Proclear Multifocal (3 linser)

249 kr
90%
På lager
AttributterPrimære

tirsdag 19-6

Renere

tirsdag 19-6

Renere
blank

Levering

DHL
1–2 Dage 59 kr
GLS
3–6 Dage 39 kr
249 kr
Gratis Fragt for ordrer over 500 kr.
Gratis Gave for ordrer over 600 kr.
Pengene Tilbage Garanti

Proclear Multifocal Kontaktlinser

Proclear Multifocal Månedslinser sælges også under „private label“ (optikerens eget produktnavn) som Easyvision Monthly Multifocal (Louis Nielsen). Linserne er dog identiske, den eneste forskel er navnet og emballagen.

Mod presbyopi og tørre øjne

Proclear Multifocal er månedlige progressive kontaktlinser fra CooperVision Linserne er udviklet til korrektion af presbyopi (aldersbetinget langsynethed eller gammelmandssyn) og hjælper mod tørre øjne. Presbyopi er en naturlig forandring af synet, som oftest forekommer, når man er mellem 40 og 50 år gammel.

Skarpt og klart syn på alle afstande

Proclear Multifocal kontaktlinser er egnet til synskorrektion i enhver situation – når du kører, læser eller arbejder på en computer. Linserne giver dig et skarpt syn på alle afstande, og fungerer således som et fantastisk alternativ til briller.

PC™ fugtgivende teknologi

Den fugtgivende PC™ teknologi er baseret på de vandbindende fosforylkolin molekyler, som minder om kroppens eget væv, inklusive cellerne i det menneskelige øje. Derfor er PC-teknologien biokompatibel med den menneskelige krop. PC-molekyler er i stand til at binde en stor mængde vand, der er fordelt ud over linsens overflade og fungerer som en naturlig beskyttelse mod udtørring og aflejring af urenheder. PC-teknologi bidrager væsentligt til en sundere og mere komfortabel brug af kontaktlinser. Pakken indeholder kun 3 linser, men vi sælger også pakker med 6 linser

Styrke

Det er ikke helt nemt at bruge multifokale kontaktlinser, og det anbefales at konsultere med en øjenspecialist, før man beslutter sig for at købe Flerstyrke kontaktlinser.

Sådan tager du kontaktlinserne på og af

Egenskaber
Styrke: fra -8.00 til +6.00
Udløbsdato: 32 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Materiale: Omafilcon B
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 62%
Ilttilførsel: 42 Dk/t
Diameter: 14.4
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 3 linser
Producent: CooperVision
Basiskurve: 8.7

Anmeldelser

90%
0x
0x
0x
0x
0x
Bedøm varen:
100%

Kommentarer (6)

Har du et spørgsmål?

Multifokale døgnlinser

Mariann Riis Allesøe

Jeg bruger normalt døgnlinser - kan disse multifokale linser også bruges som døgnlinser ?

Svar

info@alensa.dk

Hej Mariann,

Man kan desværre ikke bruge linser der har en ilttilførsel lavere end 110 Dk/t som døgnlinser. Du kan dog bruge Biofinity Multifocal som døgnlinser:https://www.alensa.dk/…cal-6-linser

Mvh,

Alensa Kundeservice

Emne

Dorthe

Hvad betyder +D og +N værdier?

Svar

info@alensa.dk

Kære Dorthe,

D og N værdier betyder, at D er det dominante øje og N er det ikke-dominante øje. CooperVision har udviklet et unikt system Balanced Progressive Technology™ for at skabe den ultimative brugeroplevelse med multifokale linser. To forskellige optiske design (D og N) udnytter synsbarkens evne til at forbedre synet. Den nye teknologi forener unikke zonestørrelser for at skabe en „D-linse“ for det dominante øje og en "N-linse” for det ikke-dominante øje. Biofinity Multifocal kontaktlinser er optimeret til fremragende syn på alle afstande: på kort afstand, på mellemafstand og på lang afstand. Læs mere her: http://biofinitymultifocal.eu/…ier-fitting/

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Emne

Kenneth

Hej Alensa, hvilken slags linsevæske passer bedst til Proclear linser? Tak!

Svar

info@alensa.dk

Kære Kenneth,

For rensning og opbevaring af Proclear kontaktlinser kan du bruge de universelle linsevæsker. Vi anbefaler Gelone Linsevæske (http://goo.gl/hMTxf9), der udmærker sig med sine fugtgivende egenskaber og holder dine linser komfortable hele dagen lang. Linsevæsken indeholder blandt andet natriumhyaluronat, et stof, der gør væsken egnet for selv meget følsomme øjne. Når du bestiller Gelone Linsevæske hos Alensa.dk får du samtidig et antibakterielt linseetui med i pakken. Linseetuiet er med sølvioner, som gør det resistent overfor bakterier.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Emne

Marianna

Jeg anbefaler Proclear linser gundet den høje kvalitet.

Emne

Dennis

Jeg kan sagtens have Proclear linser i hele dagen. Meget behagelige kontaktlinser!

Emne

Helle

Hvorfor er det ikke muligt at ændre diameteren for kontaktlinser?

Svar

info@alensa.dk

Kære Helle,

Diameter 14.40 er den standard diameter for kontaktlinser Proclear Multifocal, som producenten Cooper Vision har udarbejdet. Vi sælger disse linser kun med denne diameter.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Top