Briller med styrke og solskin

Hej allesammen! Hvis du bruger briller med styrke, er det ikke altid nemt med solen, men det er stadig vigtigt at beskytte øjnene med skadelige UVA og UVB stråler. UV lys kan skade din hornhinde og kan være årsag til andre øjenproblemer, såsom stær. Det er derfor meget vigtigt hele tiden at beskytte dine øjne. Tidligere betød dette, at man måtte hele tiden skifte mellem briller og solbriller, og ikke alle solbriller korrigerer synet. Heldigvis har vi mange løsninger på dette. I vores webshop kan du købe højkvalitetsbriller med styrke og få dem UDSTYRET med filtre eller overfladebehan­dlinger, som vil beskytte dine øjne mod solskin og andre stærke lyskilder. Lad os tage et kig på vores valgmuligheder.

Hurtig navigation

Clip-on solbriller

Du behøver ikke længere at købe både et par almindelige briller og solbriller med styrke -- du kan få briller med en solbrille clip-on i stedet. Clip-ons gør det muligt at lave dine briller om til solbriller på hvilket som helst tidspunkt. De har været der i årevis, men oplever et stort comeback i øjeblikket!

Clip-on solbriller

Stadig i tvivl? Her er et par fordele ved solbrille clip-ons:

  • De kan være i enhver taske. De er små og bærbare, så du kan altid have dem på dig.
  • De er nemme at bruge. De fleste er magnetiske, så det er nemt at sætte dem på dine briller.
  • Du sparer penge med dem. Du behøver ikke at købe to par briller, og clip-ons er betydeligt billigere end solbriller med styrke.

Husk at det er vigtigt at købe en clip-on, der passer til din nuværende brillemodel. Vi er her med et stort udvalg af clip-ons!

Køb solbrille clip-ons

Klare glas med et indbygget UV filter

Alle vores brilleglas har grundlæggende glasbehandlinger, inklusive et UV filter. Dette betyder, at hvert par briller fra os vil beskytte dig mod skadelige UV stråler uden yderligere omkostninger. Et UV filter beskytter dog ikke mod stærkt lys og det hjælper dig derfor ikke med at se bedre, når solen skinner.

Læs om vores overfladebehandlinger for brilleglas


UV filter til klare glas

Farveskiftende glas

Vi tilbyder også muligheden for farveskiftende brilleglas, også kendt som fotokromiske glas. Denne glasbehandling er tilgængelig for både enkeltstyrke- og flerstyrkeglas. Disse specielle brilleglas tilpasser sig lysforholdene i dine omgivelser. Indendørs forbliver de lysere, og mørkner når du er udendørs i solskin. Denne type brilleglas har været der siden 60’erne, men teknologien har udviklet sig betydeligt siden dengang.

Farveskiftende glas

Farveskiftende glas har følgende fordele:

  • De er praktiske. Du behøver ikke at skifte mellem solbriller og almindelige briller.
  • Overgang mellem lyst og mørkt sker blidt og hurtigt.
  • De tilbyder UV beskyttelse.
  • De er tilgængelige i flere farvevarianter.
  • De er forenelige med alle vores stel.
  • Du kan spare penge, da du ikke vil have brug for at have både almindelige briller og solbriller.

Solbriller med styrke

Vi tilbyder også muligheden for at omdanne dine briller til rigtige solbriller på recept for at beskytte dine øjne mod UV-stråler. Dette vil tage dine brillelinser med styrke og permanent farve dem. Baseret på hvor mørke du ønsker, at dine solbriller med styrke skal være, tilbyder vi dig valget mellem en 50, 75 eller 85 procent toning. 85 % tonede linser svarer til normale solbriller med hensyn til deres evne til at beskytte dine øjne mod skarpt lys. Du kan vælge mellem enten brune, grå eller grønne linsetoner. Og det stopper ikke her! Hvis du vælger det, kan du også tilføje polarisering og/eller en spejlbelægning til vores receptpligtige solbrillelinser

Solbriller med styrke

Polarisering er kun tilgængelig for 85 % tonede linser, men giver ekstra beskyttelse mod blænding og stærkt horisontalt orienteret lys. En spejlbelægning giver også ekstra afskærmning og giver dine brilleglas en mystisk atmosfære. Spejlbelægninger fås i en lang række forskellige farver. Du vil frit kunne tilpasse dine solbrillelinser med styrke efter dine egne behov og præferencer!

Hvis du vælger at lave dine enkeltstyrke- eller flerstyrke brillerlinser om til solbriller med styrkeglas, kan du forvandle dine yndlingsrammer til et par fede solbriller til en god pris. Tag et kig på vores udvalg af stel eller gennemse vores udvalg af solbriller med styrke for at komme i gang!