Recugel 10 g

79 kr
100% anbefaler
På lager
Anslået afsendelsesdato torsdag 1-12 Vælg parametre
Afhentningssteder (2 - 3 Dage) 25 kr *
DAO365 (2–4 Dage) 29 kr *
GLS (2–5 Dage) 39 kr *
DHL EXPRESS (1–2 Dage) 79 kr   
Færøerne, Grønland og fjerntliggende områder (3–5 Dage) 99 kr   
* GRATIS FRAGT på alle kontaktlinser, briller og solbriller!

Recugel Eye Gel 10 g

Denne øjenbehandling kan ikke bruges, mens du bruger kontaktlinser.

Øjengel minder om almindelige øjendråber, men adskiller sig ved dens gel formel, der giver en længerevarende effekt. Recugel opfrisker og beroliger tørre, irriterede øjne, samt stimulerer celleregenerering til gendannelse af strukturer i hornhinden.

Effective relief after eye injury

Recugel lindrer almindelig træthed i øjnene og irritationer forsaget af flere forskellige faktorer, inklusiv længerevarende arbejde foran en computer og miljømæssige faktorer (frost, vind, aircondition, osv.).

Recugel indeholder det aktive stof dexpanthenol, der hjælper med at forhindrer dannelsen af arvæv på hornhinden efter skade eller operation i øjet. Det er særligt effektivt ved at fremme heling af hornhinden i tilfælde af brandsår, LASIK- og PRK-operationer., skader på grund af fremmedlegemer eller hornhindebetændel­se.

Sådan bruges Recugel

Gelen kan anvendes 3-5 gange dagligt, alt efter behov. Dryp 1 dråbe Recugel i det hul mellem øjeæble og øjenlåg, der kommer ved at du trækker forsigtigt i det nedre øjenlåg. Træk forsigtigt i det nederste øjenlåg, dryp gelen i øjet og blink for at fordele gelen.

Grundet den tykkere konsistens, skal man være opmærksom på, at der kan opstå mindre synsforstyrrelser. Dette skal man være opmærksom på ift. Ved bilkørsel eller andre operative opgaver. Det anbefales ikke at bruge dette produkt mens man har kontaktlinser i.

Recugel indeholder cetrimid, der er et konserveringsmid­del. Derfor bør dette produkt smides ud en måned efter åbning af pakken.

Opdag andre produkter fra Bausch and Lomb her.

Egenskaber - Recugel 10 g

Producent: Bausch and Lomb
Anvendelighed efter åbning: 1 måned
Kan det bruges med kontaktlinser: Nej
Konserveringsstof­fer: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

100%
84 af vores kunder anbefaler dette produkt

Kommentarer

Har du et spørgsmål?