad gør det virtuelle spejl så speciel?

Klik på kamera-ikonen ved siden af brillerne for at aktivere vores virtuelle spejl. Det fungerer ligesom et almindeligt spejl; kameraet vil finde dit ansigt og sætter brillerne på. Du kan bevæge hovedet, og brillerne vil følge med hvor du end kigger hen. Dette gør det muligt for dig at se dem fra forskellige vinkler, og det vil se ud som om du i virkeligheden havde brillerne på! For sammenligning, kig på nedenstående billeder. Det ene er lavet med vores virtuelle spejl, det andet er med de virkelige stel på. Kan du se forskel?


Briller virtuel prøveredskab

For at hjælpe det virtuelle spejl med at give et nøjagtigt billede skal du klikke på ikonet i nederste højre hjørne og vælge enten mand eller kvinde. Eller du kan også blot angive din pupilafstand i stedet. Du kan læse alt om, hvordan du bestemmer din pupilafstand nedenfor.


Glasses virtual try-on

For yderligere at forsikre dig, at brillerne passer dig godt, har vi angivet størrelser og dimensioner til hvert af vores stel. Det vil give dig en idé om hvor stort eller lille stelet er for dig og du får en bedre sammenligning med dine aktuelle briller.

Brilledimensioner Brilledimensioner

Indtastning af din recept

Når du bestiller briller online, vil du have brug for en recept som ikke skal være ældre end 6 måneder. Du kan få en recept fra din øjenlæge eller optometrist. Alle dine værdier og parametre skulle gerne stå på recepten. Herfra, du kan indtaste styrken (PWR, dioptrier) for dit venstre og højre øje. Vær opmærksom på ikke at forveksle plus (+) og minus (-) værdier når du bestiller. Plus styrker henviser som regel til langsynethed, hvilket betyder at du bedre kan se tingene fra distancen end når de er tæt på øjnene. Minus styrker henviser til nærsynethed, hvilket betyder at du har svært ved at se objekter i distancen, og kan bedre se det, der er tæt på. Hvis der ikke er noget tegn, er der tale om plus styrke. Et lighedstegn (=) indikerer minus styrke. Din recept kan også indeholde akse- og cylinderværdier, som henviser til bygningsfejl og som du kan indtaste i de relevante felter, når du laver en ordre. Hvis disse parametre ikke står på din recept, indtast blot “0”.

Det er også vigtigt, at din øjenlæge eller optiker indikerer din pupildistance (PD) på din recept, da det er nødvendigt for at kunne lægge ordren. Ikke alle øjenlæger/optikere gør dette automatisk, så bed dem om det. Du kan evt. måle det selv ved hjælp af dette redskab: vores PD lineal.

Er det lykkedes dig at få fat i en recept? Hvis ja - perfekt! Send den til os for at få 40 kr rabat på nye receptbriller.

After you’ve entered your prescription into the order form, you will select what kind of lenses you’d like for your new glasses: we offer 4 types with varying thickness. Based on the parameters you’ve entered, the most suitable type of lenses will automatically be selected. If necessary, you can manually change this selection. Keep in mind that certain values and parameters require a certain type of lens thickness, so it won’t always be possible to change.

Når du har indtastet din recept i ordreformularen, vil du vælge den type brilleglas, du gerne vil have: vi tilbyder 4 typer med forskellig tykkelse. Baseret på parametrene du har indtastet, den mest passende type linser vil blive valgt automatisk. Hvis det er nødvendigt, kan du ændre valget manuelt. Husk at nogle værdier og parametre kræver en konkret type glastykkelse, så det vil ikke altid være muligt at ændre det.

Hvis du stadigvæk er bekymret over at lave en ordre eller indtaste dine parametre, kontakt vores kundeservice. Vi vil med glæde hjælpe dig med bestillingen.

Opsummering: hvorfor bestille briller online?

  • du både kan og vil få briller som er identiske med din optikers til en tredjedel af prisen
  • du kan vælge fra et stort udvalg af over 3000 højkvalitetsmo­deller
  • standard fragt er trukket fra hver køb over 500 kr
  • du kan prøve dem med vores effektive virtuelle spejl
  • alle vores glas er udstyret med de mest avancerede filtre og belægninger: en UV-filter, hærdning, anti-refleks belægning, selvrensende belægning, superhydrofobisk beskyttelse, samt oleofobisk og anti-statisk belægning.

Hvad venter du på? Find dit nye par briller her:

VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal Klarna DHL dao365
Top