Proclear Multifocal (3 linser)

248 kr
91% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato mandag 30-1 Vælg parametre
Tilføj til ordre 54 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
54 kr
Gratis levering for denne vare
248 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

Proclear Multifocal Kontaktlinser

Proclear Multifocal Månedslinser sælges også under „private label“ (optikerens eget produktnavn) som Easyvision Monthly Multifocal (Louis Nielsen). Linserne er dog identiske, den eneste forskel er navnet og emballagen.

Mod presbyopi og tørre øjne

Proclear Multifocal er månedlige progressive kontaktlinser fra CooperVision Linserne er udviklet til korrektion af presbyopi (aldersbetinget langsynethed eller gammelmandssyn) og hjælper mod tørre øjne. Presbyopi er en naturlig forandring af synet, som oftest forekommer, når man er mellem 40 og 50 år gammel.

Skarpt og klart syn på alle afstande

Proclear Multifocal kontaktlinser er egnet til synskorrektion i enhver situation - når du kører, læser eller arbejder på en computer. Linserne giver dig et skarpt syn på alle afstande, og fungerer således som et fantastisk alternativ til briller.

PC™ fugtgivende teknologi

Den fugtgivende PC™ teknologi er baseret på de vandbindende fosforylkolin molekyler, som minder om kroppens eget væv, inklusive cellerne i det menneskelige øje. Derfor er PC-teknologien biokompatibel med den menneskelige krop. PC-molekyler er i stand til at binde en stor mængde vand, der er fordelt ud over linsens overflade og fungerer som en naturlig beskyttelse mod udtørring og aflejring af urenheder. PC-teknologi bidrager væsentligt til en sundere og mere komfortabel brug af kontaktlinser. Pakken indeholder kun 3 linser, men vi sælger også pakker med 6 linser

Styrke

Det er ikke helt nemt at bruge multifokale kontaktlinser, og det anbefales at konsultere med en øjenspecialist, før man beslutter sig for at købe Flerstyrke kontaktlinser.

Sådan tager du kontaktlinserne på og af

Egenskaber - Proclear Multifocal (3 linser)

Producent: CooperVision
Basiskurve BC: 8.70
Diameter DIA: 14.40
Pakke størrelse: 3 linser
Tilføj styrke: +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Iltgennemtrængelighed: 42 Dk/t
Vandindhold: 62%
Tilgængelige styrker: fra -8.00 til +6.00
Brug natten over: Nej
UV filter: Nej
Materiale: Omafilcon B
Produktnavn: Proclear Multifocal
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

91%
62 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (6)

Har du et spørgsmål?
Mariann Riis Allesøe

Jeg bruger normalt døgnlinser - kan disse multifokale linser også bruges som døgnlinser ?

Svar info@alensa.dk

Hej Mariann,

Man kan desværre ikke bruge linser der har en ilttilførsel lavere end 110 Dk/t som døgnlinser. Du kan dog bruge Biofinity Multifocal som døgnlinser:https://www.alensa.dk/…cal-6-linser

Mvh,

Alensa Kundeservice

Dorthe

Hvad betyder +D og +N værdier?

Svar info@alensa.dk

Kære Dorthe,

D og N værdier betyder, at D er det dominante øje og N er det ikke-dominante øje. CooperVision har udviklet et unikt system Balanced Progressive Technology™ for at skabe den ultimative brugeroplevelse med multifokale linser. To forskellige optiske design (D og N) udnytter synsbarkens evne til at forbedre synet. Den nye teknologi forener unikke zonestørrelser for at skabe en „D-linse“ for det dominante øje og en "N-linse” for det ikke-dominante øje. Biofinity Multifocal kontaktlinser er optimeret til fremragende syn på alle afstande: på kort afstand, på mellemafstand og på lang afstand. Læs mere her: http://biofinitymultifocal.eu/…ier-fitting/

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Kenneth

Hej Alensa, hvilken slags linsevæske passer bedst til Proclear linser? Tak!

Svar info@alensa.dk

Kære Kenneth,

For rensning og opbevaring af Proclear kontaktlinser kan du bruge de universelle linsevæsker. Vi anbefaler Gelone Linsevæske (http://goo.gl/hMTxf9), der udmærker sig med sine fugtgivende egenskaber og holder dine linser komfortable hele dagen lang. Linsevæsken indeholder blandt andet natriumhyaluronat, et stof, der gør væsken egnet for selv meget følsomme øjne. Når du bestiller Gelone Linsevæske hos Alensa.dk får du samtidig et antibakterielt linseetui med i pakken. Linseetuiet er med sølvioner, som gør det resistent overfor bakterier.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Marianna

Jeg anbefaler Proclear linser gundet den høje kvalitet.

Dennis

Jeg kan sagtens have Proclear linser i hele dagen. Meget behagelige kontaktlinser!

Helle

Hvorfor er det ikke muligt at ændre diameteren for kontaktlinser?

Svar info@alensa.dk

Kære Helle,

Diameter 14.40 er den standard diameter for kontaktlinser Proclear Multifocal, som producenten Cooper Vision har udarbejdet. Vi sælger disse linser kun med denne diameter.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice