Om os

Originale varer til de laveste priser

Vi sælger kun originale produkter og kontaktlinser som er produceret af autoriserede fabrikanter. Varerne som vi tilbyder er de samme som dem der er solgt af velkendte optikere og hovedgade detailhandlere. Vi kan godt få vores varer billigere fra frabrikanterne pga. at vi er aktive i 29 Europæiske lande og vi har en stor kundeantal. Vi sælger kun online, og derfor er vores faste omkostninger reducerede. Derfor, hver rabat vi får fra vores fabrikanter og hver omkosting vi kan gemme, betyder en mindre pris for kunden. Kort sagt, vi kan give dig de samme produkter af høj kvalitet som du er vant til, til meget lavere priser.

Stor lagerliste og glade kunder

Vi er stolte med at altid fastholde en stor lagerliste af varer med mere end 500.000 kasser med linser på lager. Dette gør det muligt for os at afsende næsten 97% af alle ordrer den samme dag som de er lavet.

Vi arbejder med omkring 70.000 ordrer hver måned, og vores 100 dedikerede medarbejdere er her for at tjene dig.

Hos Alensa, meget tid, omsorg, og forsøg bliver brugt for at vi kan levere vores kunder betjening og varer af en høj kvalitet. Vi sikrer at: leveringen er hurtig, alle varerne møder de høje normer du forventer, priserne forbliver de laveste på markedet, og vores kundeservice team kan tilbyde dig en personaliseret og påpasselig tjeneste.

Hvis du har nogle spørgsmål, problemer eller bekymringer, tøv ikke med at kontakte os. Vi vil besvare dig så snart som muligt. Vi sætter en stor pris på din mening, og det er nemlig det bidrag som giver os muligheden for at forsætte med at udvikle os og at forbedre din kundeoplevelse.

Et netværk med flere års erfaring

Alensa Kortet

Alensa mærke netværket som omfatter Alensa.dk, har været operativ siden 2007 med lanceringen af vores første onlinebutikker i Tjekkiet, Slovakiet og Østrig. Over de sidste 10 år, vores mærke har vokset og udvidet sig til at tjene næsten alle lande i Europa. Den viden og erfaring vi har fået med tiden, har hjulpet os med at udvikle et stor katalog af varer, et dedikeret kundeservice hold, og tusinde glade kunder.

I øjeblikket Alensa netværket består af: Østrig, Belgien, Bulgarien, Tjekkiet, Kroatien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Malta, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spainen, Sverige, Schweiz, Storbritannien og Ukraine.

Kontaktinforma­tioner


E-mail: info@alensa.dk

Returadresse – lageradresse


Alensa.dk
Jarosovska 1278/II
377 01 Jindrichuv Hradec
Tjekkiet

CZ CVR nummer: CZ27179681
DK CVR nummer: DK12748914

+45 89 88 04 15
E-mail: info@alensa.dk

Yderligere information:

VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Top