Betalingsmetoder

Betalingsmetoder for at fuldføre din ordre

Du kan vælge mellem de forskellige betalingsmetoder for at fuldføre din ordre:

➨Kreditkort: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, Visa Dankort

➨PayPal

➨Klarna

➨Google pay

➨Gavekort

Sikker betaling

Alle betalinger vil blive udført på en sikker og forsvarlig måde. Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt til at etablere betalingen og vil ikke blive videregivet til tredjeparter.

Online betaling

Hvis du vælger at betale online med kreditkort eller debitkort, vil du blive henvist til vores betalingspartners sikre hjemmeside, hvor du skal udfylde dine oplysninger for at gennemføre betalingen. Alle oplysninger er forsvarligt krypteret. Vær opmærksom på at dette sikre betalingslink kun er tilgængeligt i begrænset tid. Hvis tiden er udløbet, kan du få adgang til din ordre via din personlige konto på vores hjemmeside og forsøge at betale igen. Hvis du gerne vil betale med Paypal, vil du blive henvist til Paypals egne sikre betalingsside. Hvis Alensa skal refundere dig, vil dette ske automatisk.

Betaling med et gavekort

Betaling med et gavekort er kun muligt med et gavekort købt i Alensa.dk e-shop. Når du betaler med et gavekort, skal du indtaste den unikke kode for gavekortet i feltet til indtastning af rabatkoden i kurven. Gavekortet kan kun bruges til et engangsindkøb, i dets fulde beløb. Hvis værdien af købet overstiger værdien af kuponen, betaler du kun forskellen. Du kan betale for alle varer eller tjenester, der tilbydes af onlinebutikken, med en kupon.

Priser hos Alensa.dk

Alle produkt- og leveringspriser vist på webbutikken er inklusiv moms.

Alensa bevarer retten til at justere priserne i forbindelse med de skiftende markedsforhold, konkurrenceforhold, producentens krav, osv. Vi prøver at bibeholde de mindste priser på det danske marked. Dette kan dog godt glippe for os nogle gange, så derfor sætter vi altid pris på, at vores kunder hjælper os. Du kan se vores vilkår på vores laveste-pris-garanti side.

Problemer med betalingen

Du skal først tjekke din bank eller din Paypal konto for at se hvis betalingen er gået igennem, og for at kunne rette eventuelle tekniske fejl vedr. din betaling. Hvis din betaling er succesfuld men ikke vises i vores system som betalt, venligst kontakt os på info@alensa.dk og vi skal nok validere den med vores regningsafdeling. Hvis der er problemer med betalingssiden, prøv at logge ind på din alensa.dk konto fra en anden browser eller enhed.