0 kr

Der er ingen varer i kurven

vis kurv

Systane Ultra Øjendråber 10 ml

105 kr
100% anbefaler
På lager
Anslået afsendelsesdato mandag 23-5 Stock day info: Today 23. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 23. maj Vælg parametre

Levering

DHL
1-2 Dage 59 kr
GLS
2-5 Dage 39 kr
dao365
2-4 Dage 29 kr
105 kr
Helt ny fugtgivende Systane Ultra Øjendråber 10 ml fra Alcon (Ciba Vision) sikrer en meget effektiv og hurtig løsning på tørhed i øjnene og giver hurtig lindring fra de mest ubehagelige bivirkninger fra kontaktlinserne såsom brændende og kløe fornemmelse eller følelsen af at have sand i øjnene. Systane Ultra Øjendråber kan også bruges til smøring af alle silikone hydrogel og bløde linser for, at reducere irritation, ubehag og dug. Øjendråberne kan bruges i 6 måneder efter første åbning.Sådan drypper du dine øjne

Egenskaber

Producent: Alcon
Indhold: 10 ml
Anvendelighed efter åbning: 6 måneder
Konserveringsstof­fer: Ja
Kan det bruges med kontaktlinser: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

100%
123 af vores kunder anbefaler dette produkt

Kommentarer (5)

Har du et spørgsmål?

Emilie

Kan øjendråber hjælpe mod bygkorn i øjet

Svar

info@alensa.dk

Det burde hjælpe med enhver let desinficerende øjendråber, men jeg kan kun anbefale dig at se din øjnelæge siden du kunne også have bruge for øjendråber med antibiotika, efter hvilken stand den er i.

Henny

Bruges systane ultra til behandling af øjenbetændelse

Svar

info@alensa.dk

Kære Henny,

Tusind tak for din kommentar. Systane Ultra behandler desværre ikke øjenbetændelse, men den hjælper med at behandle tørre øjne. Vi anbefaler at du konsulterer dit problem med din øjenlæge.

Du må have en rigtig god dag!

Med venlig hilsen,

Alensa Kundeservice

Allan Hedegaard

Her står man kan bruge sammen med linser, hvis man så kigger på syntane Ultra i 30 engangs pipetter så står der at man ikke må bruge sammen med linser ???? Jeg har en kærste som døjer med tørre øjn, bruger ikke linser, men hun har det som om der hænger en murersten på hendes øjne og de er meget tørre, hvad kan i anbefale hun bruger, er der noget som er rigtig godt til at smørre øjet.

Svar

info@alensa.dk

Hej Allan.

Der kan være mange forskellige grunde til at producenten advarer imod brug til kontaktlinser og det er ikke altid vi får dem fortalt. Vi kan kun videregive informationerne og fraråde brug af pipetterne til linser.

Til din kæreste, der lider af meget tørre øjne, vil jeg anbefale hende gel drops. De klæber mere til øjets overflade og derfor yder de mere fugt end standard øjendråber. Vi anbefaler disse gel øjendråber fra Laim-care: https://www.alensa.dk/…-drops-10-ml

Med Venlig hilsen

Alensa Kundeservice

Annette

Har ofte irreterede øjne (måske alergi lidt/airgon fra bilen). hvar købt disse på apoteket og de hjælper. Hvor mange gange om dagen må jeg tage dem ? og i hvorlang tid ?

Svar

info@alensa.dk

Hej Annette,

Produktbeskrivelse:

SYSTANE ULTRA komfortøjendråber til tørre øjne, er formuleret med et unikt, intelligent tilførselssystem, der giver langvarig beskyttelse. SYSTANE ULTRA øjendråber sikrer en øjeblikkelig lindring og beskyttelse af øjets overflade.

Produktegenskaber:

Polyethylenglykol 400 0,4% er et smøremiddel Propylenglykol 0,3% er et smøremiddel Velegnet til:

Dig der ønsker en langvarig beskyttelse med færre dryp samt til kontaktlinsebru­gere.

Anvendelse:

Dryppes i det tørre øje efter behov.

Bemærkning:

Ryst flasken grundigt inden brug. Ved anvendelse må spidsen af beholderen ikke røre ved øjenkanten, så forurening undgås. Det er vigtigt at skrue hætten på flasken efter hver brug.

Opbevaring & Holdbarhed:

Opbevares ved stuetemperatur Holdbarhed til udløbsdato ellers 1 måned efter åbning Opbevares utilgængeligt for børn

Advarsel:

Kun til udvortes brug.

Indholdsstoffer:

Polyethylenglykol 400 0,4% Propylenglykol 0,3% Aminomethylpropanol Borsyre Hydroxypropyl-guar 0,001% POLYQUAD (polyquaternium-1)-konserveringsmiddel Kaliumklorid Renset vand Natriumklorid Sorbitol

Kan indeholde saltsyre og/eller natriumhydroxid til justering af pH.

Mvh,

Alensa Kundeservice

Mette

Hej, hvad er forskel mellem almindelige Systane øjendråber og Systane Ultra øjendråber?

Svar

info@alensa.dk

Hej Mette,

Almindelige Systane øjendråber skal dryppes i øjnene 10-15 min før man tager linser på eller 10-15 min efter man har fjernet linser. Men Systane Ultra øjendråber kan anvendes sammen med kontaktlinser.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice4

VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal Klarna DHL dao365