Hvorfor og hvordan bestiller du briller online?

Det at købe receptbriller online kan umiddelbart virke lidt skræmmende, men der er så mange gode grunde til at prøve det. For det første er det meget billigere at købe briller online end at få dem hos din optiker. For det andet vil brillernes kvalitet være lignende eller endda bedre. For det tredje, i dag er det muligt ordentligt at prøve dem online; du kommer til at blive helt chokeret over, hvor ægte vores virtuelle spejl ser ud. Hvordan bestiller du briller online? Du finder dit svar i vores vejledning!

Find dit yndlingsstel til at starte med

Tag et kig på vores stel og briller hvor du vil finde et fantastisk udvalg af modeller og originale mærker. Det er nemt at sortere forskellige former, stiler, farver, mærker m.m. Du kan prøve de fleste af modellerne med vores virtuelle spejl. Når du har fundet det perfekte stel, kan du aktivere det virtuelle prøveredskab. Ved brug af dit webkamera vil det vise dig, hvordan brillerne vil se på dig i realtid.

Hvad gør det virtuelle spejl så speciel?

Klik på kamera-ikonen ved siden af brillerne for at aktivere vores virtuelle spejl. Det fungerer ligesom et almindeligt spejl; kameraet vil finde dit ansigt og sætter brillerne på. Du kan bevæge hovedet, og brillerne vil følge med hvor du end kigger hen. Dette gør det muligt for dig at se dem fra forskellige vinkler, og det vil se ud som om du i virkeligheden havde brillerne på! For sammenligning, kig på nedenstående billeder. Det ene er lavet med vores virtuelle spejl, det andet er med de virkelige stel på. Kan du se forskel?


Briller virtuel prøveredskab

For at hjælpe det virtuelle spejl med at give et nøjagtigt billede skal du klikke på ikonet i nederste højre hjørne og vælge enten mand eller kvinde. Eller du kan også blot angive din pupilafstand i stedet. Du kan læse alt om, hvordan du bestemmer din pupilafstand nedenfor.


Glasses virtual try-on

For yderligere at forsikre dig, at brillerne passer dig godt, har vi angivet størrelser og dimensioner til hvert af vores stel. Det vil give dig en idé om hvor stort eller lille stelet er for dig og du får en bedre sammenligning med dine aktuelle briller.

Brilledimensioner Brilledimensioner

Indtastning af din recept

Når du bestiller briller online, skal du bruge en recept, der ikke bør være ældre end 6 måneder. Du skal få dette fra din øjenlæge eller optometrist. Alle dine værdier og parametre bør være på denne recept. Herfra kan du indtaste kraften (dioptrierne) for dit højre og venstre øje. Vær forsigtig med ikke at forveksle plus (+) og minus (-) værdier, når du bestiller . Plus dioptrier peger normalt på langsynethed, hvilket betyder, at du kan se godt på afstand, men ikke så godt på nært hold. Minus dioptrier peger på nærsynethed, hvilket betyder, at du kan se godt tæt på, men har svært ved at se objekter langt væk. Hvis tegnet ikke var angivet, er det en plusdioptri. Et lighedstegn (=) angiver en minus dioptri. Din recept kan også indeholde værdier for akse og cylinder; disse værdier indikerer en astigmatisme og kan indtastes på det rigtige sted ved bestilling. Hvis disse yderligere værdier ikke vises på din recept, skal du blot indtaste et "0" på disse steder på bestillingsfor­mularen.

Din øjenplejespecialist bør også inkludere din pupilafstand (PD) på din recept, da du skal bruge den for at afgive din bestilling. Ikke alle optometrister/øjen­læger gør dette, så sørg for at spørge. Ellers er det også muligt at måle det selv med vores præcise onlineværktøj eller ved at udskrive dette: vores PD-lineal .

Har du for nylig formået at få fingrene i en recept? Hvis ja, fantastisk! Send det til os for at modtage en 40 kr rabat på et nyt par receptpligtige briller.

Du skal blot sende det til os på info@alensa.dk og få din rabat nu!

Når du har indtastet din recept i bestillingsfor­mularen, vælger du, hvilken slags linser du vil have til dine nye briller: Vi tilbyder 4 typer med varierende tykkelse. Du kan enten købe enkeltsynsbriller eller progressive (multifokale) briller. Baseret på de parametre, du har indtastet, vil den bedst egnede type linse automatisk blive valgt. Hvis det er nødvendigt, kan du manuelt ændre dette valg. Husk, at visse værdier og parametre kræver en bestemt type linsetykkelse, så det vil ikke altid være muligt at ændre.

Hvis du stadig er bekymret for at foretage din ordre eller indtaste dine parametre korrekt, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi vil meget gerne hjælpe og vejlede dig med at gennemføre din ordre.

Opsummering: hvorfor vælge briller online?

Overvej følgende fordele:

  • Du kan og vil få briller identiske med din optiker til kun en tredjedel af prisen
  • Du kan vælge mellem et bredt udvalg af over 3.000 kvalitetsmodeller
  • Standard forsendelsesom­kostninger falder for enhver ordre over 499 kr
  • Du kan prøve dem med et usædvanligt effektivt virtuelt spejlværktøj
  • Alle vores linser er udstyret med mest avancerede filtre og belægninger uden ekstra gebyr: et UV-filter, en glashærdende belægning, en anti-reflekterende belægning, en selvrensende belægning og en hydrofob belægning
  • Du kan endda tilføje ekstra funktioner såsom et blåt lysblokerende filter, selvtonende linser eller permanent tonede solbrilleglas

Hvad venter du på? Find dit nye par briller her: