Optikerens private mærker

Optikerens private mærker
Udvid dine valg. Spar penge! Find et alternativ til dine kontaktlinser.

Hvis du kan ikke finde dine nuværende kontaktlinser hos Alensa, kan det godt være pga. at du bruger ’private-label’ linser som du har fået hos din optiker. Men vidste du at der findes flere valgmuligheder tilgængelige til dig? Hvis du ved hvad dine parametre skal være, kan du sagtens købe din optikers kontaktlinser, online. Shop online hjemmefra, og find de bedste tilbud på markedet.

Det er et velkendt scenario: Når det er på tide at genbestille, henvender du dig til din optiker for at fylde op på kontaktlinser og betale vilkårlige priser… Hvis du har søgt efter dine ’private-label’ linser på nettet, kunne du måske ikke finde noget om dem. Det er fordi de fleste ’private-label’ kontaktlinser er kun tilgængelige i et begrænset omfang, og fås kun hos ’high-street’ optikere.

Alensa har undersøgt disse ’private-labels’ og vi har fundet de originale mærker som tilhører kendte producenter, inklusivt CooperVision, Bausch & Lomb, Alcon og mange flere.

Hvad er ‘private-label’ kontaktlinser?

En private-label er bundet til en bestemt optiker eller en stor forhandler og kan ikke købes andre steder. Disse mærker er simpelthen ompakkede og omdøbte kontaktlinser fra etablerede producenter, til at bære en bestemt optikers eller forhandlers navn eller logo.

Men du er slet ikke begrænset til disse private-label kontaktlinser. Ved at købe mærkekontaktlinser, har du friheden for at sammenligne priserne og finde de bedste tilbud, uden at blive tilknyttet månedlige abonnementer og andre dyre og ubehagelige betingelser. Du kan nu med tillid vælge et billigere alternativ, som kan fås hos kendte producenter af kontaktlinser.

Tag et kig på vores udvalg af ‘private-label’ mærker fra populære optikere og forhandlere, og find lige de rigtige mærkevarenavne tilgængelige hos Alensa. Vi har matchet linseparametrene, så du kan være sikker på at vælge et passende alternativ.

Louis Nielsen

Denne side angiver et udvalg af populære kontaktlinser fra Louis Nielsen. Du vil finde de rigtige mærker her.

Synoptik

iWear kontaktlinserne er helt de samme som dem fra Alcon. Månedslinser og endagslinser findes her.

ProfilOptik

Denne side angiver et udvalg af populære kontaktlinser fra Louis Nielsen. Du vil finde de rigtige mærker her, bl.a. CooperVision, Bausch & Lomb, og Alcon.

Kan du ikke finde dine kontaktlinser i denne liste? Kontakt vores Kundeservice. Vi vil gøre vores bedste til at rådgive dig.

Svar til # - Annuller
VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal Klarna DHL dao365