HYLO-GEL Øjendråber 10 ml

128 kr
95% anbefaler
På lager
Anslået afsendelsesdato mandag 30-1 Vælg parametre
Afhentningssteder (2–4 Dage) 25 kr *
DAO365 (2–4 Dage) 29 kr *
GLS (2–5 Dage) 39 kr *
DHL EXPRESS (1–2 Dage) 79 kr   
Færøerne, Grønland og fjerntliggende områder (3–5 Dage) 99 kr   
* GRATIS FRAGT på alle kontaktlinser, briller og solbriller!
128 kr

HYLO-GEL 10 ml øjendråber

Bakteriefri øjendråber HYLO-GEL tilfører masser af fugt til øjets overflade ved stærk eller kronisk følelse af tørre øjne og efter operationelle indgreb. HYLO-GEL indeholder ingen konserveringsstof­fer, og tåles generelt rigtig godt. Desuden er dråberne helt fosfatfri, så der er ingen risiko for aflejringer på hornhinden. HYLO-GEL kan med fordel benyttes sammen med alle typer kontaktlinser. HYLO-GEL indeholder natriumhyaluronat-opløsning med meget høj viskositet – et naturligt stof, der er til at finde både i øjet og i andre kropsdele. Dette stof har ganske specielle fysiske egenskaber: på øjets overflade danner det en jævn, stabil fugtgivende film. På denne måde beskyttes øjnene længe mod udtørring og irritation, der hyppigt forekommer ved brug af kontaktlinser.Det er mere sundt og behageligt at bruge kontaktlinser, hvis man samtidig benytter HYLO-CARE øjendråber. HYLO-CARE yder en effektiv hjælp, hvis du føler tryk i øjnene eller hvis dine øjne svier og føles tørre.

HYLO-CARE indeholder dexpanthenol, der tilhører den store B-vitamingruppe. Dette stof har en fremragende evne til at binde vand, så øjnene føles friske, og natriumhyaluronats fugtgivende egenskaber fremmes.

Max. holdbarhed 6 måneder efter åbning.

HYLO-CARE øjendråberne har også den fordel, at de er forsynede med doseringssystemet COMOD, der minimerer risikoen for kontaminering af flaskens indhold. Med sine præcise dosering sørger COMOD for, at ingen dråber går til spilde, fordi dråbens størrelse ikke afhænger af, hvor meget man trykker

Sådan drypper du dine øjne

Egenskaber - HYLO-GEL Øjendråber 10 ml

Producent: Ursapharm
Indhold: 10 ml
Anvendelighed efter åbning: 6 måneder
Konserveringsstof­fer: Nej
Indeholder natriumhyaluronat: Ja
Kan det bruges med kontaktlinser: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

95%
111 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (2)

Har du et spørgsmål?
Elke Hansen

hvornår får man fri fragt ? har i OGSÅ plephasol 100 ml og hvad koster det ?

Zindy

Ganske enkelt uundværlige.