HYLO-DUAL Øjendråber 10 ml

129 kr
96% anbefaler
På lager
Anslået afsendelsesdato tirsdag 21-3 Vælg parametre
Afhentningssteder (2–3 Dage) 25 kr *
DAO365 (2–4 Dage) 29 kr *
GLS (2–5 Dage) 39 kr *
DHL EXPRESS (1–2 Dage) 79 kr   
Færøerne, Grønland og fjerntliggende områder (3–5 Dage) 99 kr   
* GRATIS FRAGT på alle kontaktlinser, briller og solbriller!
129 kr

HYLO-DUAL 10ml øjendråber

Disse URSAPHARM øjendråber er fri for konserveringsmidler og fosfater. Formlen for HYLO-DUAL øjendråber er ideelle til alle der lider af ekstremt tørre øjne, sæson- eller miljøallergi samt for dem med sensitive øjne.

HYLO-DUAL’s indhold

HYLO-DUAL er blevet tilføjet natriumhyaluronat og ektoin.

Ektoin hjælper ved at stabilisere lipidlaget i tårefilmen. Dette sikrer en glat overflade på hornhinden, der forhindres i at tørre ud og at tårer fordampes i lavere grad. Ektoin har også lindrende og antiinflammatoriske egenskaber.

Natriumhyaluronat er naturligt til stede i kroppen som et smørestof med helende egenskaber. Det hjælper med at fugte øjet og vil højne komforten under bæring af kontaktlinser.

Indsæt 1 dråbe i hvert øje, 3 gange om dagen, og du vil bemærke at dråberne vil give hurtig lindring fra irritation og ubehag. Du bør dog selvfølgelig konsultere dig læge hvis du har svær allergi, og følge deres instruktioner.

Fri for konserveringsmidler og fosfater

HYLO-DUAL øjendråber er perfekte til sensitive øjne, da de er helt fri for konserveringsmidler og fosfater. Disse stoffer bruges til at mindske risikoen for forurening. Dog er HYLO-DUAL udstyret med den patenterede COMOD® dispenser system, som giver en bakteriefri dispensering uden konserveringsmi­dler. Med dets sofistikerede luft- og pumpesystem sikres der, at væsken aldrig kommer i kontakt med den omkringværende luft på noget tidspunkt. Derfor kan bakterier og sporer ikke komme ned i flasken.

HYLO-DUAL er perfekte til brug mens man bruger kontaktlinser.

Disse dråber kan bruges op til 6 måneder efter åbningsdato.

Egenskaber - HYLO-DUAL Øjendråber 10 ml

Producent: Ursapharm
Indhold: 10 ml
Anvendelighed efter åbning: 6 måneder
Konserveringsstof­fer: Nej
Indeholder natriumhyaluronat: Ja
Kan det bruges med kontaktlinser: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

96%
105 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (1)

Har du et spørgsmål?
Tommy O Andersen

Hvor mange skal købes for at få det fragtfri MV H. Tommy O Andersen 20290984

Svar info@alensa.dk

Gratis fragt hos Alensa.dk Alensa giver gratis fragt på alle kontaktlinser, briller og solbriller!

Alle andre produkter kan få gratis levering, hvis den samlede pris overtræder 499 kr. Gratis levering gælder kun for vores almindelige levering, såsom DAO365 og GLS, IKKE for ekspreslevering som DHL. En gang i mellem kører Alensa kampagner med gratis fragt. Når tilbuddet eller rabatten er blevet aktiveret, vil du kunne se dette på hjemmesiden, samt i kurven når du er ved at gå til betaling. Disse tilbud vil ofte blive distribueret via vores mailkampagner og sociale medieplatforme. Længden og betingelserne af hver tilbud vil blive offentliggjort ved starten af tilbuddene. Disse skal respekteres for at tilbuddet kan anvendes.