Hyal-Drop Multi Øjendråber 10 ml

115 kr
97% anbefaler
På lager
Anslået afsendelsesdato fredag 24-3 Vælg parametre
Afhentningssteder (2–3 Dage) 25 kr *
DAO365 (2–4 Dage) 29 kr *
GLS (2–5 Dage) 39 kr *
DHL EXPRESS (1–2 Dage) 79 kr   
Færøerne, Grønland og fjerntliggende områder (3–5 Dage) 99 kr   
* GRATIS FRAGT på alle kontaktlinser, briller og solbriller!
115 kr

Hyal-Drop Multi Øjendråber

Hyal-Drop Multi Øjendråber fra Bausch & Lomb forbedrer komforten når du bruger kontaktlinser.

Det er øjendråber i højeste kvalitet uden konserveringsmidler og med et højt indhold af smøremidlet natriumhyaluronat 2,4 mg / ml. Den behagelige smøring af linsens overflade giver dig langvarig lindring og beskytter dine øjne.

Hyal-Drop® Multi Øjendråber indeholder også en moderne, innovativ og patenteret applikation for dosering, som gør brugen nemmere for dig.

Indlægsseddel:

Indeholder:

Hyaluronsyre 0,24% og andre komponenter, herunder sterilt vand, natriumchlorid, kaliumchlorid, natriumphosphat­dodecahydrat, natriumdihydro­genphosphatdi­hydrat.

Handling:

Bring lindring til trætte og irriterede øjne med stærk fugtighed med Hyal-Drop Multi. Bruger du computeren i lange timer, bør du have dem ved hånden, da de beroliger udtørret conjunctiva, opfrisker, og ikke forstyrrer synet. Deres store fordel er muligheden for applikationer direkte til etableret kontaktlinse. Takket være indholdet af hyaluronsyre, afhjælper Hyal-Drop Multi symptomer på tørre øjne, som for eksempel følelsen af sand under øjet eller rødme og brændende øjne. Produktet har langvarig brug - op til 3 måneder. Det er nemt at bruge dråberne til en nem daglig anvendelse.

Brugsanvisning:

Øjendråberne Hyal Drop-Multi anbefales til at befugte øjet for personer med tørre øjnesyndrom, som bruger meget tid foran en computerskærm, indendørs eller i miljøer med klimaanlæg. De kan bruges til at befugte bløde og hårde kontaktlinser.

Yderligere Information:

Dråberne bør anvendes inden for 12 uger (3 måneder) efter åbning. Må ikke bruges, hvis beholderen er beskadiget. Produktet er utilgængeligt for børn, ved stuetemperatur. Afbryd brug hvis du oplever en overfølsomhed­sreaktion med varen.

Kontraindikationer:

Må ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for dråberne.

Anvendelse:

Fjern først hætten fra droppen, drej flasken og hoveddråberen over øjet. Tryk på bunden af beholderen, læg en dråbe. Gentag med det andet øje. Luk pakken, og sæt hætten på droppen. Ved den første anvendelse, er det nødvendigt at trykke flere gange på bunden af beholderen. Dråberne er velegnede til daglig brug.

Sådan drypper du dine øjne

Egenskaber - Hyal-Drop Multi Øjendråber 10 ml

Producent: Bausch and Lomb
Indhold: 10 ml
Anvendelighed efter åbning: 6 måneder
Konserveringsstof­fer: Nej
Indeholder natriumhyaluronat: Ja
Kan det bruges med kontaktlinser: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

97%
61 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (1)

Har du et spørgsmål?
Ivo

hi, can I order hyal drop? hope still available on store ? Regards Ivo