Proclear 1 Day (30 linser)

103 kr
100%
På lager
AttributterPrimære

tirsdag 19-6

Renere

tirsdag 19-6

Renere
blank

Proclear 1 Day kontaktlinser

Proclear 1 Day kontaktlinser sælges også under „private labels“ (optikerens eget produktnavn) som iWear DD Comfort Pro One Day (Synoptik), Easyvision Daily eller Easyvision Elite OneDay (Louis Nielsen) og Eye Q 1Day Premium (Profil Optik). Linserne er dog identiske, den eneste forskel er navnet og emballagen.

Læs mere her

Levering

DHL
1–2 Dage 59 kr
GLS
3–6 Dage 39 kr
103 kr
Gratis Fragt for ordrer over 500 kr.
Gratis Gave for ordrer over 600 kr.
Pengene Tilbage Garanti

Proclear 1 Day hjælper mod tørre øjne

Proclear 1 Day er meget behagelige 1-dagslinser fra producenten CooperVision. Fordelen ved disse linser er et nyt materiale, der binder en stor mængde vand og bevarer vandet i længere tid. Det skyldes en patenteret PC teknologi. Derfor er Proclear 1 Day behagelige hele dagen fra tidlig morgen til sen aften og perfekte til dig med tendens til tørre øjne.

Den såkaldte PC-teknologi bidrager betragteligt til sundere og behageligere brug af kontaktlinser. PC står for fosforylkolin molekyler, som minder om kroppens eget væv, inklusive cellerne i det menneskelige øje. Derfor er PC-teknologien biokompatibel med den menneskelige krop. PC-molekyler er i stand til at binde en stor mængde vand, der er fordelt ud over linsens overflade og fungerer som en naturlig beskyttelse mod udtørring og aflejring af urenheder.

Proclear One Day – Asfærisk design

Proclear 1 Day har en asfærisk frontflade, hvilket gør den meget tynd, flad og nemmere at tåle. Derfor er Proclear 1 day blandt produkter med de bedste optiske egenskaber på markedet. Det asfæriske design garanterer skarpt syn ved alle lysforhold.

Fordele ved Proclear 1-dagslinser

Disse linser kan bruges en dag. De skal tages ud og smides væk, når det er sengetid og erstattes med et nyt par næste dag. Generelt gælder det, at Endagslinser er den sundeste løsning inden for kontaktlinser. Urenheder, proteiner og andre allergi-fremkaldende stoffer har ikke rigtig tid til at opsamle sig i større mængder på dine kontaktlinser i en dag. Det er vigtigt specielt for allergikere i pollensæsonen. Desuden behøver du ikke at bruge tid på rensning af linser og penge på linsevæske, og det gør ikke så ondt i pengepungen, hvis en linse beskadiges eller bliver væk (ved svømning eller under bruseren). Proclear 1 day er ikke beregnede til at sove med. Vi sælger kontaktlinserne også i en større pakke med 90stk

Egenskaber
Styrke: fra -12.00 til +8.00
Udløbsdato: 24 måneder og mere
Udskiftningsplan: 1 dag
Materiale: Omafilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 60%
Ilttilførsel: 28 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 30 linser
Producent: CooperVision
Basiskurve: 8.7

Anmeldelser (1)

100%
1x
0x
0x
0x
0x
Bedøm varen:
100%
100%
Allan

anbefaler mærket!

Kommentarer (5)

Har du et spørgsmål?

Emne

Liselotte Ravn

De bedste endagslinser nogensinde!

Emne

Rasmus

De bedste kontaktlinser på markedet!

Emne

Johan

Gode endasgslinser til en billig pris, de koster meget mere på andre e-shop

Emne

Bo Pedersen

Kontaktlinser er overraskende billige på jeres hjemmeside, når man sammenligner med priser hos optikere. Sælger I virkelig originale linser?

Svar

info@alensa.dk

Kære Bo,

Alle vores produkter er 100% originale og kommer fra de samme producenter, som din optiker køber fra. Prisforskellen skyldes det, at vi køber vores produkter i store mængder, og vi kan derfor få mere fordelagtige priser. Flere optikere sætter sit eget navn på de linser, de køber fra leverandørerne. Dette fænomen kaldes „rebranding“, og bruges primært til at undgå prissammenlig­ninger. Produkterne er udover navnet og emballagen helt identiske.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Emne

Peter

Fantastiske pris, hurtig levering og super produkt. Kan slet ikke klage :)

VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Top