TopVue Air Multifocal (3 linser) - PegaVision
TopVue Air Multifocal (3 linser) TopVue Air Multifocal (3 linser) TopVue Air Multifocal (3 linser)

TopVue Air Multifocal (3 linser)

197 kr 201 kr
AttributterPrimære

torsdag 23-11

Renere
blank
201 kr 197 kr
Læg i kurven
Nikolaj

Jeg kan godt lide jeres nye hjemmeside :)

Suleika

sikke nogle gode kontaktlinser

Mathilde

Suveræn kvalitet 14-dages linser – hurtig levering – fantastisk kundeservice. I alt A+

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

Pakkeløsninger
1053 AP-1 TopVue Air Multifocal (3 linser) + Gelone… Pris 258 kr Spar 15 kr Se
1054 AP-2 TopVue Air Multifocal (3 linser) + Laim-Care… Pris 278 kr Spar 15 kr Se

TopVue Air Multifocal kontaktlinser

TopVue Air Multifocal kontaktlinser er designet til folk med presbyopi og er fremstillet af et innovativt, tredje generation silikone-hydrogel materiale. TopVue Air Multifocal er kendetegnet ved en høj iltforsyning og et højt vandindhold. Konstruktion og design af TopVue Air Multifocal forener flere optiske zoner, der garanterer fremragende syn på alle afstande og yder høj komfort. 

Penge-tilbage-garanti

Hvis du har prøvet TopVue kontaktlinser og du ikke er tilfreds, kan du returnere 2 ubeskadigede linser inden for 365 dage efter leveringsdagen, så refunderer vi hele beløbet for pakken. Læs mere om det...

Komfortabel og effektiv behandling af presbyopi

Presbyopi er en øjesygdom forbundet med aldring. Nedsat syn opstår i en alder af omkring 40 år og er en naturlig proces med aldring. På grund af tabet af elasticitet i øjets linse, er øjet længere ikke i stand til at fokusere godt på kort og lang afstand. TopVue Air Multifocal linser udgør en bekvem og effektiv behandling af disse problemer. 

Klart syn på alle afstande

TopVue Air Multifocal kontaktlinser har flere optiske zoner. Dette princip om alternerende individuelle optiske zoner i koncentriske cirkler bruger de naturlige fysiologiske egenskaber i øjet – pupillen trækker sig, når der fokuseres på tætte objekter og udvider sig, når man ser på afstand. Den optiske zone, der korrigere nærsynethed ligger i midten af linsen, mens mod kanterne findes zoner til korrektion af langsynethed. 

Hvilken ADD-styrke (ADD) har du brug for?

TopVue Air Multifocal kontaktlinser har 4 yderligere værdier. I tilfælde af, at din målte værdi er mellem 2 af disse værdier, skal du vælge den værdi, der er lavere. Eventuelt i tilfælde af en dominerende øje bør den dominerende øje være med en højere værdi og ikke-dominerende med lavere.

Behagelige linser fra starten

TopVue Air Multifocal leveres i en blisterpakning fyldt med en linsevæske, som er forstærket af tilsat natriumhyaluronat, som er fuldstændig forenelig med det fysiologiske miljø i øjet. Takket være natriumhyaluronat er TopVue Air Multifocal linser behagelige fra den første brug.

Høj åndbarhed og tilstrækkelig hydrering

Den innovative teknologi bag silikone hydrogel materialer giver TopVue Air Multifocal høj åndbarhed ved at transportere atmosfærisk ilt til hornhinden gennem mikroskopiske kanaler på en meget høj hastighed. Evnen til at overføre ilt (ilttilførsel) er 100 Dk/t for disse linser. 

En anden vigtig parameter for alle kontaktlinser er deres vandindhold. Vandindholdet for TopVue Air Multifocal kontaktlinser er på 45%. Takket være deres høje vandindhold, forbliver de tilstrækkeligt hydrerede hele dagen lang. Det høje vandindhold reducerer også aflejringer på linsens overflade og minimerer dermed risikoen for infektion.

Egenskaber
Styrke: fra +6.00 til -12.00
Udløbsdato: 32 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Smøring med natriumhyaluronat: Ja
Materiale: Innofilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 45%
Ilttilførsel: 100 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 3 linser
Basiskurve: 8.6
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
TopVue Air Multifocal (3 linser)

TopVue Air Multifocal (3 linser)

TopVue Air Multifocal (3 linser)

197 kr Lager 200 stk