Gentag din sidste ordre
tom

Proclear Multifocal (3 linser)

Lager 200 stk
Antal stemmer: 96
Pris 249 kr pr. pakke
AttributterPrimære

mandag 25-9

Renere
blank
DHL (1–2 dage):
DHL + Ordre over 500kr: GLS: (3–5 dage)
GLS + Ordre over 500kr:
59 kr
20 kr
39 kr
GRATIS

Proclear Multifocal Kontaktlinser

Proclear Multifocal kontaktlinser sælges også under „private label“ (optikerens eget produktnavn) som Easyvision Monthly Multifocal (Louis Nielsen). Linserne er dog identiske, den eneste forskel er navnet og emballagen.

Mod presbyopi og tørre øjne

Proclear Multifocal er månedlige progressive (flerstyrke) kontaktlinser fra CooperVision. Linserne er udviklet til korrektion af presbyopi (aldersbetinget langsynethed eller gammelmandssyn) og hjælper godt mod tørre øjne. Presbyopi er en naturlig forandring af synet, som oftest forekommer, når man er mellem 40 og 50 år.

Skarpt og klart syn på alle afstande

Proclear Multifocal kontaktlinser er egnet til synskorrektion i enhver situation – når du kører, læser eller arbejder på en computer. Linserne giver dig skarpt syn på alle afstande, og fungerer således som et fantastisk alternativ til briller.

PC™ fugtgivende teknologi

Den fugtgivende PC™ teknologi er baseret på de vandbindende fosforylkolin molekyler, som minder om kroppens eget væv, inklusive cellerne i det menneskelige øje. Derfor er PC-teknologien biokompatibel med den menneskelige krop. PC-molekyler er i stand til at binde en stor mængde vand, der er fordelt ud over linsens overflade og fungerer som en naturlig beskyttelse mod udtørring og aflejring af urenheder. PC-teknologi bidrager væsentligt til en sundere og mere komfortabel brug af kontaktlinser.

Styrke

Det er ikke helt nemt at bruge multifokale kontaktlinser, og det anbefales at konsultere med en øjenspecialist, før man beslutter sig for at købe multifokale linser.

Egenskaber

Styrke: fra -8.00 til +6.00
Udløbsdato: 32 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Materiale: Omafilcon B
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 62%
Ilttilførsel: 42 Dk/t
Diameter: 14.4
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 3 linser
Producent: CooperVision
Basiskurve: 8.7

Kommentarer

Tilføj kommentar

 • Dorthe

  Hvad betyder +D og +N værdier?

  Kommentar tilføjet 30.07.2015
 • info@alensa.dk

  Kære Dorthe,

  D og N værdier betyder, at D er det dominante øje og N er det ikke-dominante øje. CooperVision har udviklet et unikt system Balanced Progressive Technology™ for at skabe den ultimative brugeroplevelse med multifokale linser. To forskellige optiske design (D og N) udnytter synsbarkens evne til at forbedre synet. Den nye teknologi forener unikke zonestørrelser for at skabe en „D-linse“ for det dominante øje og en "N-linse” for det ikke-dominante øje. Biofinity Multifocal kontaktlinser er optimeret til fremragende syn på alle afstande: på kort afstand, på mellemafstand og på lang afstand. Læs mere her: http://biofinitymultifocal.eu/…ier-fitting/

  Med venlig hilsen,

  Alensa.dk Kundeservice

  Kommentar tilføjet 30.07.2015
 • Kenneth

  Hej Alensa, hvilken slags linsevæske passer bedst til Proclear linser? Tak!

  Kommentar tilføjet 27.07.2015
 • info@alensa.dk

  Kære Kenneth,

  For rensning og opbevaring af Proclear kontaktlinser kan du bruge de universelle linsevæsker. Vi anbefaler Gelone Linsevæske (http://goo.gl/hMTxf9), der udmærker sig med sine fugtgivende egenskaber og holder dine linser komfortable hele dagen lang. Linsevæsken indeholder blandt andet natriumhyaluronat, et stof, der gør væsken egnet for selv meget følsomme øjne. Når du bestiller Gelone Linsevæske hos Alensa.dk får du samtidig et antibakterielt linseetui med i pakken. Linseetuiet er med sølvioner, som gør det resistent overfor bakterier.

  Med venlig hilsen,

  Alensa.dk Kundeservice

  Kommentar tilføjet 27.07.2015
 • Marianna

  Jeg anbefaler Proclear linser gundet den høje kvalitet.

  Kommentar tilføjet 07.07.2015
 • Dennis

  Jeg kan sagtens have Proclear linser i hele dagen. Meget behagelige kontaktlinser!

  Kommentar tilføjet 09.06.2015
 • Helle

  Hvorfor er det ikke muligt at ændre diameteren for kontaktlinser?

  Kommentar tilføjet 26.05.2015
 • info@alensa.dk

  Kære Helle,

  Diameter 14.40 er den standard diameter for kontaktlinser Proclear Multifocal, som producenten Cooper Vision har udarbejdet. Vi sælger disse linser kun med denne diameter.

  Med venlig hilsen,

  Alensa.dk Kundeservice

  Kommentar tilføjet 26.05.2015