Laveste-pris-garanti

Vi tilbyder altid de bedste priser på kontaktlinser...

Laveste-pris-garanti - Alensa

Hos Alensa.dk har vi forpligtet os til at tilbyde dig den laveste konkurrencedygtige pris på dine kontaktlinser på markedet. Hvis du finder en billigere kontaktlinse et andet sted, så fortæl os det. Vi vil gøre vores bedste for at verificere tilbuddet, matche den laveste pris og fordi vi sætter pris på din loyalitet, vil vi give dig en GRATIS gave! Vi indkøber i store mængder, direkte fra verdens største og mest velrenommerede producenter. Kombineret med vores relativt lave leveringsomkos­tninger, giver dette os muligheden for at holde vores priser så lave som muligt og dele vores besparelser med dig. Vi stræber altid efter at levere den bedste oplevelse for vores kunder, gennem vores konkurrencedygtige priser, gratis gaver og kampagner, lave forsendelsesom­kostninger og servicemindet kundeservice.

Hvis du finder en billigere kontaktlinse

Hvis du finder et tilsvarende produkt til en billigere pris, skal du sende os en mail på info@alensa.dk . Bemærk venligst, at anmodninger skal sendes, inden du gennemfører dit køb hos os. følg følgende procedure når du vil anmode om en billigere pris

 • Det er kun kontaktlinser der er indbefattet af prisgaranti.
 • Sørg for, at alle detaljerne om produktet er de samme, herunder mærket, bestemt model, og antallet af linser i pakken.
 • Send os dernæst en mail med detaljerne om produktet, herunder URL-linket til den billigere produkt, til info@alensa.dk .
 • Hvis vi bekræfter gyldigheden af den lavere pris, så vil vi justere prisen på din bestilling hos os, og belønne dig med en gratis gave.
 • Bemærk venligst, at nogle online-sælgere kan udgøre en lavere pris for produktet og kompensere det med en højere pris for levering. Husk at tjekke sælgerens leveringspriser for at være sikker på, at den samlede pris er faktisk lavere end på Alensa.dk.

Prismatch betingelser

 • Prismatch anmodning skal sendes til os, inden du har afsluttet betaling for din bestilling.
 • Prismatch kan ikke kombineres med andre rabatter, kampagner eller særlige tilbud på vores hjemmeside.
 • Prisjusteringer kan kun baseres på originale priser og ikke på produkter, som konkurrenten har placeret i kampagner, med rabat eller i løssalg.
 • Prismatch gælder kun for produkter, som tilbydes af danske e-butikker.
 • Prismatch gælder ikke for varer, som bliver solgt af auktionssider, uautoriserede forhandlere, outlets og lagersalg, åbne pakker mv.
 • Vi forbeholder os retten til at verificere tilbuddene og deres ægthed; den endelige afgørelse af gyldighed er vores alene.
 • Prismatch gælder ikke for linser, der er blevet afbrudt.

Kommentarer (4)

Har du et spørgsmål?
Kim

Det viste sig at være en fejl og jeg har nu fået linserne til den rigtige pris :-)

Svar info@alensa.dk

Fantastisk. Det er vi glæde for at høre.

kim

har oprettet 104760 hvor prisen var kr. 125,00 pr æske med 3 stk. i, men da jeg skulle betale den via Paypal var prisen lige pluselig kr. 171,00 havde fundet et link på google hvor der stod kr. 125,00 da jeg så gik tilbage til samme side på google stod der kr. 249,00 defor har jeg ikke betalt. den endnu. Mvh.Kim Overggard

Svar info@alensa.dk

Hej Kim

Det lyder meget mærkeligt. Skriv lige til os på info@alensa.dk, så finder vi en løsning;)

Mvh.

Alensa kundeservice

Lone Nørgaard

Hej, Har set dailies aquacomfort plus 90 stk pakket linser til kr. 273 hos Lentiamo. Jeg skal bruge 3 pakker / så fragten er gratis. Jeres pris er kr. 289. Vh/Lone Nørgaard

Svar info@alensa.dk

Hej Lone.

Mange tak for din kommentar. Vores laveste-pris-garanti er meget vigtig for os. Vi vil få det rettet hurtigst muligt, men hvis du vil have linserne til den laveste pris, skriv lige en mail til os på info@alensa.dk, så vi kan få det rettet på ordren inden du betaler:)

Mvh

Alensa kundeservice

Hans Hartmann

Hejsa - Har lige genbestilt linser fårse sending koste de 179 per pakke nu er det 238 er det korrekt, hvad skyldes det? hilsen Hans Hartmann mail: hp@hpelec.dk

Svar info@alensa.dk

Hej Hans

Der vil nogen gange forekomme prisstigninger på vores sortiment. Det er for at matche med svingninger på det danske marked, konkurrenters priser, betingelser fra vores leverandører og andre økonomiske faktorer.

Kontakt os på info@alensa.dk, hvis du har yderligere spørgsmål:-)

Mvh

Alensa kundeservice