Betalingsmetoder

Betalingsmetoder på vores webshop

På vores webshop kan du benytte følgende betalingsmetoder:

  • Bankoverførsel (betaling før varen afsendes)
  • Kreditkort: Visa Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro-kort 
  • PayPal
Vi kan forsikre dig om, at alle betalinger bliver behandlet på en tryg og sikker måde. Dine legitimations-oplysninger bliver kun brugt til at etablere betaling og bliver ikke videregivet til tredjepart.

Når du vælger en online betalingsmetode, vil du blive omdirigeret direkte efter at placere ordren til en af vores partners sikre websider, hvor du kan udføre betalingen. Hvis det er nødvendigt, kan du få adgang til et sikkert betalingslink gennem din personlige konto på vores hjemmeside. Du skal bare logge ind på din profil, gå til din „Ordrer oversigt“ og vælg „online betaling“ for din aktuelle ordre. Men du skal passe på, fordi betalingslinket forbliver aktivt kun i kort tid. Hvis du ikke kan få adgang til det, kan du kontakte vores kundeservice ved at sende en email til info@alensa.dk

Hvis du vælger betaling via bankoverførsel, bliver du informeret om vores betalingsoplys­ninger lige efter du har placeret en ordre på vores hjemmeside. Du kan ligeledes finde vores betalingsinstrukser i den ordrebekræftelse, der fremsendes på mail. Vi beder dig om, at udføre bankoverførsel så hurtigt som muligt, da vi kun kan sende dine varer efter modtagelse af betaling på vores konto. Du bedes venligst at tage i betragtning, at der kan være en forsinkelse på op til 2–3 arbejdsdage før vi modtager din betaling. Hvis du ønsker at modtage din bestilling så hurtigt som muligt, anbefaler vi dig at sende os et bevis for betaling, som er udstedt af din bank (billede eller pdf). Bemærk, at vi kun kan acceptere officielle dokumenter angivet af din bank.

Find venligst betalingsinstrukser nedenunder:
Alensa s.r.o.
Bank: Citibank
bankkontonummer: 117024008
bankkode: 5100

IBAN: DK4351000117024008

BIC / SWIFT: CITIDKKX

For at registrere din betaling korrekt, beder vi dig om at oplyse dit ordrenummer.


Hvis du oplever problemer med at gennemføre en betaling, bedes du kontakte vores kundeservice på info@alensa.dk

Kommentarer


VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS