PureVision Toric (6 linser)

299 kr
97% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
Produktionen af ​​dette produkt er stoppet, og vi sælger bare vores resterende lager. Indtast dine parametre for at kontrollere, om den stadig er tilgængelig.
Anslået afsendelsesdato Vælg parametre Vælg parametre
Tilføj til ordre 54 kr
Tilføj en løsning:
Tilføj en løsning:
Gelone Linsevæske 360 ml
69 kr
54 kr
Gratis levering for denne vare
299 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

PureVision Toric kontaktlinser

Pure Vision Toric er en ny udgave af de velkendte sfæriske Pure Vision kontaktlinser fra bausch and Lomb Pure Vision Toric udgør et fremragende bud for dig med bygningsfejl. De byder på en høj bærekomfort og skarpt syn. Pure Vision er generelt kendetegnet ved en rigtig god centrering og stor ilttilførsel, der i kombination med materialet Batafilcon A og ArGel-teknologi gør det muligt at bruge linserne kontinuerligt (døgnlinser). Denne anvendelsesmåde skal imidlertid godkendes af din øjenspecialist med hensynstagen til dine individuelle behov.

Pure Vision Toric Månedslinser kan også bruges som dagslinser – sæt dem i om morgenen, tag dem ud om aftenen og lad dem ligge i linsevæske natten over. Pure Vision Toric udskiftes efter 30 dage. Pakken indeholder 6 Toriske linser, dvs. 3 par, hvert til én måned.

Egenskaber - PureVision Toric (6 linser)

Producent: Bausch and Lomb
Basiskurve BC: 8.70
Diameter DIA: 14.00
Pakke størrelse: 6 linser
Iltgennemtrængelighed: 112 Dk/t
Udløbsdato: 12 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Vandindhold: 36%
Materiale: Balafilcon A
Cylinder: fra -0.75 til -2.25
Tilgængelige styrker: fra -9.00 til +6.00
UV filter: Nej
Produktnavn: PureVision Toric
Brug natten over: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

97%
76 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer (7)

Har du et spørgsmål?
Waseem Ahmer

Hurtig levering

Mark

Simpelthen de bedste og billigste toriske linser

Sissel

Billige og gode toriske linser, har lige bestilt 2 pakker og fået fri levering

Mille Sofie Rasmussen

PureVision Toric, simpelthen de bedste toriske linser jeg har aldrig købt!

Inge

Meget tynde kontaktlinser. Jeg glemmer, at jeg har dem i. Jeg overvejede LASIK operation, men så prøvede jeg Purevision linser, som jeg kan bruge kontinuerligt flere dage i træk.

Linda

Purevision toriske linser er meget komfortable og gode til synskorrektion. Selv når jeg arbejder lange dage foran computeren bliver min syn ikke sløret ligesom jeg oplevede med nogle andre toriske linser. Jeg tror Purevision virker bedre, fordi der kommer mere ilt til øjet. Desuden er det nemt at håndtere disse linser.

Jette

Hej, Jeg har brugt toriske linser i mange år men jeg har ofte haft problemer med, at linserne rotere ud af fokus. Er der nogle nye linser på markedet som kan løse dette problem? Og er dette almindeligt, for jeg synes ikke at andre linsebrugere klager over det? vh Jette

Svar info@alensa.dk

Hej Jette, Der findes mange forskellige toriske linser lavet i forskelligt materiale, design og med forskellige egenskaber. Det er derfor meget sandsynligt, at du kan finde bløde toriske kontaktlinser som ikke rotere og går ud af fokus. Vi anbefaler, at du besøger en øjenspecialist, som kan hjælpe dig med, at finde de kontaktlinser som passer bedst til dine øjne. Vh Alensa.dk