Proclear 1 Day (30 linser)
Proclear 1 Day (30 linser) - Cooper Vision
Proclear 1 Day (30 linser) Proclear 1 Day (30 linser) Proclear 1 Day (30 linser) Proclear 1 Day (30 linser) Proclear 1 Day (30 linser)

Proclear 1 Day (30 linser)

103 kr
AttributterPrimære

torsdag 23-11

Renere
blank
103 kr
Læg i kurven

Tilføj kommentar

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

Proclear 1 Day kontaktlinser

Proclear 1 Day kontaktlinser sælges også under „private labels“ (optikerens eget produktnavn) som iWear DD Comfort Pro One Day (Synoptik), Easyvision Daily eller Easyvision Elite OneDay (Louis Nielsen) og Eye Q 1Day Premium (Profil Optik). Linserne er dog identiske, den eneste forskel er navnet og emballagen.

Proclear 1 Day hjælper mod tørre øjne

Proclear 1 Day er meget behagelige 1-dagslinser fra producenten Cooper Vision. Fordelen ved disse linser er et nyt materiale, der binder en stor mængde vand og bevarer vandet i længere tid. Det skyldes en patenteret PC teknologi. Derfor er Proclear 1 Day behagelige hele dagen fra tidlig morgen til sen aften og perfekte til dig med tendens til tørre øjne.

Den såkaldte PC-teknologi bidrager betragteligt til sundere og behageligere brug af kontaktlinser. PC står for fosforylkolin molekyler, som minder om kroppens eget væv, inklusive cellerne i det menneskelige øje. Derfor er PC-teknologien biokompatibel med den menneskelige krop. PC-molekyler er i stand til at binde en stor mængde vand, der er fordelt ud over linsens overflade og fungerer som en naturlig beskyttelse mod udtørring og aflejring af urenheder.

Proclear One Day – Asfærisk design

Proclear 1 Day har en asfærisk frontflade, hvilket gør den meget tynd, flad og nemmere at tåle. Derfor er Proclear 1 day blandt produkter med de bedste optiske egenskaber på markedet. Det asfæriske design garanterer skarpt syn ved alle lysforhold.

Fordele ved Proclear 1-dagslinser

Disse linser kan bruges en dag. De skal tages ud og smides væk, når det er sengetid og erstattes med et nyt par næste dag. Generelt gælder det, at 1-dagslinser er den sundeste løsning inden for kontaktlinser. Urenheder, proteiner og andre allergi-fremkaldende stoffer har ikke rigtig tid til at opsamle sig i større mængder på dine kontaktlinser i en dag. Det er vigtigt specielt for allergikere i pollensæsonen. Desuden behøver du ikke at bruge tid på rensning af linser og penge på linsevæske, og det gør ikke så ondt i pengepungen, hvis en linse beskadiges eller bliver væk (ved svømning eller under bruseren). Proclear 1 day er ikke beregnede til at sove med.
Egenskaber
Styrke: fra -12.00 til +8.00
Udløbsdato: 24 måneder og mere
Udskiftningsplan: 1 dag
Materiale: Omafilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 60%
Ilttilførsel: 28 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 30 linser
Producent: CooperVision
Basiskurve: 8.7
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Proclear 1 Day (30 linser)

Proclear 1 Day (30 linser)

Proclear 1 Day (30 linser)

103 kr Lager 200 stk