PureVision Toric (6 linser)

298 kr
80%
På lager
AttributterPrimære

torsdag 21-6

Renere

torsdag 21-6

Renere
blank

Levering

DHL
1–2 Dage 59 kr
GLS
3–6 Dage 39 kr
298 kr
Gratis Fragt for ordrer over 500 kr.
Gratis Gave for ordrer over 600 kr.
Pengene Tilbage Garanti

PureVision Toric kontaktlinser

Pure Vision Toric er en ny udgave af de velkendte sfæriske Pure Vision kontaktlinser fra bausch and Lomb Pure Vision Toric udgør et fremragende bud for dig med bygningsfejl. De byder på en høj bærekomfort og skarpt syn. Pure Vision er generelt kendetegnet ved en rigtig god centrering og stor ilttilførsel, der i kombination med materialet Batafilcon A og ArGel-teknologi gør det muligt at bruge linserne kontinuerligt (døgnlinser). Denne anvendelsesmåde skal imidlertid godkendes af din øjenspecialist med hensynstagen til dine individuelle behov.

Pure Vision Toric Månedslinser kan også bruges som dagslinser – sæt dem i om morgenen, tag dem ud om aftenen og lad dem ligge i linsevæske natten over. Pure Vision Toric udskiftes efter 30 dage. Pakken indeholder 6 Toriske linser, dvs. 3 par, hvert til én måned.

Egenskaber
Styrke: -9.00 til +6.00, cyl: -0,75 til -2.25
Udløbsdato: 32 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Materiale: Balafilcon A
Brug natten over: Ja
Vandindhold: 36%
Ilttilførsel: 112 Dk/t
Diameter: 14.0
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 6 linser
Producent: Bausch and Lomb
Basiskurve: 8.7

Anmeldelser

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Bedøm varen:
100%

Kommentarer (7)

Har du et spørgsmål?

Emne

Waseem Ahmer

Hurtig levering

Emne

Mark

Simpelthen de bedste og billigste toriske linser

Emne

Sissel

Billige og gode toriske linser, har lige bestilt 2 pakker og fået fri levering

Emne

Mille Sofie Rasmussen

PureVision Toric, simpelthen de bedste toriske linser jeg har aldrig købt!

Emne

Inge

Meget tynde kontaktlinser. Jeg glemmer, at jeg har dem i. Jeg overvejede LASIK operation, men så prøvede jeg Purevision linser, som jeg kan bruge kontinuerligt flere dage i træk.

Emne

Linda

Purevision toriske linser er meget komfortable og gode til synskorrektion. Selv når jeg arbejder lange dage foran computeren bliver min syn ikke sløret ligesom jeg oplevede med nogle andre toriske linser. Jeg tror Purevision virker bedre, fordi der kommer mere ilt til øjet. Desuden er det nemt at håndtere disse linser.

Emne

Jette

Hej, Jeg har brugt toriske linser i mange år men jeg har ofte haft problemer med, at linserne rotere ud af fokus. Er der nogle nye linser på markedet som kan løse dette problem? Og er dette almindeligt, for jeg synes ikke at andre linsebrugere klager over det? vh Jette

Svar

info@alensa.dk

Hej Jette, Der findes mange forskellige toriske linser lavet i forskelligt materiale, design og med forskellige egenskaber. Det er derfor meget sandsynligt, at du kan finde bløde toriske kontaktlinser som ikke rotere og går ud af fokus. Vi anbefaler, at du besøger en øjenspecialist, som kan hjælpe dig med, at finde de kontaktlinser som passer bedst til dine øjne. Vh Alensa.dk

VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Top