Gentag din sidste ordre
tom

Laveste-pris-garanti

Vi tilbyder altid de bedste priser…

Laveste-pris-garanti - Alensa

Hos Alensa.dk er vi forpligtede til at tilbyde dig den laveste konkurrencedyg­tigpris på markedet. Hvis du finder et billigere produkt et andet sted, så lad os vide om det. Vi vil gøre vores bedste for at verificere tilbuddet, matche den laveste pris, og fordi vi sætter pris på din loyalitet, vil vi give dig en GRATIS gave! Vi køber i store mængder direkte fra verdens største og mest velrenommerede producenter. Dette faktum kombineret med vores relativt lave leveringsomkos­tninger, giver os muligheden for at holde vores priser så lave som muligt og dele de besparelser med dig. Vi stræber altid efter, at levere den bedste oplevelse for vores kunder gennem vores konkurrencedygtige priser, gratis gaver og værdifulde kampagner, lave forsendelsesom­kostninger og personaliseret kundeservice. Bemærk venligst, at anmodninger skal sendes, inden du gennemfører dit køb hos os.

  1. Sørg for, at alle detaljerne om produktet er de samme, herunder mærket, bestemt model, og antallet af linser i pakken.
  2. Send os venligst detaljerne om produktet, herunder URL-linket til den billigere produkt, til info@alensa.dk.
  3. Hvis vi bekræfter gyldigheden af den lavere pris, så vil vi justere prisen på din bestilling hos os, og belønne dig med en gratis gave.
  4. Bemærk venligst, at nogle online-sælgere kan udgøre en lavere pris for produktet og kompensere det med en højere pris for levering. Husk at tjekke sælgerens leveringspriser for at være sikker på, at den samlede pris er faktisk lavere end på Alensa.dk.

Prismatch betingelser

Kommentarer

Tilføj kommentar