Laveste-pris-garanti

Vi tilbyder altid de bedste priser…

Laveste-pris-garanti - Alensa

Hos Alensa.dk er vi forpligtede til at tilbyde dig den laveste konkurrencedyg­tigpris på markedet. Hvis du finder et billigere produkt et andet sted, så lad os vide om det. Vi vil gøre vores bedste for at verificere tilbuddet, matche den laveste pris, og fordi vi sætter pris på din loyalitet, vil vi give dig en GRATIS gave!

Vi køber i store mængder direkte fra verdens største og mest velrenommerede producenter. Dette faktum kombineret med vores relativt lave leveringsomkos­tninger, giver os muligheden for at holde vores priser så lave som muligt og dele de besparelser med dig. Vi stræber altid efter, at levere den bedste oplevelse for vores kunder gennem vores konkurrencedygtige priser, gratis gaver og værdifulde kampagner, lave forsendelsesom­kostninger og personaliseret kundeservice. Bemærk venligst, at anmodninger skal sendes, inden du gennemfører dit køb hos os.

  1. Sørg for, at alle detaljerne om produktet er de samme, herunder mærket, bestemt model, og antallet af linser i pakken.
  2. Send os venligst detaljerne om produktet, herunder URL-linket til den billigere produkt, til info@alensa.dk.
  3. Hvis vi bekræfter gyldigheden af den lavere pris, så vil vi justere prisen på din bestilling hos os, og belønne dig med en gratis gave.
  4. Bemærk venligst, at nogle online-sælgere kan udgøre en lavere pris for produktet og kompensere det med en højere pris for levering. Husk at tjekke sælgerens leveringspriser for at være sikker på, at den samlede pris er faktisk lavere end på Alensa.dk.

Prismatch betingelser

  • Prismatch anmodning skal sendes til os, inden du har afsluttet betaling for din bestilling.
  • Prismatch kan ikke kombineres med andre rabatter, kampagner eller særlige tilbud på vores hjemmeside.
  • Prismatch gælder kun for produkter, som tilbydes af danske e-butikker.
  • Prismatch gælder ikke for varer, som bliver solgt af auktionssider, uautoriserede forhandlere, outlets og lagersalg, åbne pakker mv.
  • Vi forbeholder os retten til at verificere tilbuddene og deres ægthed; den endelige afgørelse af gyldighed er vores alene.
  • Prismatch gælder ikke for linser, der er blevet afbrudt.
Svar til # - Annuller
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Top