Briller med styrke og solskin

Hej allesammen! Hvis du bruger briller med styrke, er det ikke altid nemt med solen, men det er stadig vigtigt at beskytte øjnene med skadelige UVA og UVB stråler. UV lys kan skade din hornhinde og kan være årsag til andre øjenproblemer, såsom stær. Det er derfor meget vigtigt hele tiden at beskytte dine øjne. Tidligere betød dette, at man måtte hele tiden skifte mellem briller og solbriller, og ikke alle solbriller korrigerer synet. Heldigvis har vi mange løsninger på dette. I vores webshop kan du købe højkvalitetsbriller med styrke og få dem UDSTYRET med filtre eller overfladebehan­dlinger, som vil beskytte dine øjne mod solskin og andre stærke lyskilder. Lad os tage et kig på vores valgmuligheder.

Hurtig navigation

Clip-on solbriller

Du behøver ikke længere at købe både et par almindelige briller og solbriller med styrke -- du kan få briller med en solbrille clip-on i stedet. Clip-ons gør det muligt at lave dine briller om til solbriller på hvilket som helst tidspunkt. De har været der i årevis, men oplever et stort comeback i øjeblikket!

Clip-on solbriller

Stadig i tvivl? Her er et par fordele ved solbrille clip-ons:

  • De kan være i enhver taske. De er små og bærbare, så du kan altid have dem på dig.
  • De er nemme at bruge. De fleste er magnetiske, så det er nemt at sætte dem på dine briller.
  • Du sparer penge med dem. Du behøver ikke at købe to par briller, og clip-ons er betydeligt billigere end solbriller med styrke.

Husk at det er vigtigt at købe en clip-on, der passer til din nuværende brillemodel. Vi er her med et stort udvalg af clip-ons!


Køb solbrille clip-ons

Klare glas med et indbygget UV filter

Alle vores brilleglas har grundlæggende glasbehandlinger, inklusive et UV filter. Dette betyder, at hvert par briller fra os vil beskytte dig mod skadelige UV stråler uden yderligere omkostninger. Et UV filter beskytter dog ikke mod stærkt lys og det hjælper dig derfor ikke med at se bedre, når solen skinner.

Læs om vores overfladebehandlinger for brilleglas

UV filter til klare glas

Self-tinting lenses

Vi tilbyder også muligheden for farveskiftende brilleglas, også kendt som fotokromiske glas. Denne glasbehandling er tilgængelig for både enkeltstyrke- og flerstyrkeglas. Disse specielle brilleglas tilpasser sig lysforholdene i dine omgivelser.. Indendørs forbliver de lysere, og mørkner når du er udendørs i solskin. Denne type brilleglas har været der siden 60’erne, men teknologien har udviklet sig betydeligt siden dengang.

Farveskiftende glas

Farveskiftende glas har følgende fordele:

  • De er praktiske. Du behøver ikke at skifte mellem solbriller og almindelige briller.
  • Overgang mellem lyst og mørkt sker blidt og hurtigt.
  • De tilbyder UV beskyttelse.
  • De er tilgængelige i flere farvevarianter.
  • De er forenelige med alle vores stel.
  • Du kan spare penge, da du ikke vil have brug for at have både almindelige briller og solbriller.

Solbriller med styrke

Den sidste mulighed er at gøre dine briller til nogle rigtige solbriller med styrk for at have øjnene beskyttet mod UV stråler. Det betyder, at dine brilleglas er permanent farvet. Med hensyn til hvor mørke du gerne vil have dine brilleglas skal være, kan du vælge forskellige niveauer af toningen. 85% toning er tilsvarende til almindelige solbriller i forhold til deres evne til at beskytte øjnene mod stærkt lys. Du kan vælge enten brun, grå eller grøn glasfarve. Tag et kig på vores udvalg af stel!

Solbriller med styrke