Proclear Multifocal XR (3 linser)

365 kr
97% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Anslået afsendelsesdato onsdag 29-3 Vælg parametre
Tilføj til ordre 69 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
Gratis levering for denne vare
365 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

Proclear Multifocal XR kontaktlinser

Proclear Multifocal XR er Måneds progressive (Flerstyrke linser) til daglig brug fra CooperVision Pakken indeholder 3 linser, men kan fås også som 6 linser. Der er tale om specielle multifokale linser, der giver mulighed for at korrigere synet på lang, mellemlang og kort afstand. Proclear Multifocal XR er udviklet til at korrigere ekstra høje styrker, fra +20.00 til –20.00. Desuden tilbyder disse linser et højere valg af ADD på op til +4.00.

Mod presbyopi og tørre øjne

Linserne er udviklet til korrektion af presbyopi (aldersbetinget langsynethed eller gammelmandssyn) og hjælper godt mod tørre øjne. Presbyopi er en naturlig forandring af synet, som oftest forekommer, når man er mellem 40 og 50 år.

Skarpt og klart syn på alle afstande

Proclear Multifocal er egnet til synskorrektion i enhver situation - når du kører, læser eller arbejder på en computer. Linserne giver dig et skarpt syn på alle afstande, og fungerer således som et fantastisk alternativ til briller.

PC™ fugtgivende teknologi

Den fugtgivende PC™ teknologi er baseret på de vandbindende fosforylkolin molekyler, som minder om kroppens eget væv, inklusive cellerne i det menneskelige øje. Derfor er PC-teknologien biokompatibel med den menneskelige krop. PC-molekyler er i stand til at binde en stor mængde vand, der er fordelt ud over linsens overflade og fungerer som en naturlig beskyttelse mod udtørring og aflejring af urenheder. PC-teknologi bidrager væsentligt til en sundere og mere komfortabel brug af kontaktlinser.

Styrke

Det er ikke helt nemt at bruge multifokale kontaktlinser, og det anbefales at tale med en øjenspecialist, før man beslutter sig for at købe multifokale linser. Vi tilbyder styrker fra +20.00 til –20.00, samt et højere valg af ADD på op til +4.00.

Egenskaber - Proclear Multifocal XR (3 linser)

Producent: CooperVision
Basiskurve BC: 8.70
Diameter DIA: 14.40
Pakke størrelse: 3 linser
Tilføj styrke: +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Iltgennemtrængelighed: 42 Dk/t
Vandindhold: 59%
Tilgængelige styrker: fra -20.00 til +20.00
Brug natten over: Nej
UV filter: Nej
Materiale: Omafilcon B
Produktnavn: Proclear Multifocal XR
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

97%
209 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (4)

Har du et spørgsmål?
Claus Jørgensen

På min æske linser står der: BC=8,6 og DIA=14,0!! På disse Proclearlinser står der henholdsvis 8,7 og 14,4. Passer disse linser ikke til mig eller...??? Mvh. Claus.

Svar info@alensa.dk

Hej Claus,

en forskel i BC på 0,1 er ikke et problem, men en forskel i DIA på 0,4 er for stor en forskel til at man bare kan skifte, uden at konsultere din optiker. Disse linser vil derfor sandsynligvis ikke passe dig.

Med venlig hilsen

Alensa kundeservice

Philippa

Rigtig gode linser til en rigtig god pris!

Martin

Fantastisk pris for dette linsemærke.

Kris

Meget hurtig levering. Jeg modtog linser den næste dag. Jeg valgte DHL, det koster lidt mere end GLS, men der står at GLS leverer 2 dage senere.