Proclear Multifocal (3 linser) - Cooper Vision
Proclear Multifocal (3 linser) Proclear Multifocal (3 linser) Proclear Multifocal (3 linser)

Proclear Multifocal (3 linser)

249 kr
AttributterPrimære

mandag 26-2

Renere
blank
249 kr
Læg i kurven
Dorthe

Hvad betyder +D og +N værdier?

info@alensa.dk

Kære Dorthe,

D og N værdier betyder, at D er det dominante øje og N er det ikke-dominante øje. CooperVision har udviklet et unikt system Balanced Progressive Technology™ for at skabe den ultimative brugeroplevelse med multifokale linser. To forskellige optiske design (D og N) udnytter synsbarkens evne til at forbedre synet. Den nye teknologi forener unikke zonestørrelser for at skabe en „D-linse“ for det dominante øje og en "N-linse” for det ikke-dominante øje. Biofinity Multifocal kontaktlinser er optimeret til fremragende syn på alle afstande: på kort afstand, på mellemafstand og på lang afstand. Læs mere her: http://biofinitymultifocal.eu/…ier-fitting/

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Kenneth

Hej Alensa, hvilken slags linsevæske passer bedst til Proclear linser? Tak!

info@alensa.dk

Kære Kenneth,

For rensning og opbevaring af Proclear kontaktlinser kan du bruge de universelle linsevæsker. Vi anbefaler Gelone Linsevæske (http://goo.gl/hMTxf9), der udmærker sig med sine fugtgivende egenskaber og holder dine linser komfortable hele dagen lang. Linsevæsken indeholder blandt andet natriumhyaluronat, et stof, der gør væsken egnet for selv meget følsomme øjne. Når du bestiller Gelone Linsevæske hos Alensa.dk får du samtidig et antibakterielt linseetui med i pakken. Linseetuiet er med sølvioner, som gør det resistent overfor bakterier.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Marianna

Jeg anbefaler Proclear linser gundet den høje kvalitet.

Dennis

Jeg kan sagtens have Proclear linser i hele dagen. Meget behagelige kontaktlinser!

Helle

Hvorfor er det ikke muligt at ændre diameteren for kontaktlinser?

info@alensa.dk

Kære Helle,

Diameter 14.40 er den standard diameter for kontaktlinser Proclear Multifocal, som producenten Cooper Vision har udarbejdet. Vi sælger disse linser kun med denne diameter.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

Pakkeløsninger
860 AP-1 Proclear Multifocal (2x3 linser) + Gelone… Pris 559 kr Spar 15 kr Se

Proclear Multifocal Kontaktlinser

Proclear Multifocal Månedslinser sælges også under „private label“ (optikerens eget produktnavn) som Easyvision Monthly Multifocal (Louis Nielsen). Linserne er dog identiske, den eneste forskel er navnet og emballagen.

Mod presbyopi og tørre øjne

Proclear Multifocal er månedlige progressive (Flerstyrke) kontaktlinser fra CooperVision. Linserne er udviklet til korrektion af presbyopi (aldersbetinget langsynethed eller gammelmandssyn) og hjælper godt mod tørre øjne. Presbyopi er en naturlig forandring af synet, som oftest forekommer, når man er mellem 40 og 50 år.

Skarpt og klart syn på alle afstande

Proclear Multifocal kontaktlinser er egnet til synskorrektion i enhver situation – når du kører, læser eller arbejder på en computer. Linserne giver dig skarpt syn på alle afstande, og fungerer således som et fantastisk alternativ til briller.

PC™ fugtgivende teknologi

Den fugtgivende PC™ teknologi er baseret på de vandbindende fosforylkolin molekyler, som minder om kroppens eget væv, inklusive cellerne i det menneskelige øje. Derfor er PC-teknologien biokompatibel med den menneskelige krop. PC-molekyler er i stand til at binde en stor mængde vand, der er fordelt ud over linsens overflade og fungerer som en naturlig beskyttelse mod udtørring og aflejring af urenheder. PC-teknologi bidrager væsentligt til en sundere og mere komfortabel brug af kontaktlinser.

Styrke

Det er ikke helt nemt at bruge multifokale kontaktlinser, og det anbefales at konsultere med en øjenspecialist, før man beslutter sig for at købe multifokale linser.
Egenskaber
Styrke: fra -8.00 til +6.00
Udløbsdato: 32 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Materiale: Omafilcon B
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 62%
Ilttilførsel: 42 Dk/t
Diameter: 14.4
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 3 linser
Producent: CooperVision
Basiskurve: 8.7
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Proclear Multifocal (3 linser)

Proclear Multifocal (3 linser)

Proclear Multifocal (3 linser)

249 kr Lager 200 stk