Om os

Originale varer til de laveste priser

Vi sælger kun originale produkter og kontaktlinser som er produceret af autoriserede fabrikanter. De varer vi tilbyder er de samme som bliver solgt af velkendte optikere og optikerkæder rundt omkring i landet. Vi kan få vores varer billigere fra fabrikanterne, da vi er aktive i et stort antal forskellige lande og vi har et stort kundeantal. Vi sælger kun online, og derfor er vores faste omkostninger reducerede. Det betyder at al rabat vi får fra vores leverandører og hver en omkostning vi reducere, betyder en lavere pris for dig. Kort sagt, vi kan give dig de samme kvalitetsprodukter du er vant til, men til en meget lavere pris.

Stort udvalg og glade kunder

Vi er stolte af altid at have et stort udvalg af varer med mere end 500.000 æsker med kontaktlinser på lager. Dette gør det muligt for os at afsende næsten 97% af alle ordrer, den samme dag som de er betalt. Vi håndterer omkring 100.000 ordrer hver måned og vores 100 dedikerede medarbejdere er her for at hjælpe dig. Hos Alensa lægger vi meget tid og energi i at vi kan levere vores kunder den bedste oplevelse her hos os, både i forhold til kundeservice, håndteringen af din ordre samt de varer du bestiller hos os. Vi bestræber os på at vores levering er hurtig, at alle vores varer ankommer i korrekt stand, priserne forbilver de laveste på markedet og at vi altid yder den bedste service til dig. Hvis du har nogle spørgsmål, problemer eller bekymringer, tøv ikke med at kontakte os. Vi vil besvare din henvendelse så snart som muligt. Vi sætter en stor pris på din mening, da det giver os muligheden for at forsætte med at udvikle os og forbedre din kundeoplevelse.

Et netværk med flere års erfaring

Alensa map

Alensa Kortet

Firmaet Alensa som omfatter Alensa.dk, har været aktiv siden 2007 med lanceringen af vores første onlinebutikker i Tjekkiet, Slovakiet og Østrig. Over de sidste 10 år, har vi vokset og udvidet sig til at forhandle med næsten alle lande i Europa. Med den viden og erfaring i rygsækken har vi skabt et stort udvalg af varer, et dedikeret kundeservice hold og tusindvis af glade kunder. I øjeblikket har Alensa onlinebutikker i følgende lande: Østrig, Belgien, Bulgarien, Tjekkiet, Kroatien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn,Irland, Italien, Letland, Litauen, Malta, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien,Spainen, Sverige, Schweiz, Storbritannien, Ukraine og Forenede Arabiske Emirater.

Kontaktinforma­tioner

Email: info@alensa.dk


Kontakt os online her

CVR nummer: CZ27179681
Mandag - Fredag 8:00- 16:00
+45 78 74 54 37
E-mail: info@alensa.dk

Yderligere information: