TopVue Air Multifocal (3 linser) - PegaVision
TopVue Air Multifocal (3 linser) TopVue Air Multifocal (3 linser) TopVue Air Multifocal (3 linser)

TopVue Air Multifocal (3 linser)

197 kr 201 kr
AttributterPrimære

fredag 23-2

Renere
blank
201 kr 197 kr
Læg i kurven

Vi tilbyder dig Pengene-tilbage-garanti på TopVue Air Multifocal kontaktlinser

Se vores nuværende udvalg af flerstyrke kontaktlinser her

Levering

DHL
1–2 Dage 59 kr
GLS
3–6 Dage 39 kr
  Gratis GLS levering gælder fra nu af ved køb for over 250 kr. og kun indtil den 25. Februar Gratis Fragt med GLS for ordrer over 500kr. 250kr. Gratis Gaver for ordrer over 600kr. Pengene Tilbage Garanti Klik her for mere info
Nikolaj

Jeg kan godt lide jeres nye hjemmeside :)

Suleika

sikke nogle gode kontaktlinser

Mathilde

Suveræn kvalitet 14-dages linser – hurtig levering – fantastisk kundeservice. I alt A+

Jytte

Simpelthen de bedste multifokale kontaktlinser

Svar til fatima :-)

Hej fatima, hvis du spørg om det har du ikke haft dine øjne undersøgt for brug af disse kontaktlinser. Gå til en optiker først og find ud ad om du kan bruge disse kontaktlinser, ellers kan du ødelægger dine øjne hvis du er uheldig.

fatima

Hej, hvad er der forskel med styrke og uden styrke

Anne

Meget fornuftig pris for multifokale linser.

Jane Blicher

Hej. Jeg har købt disse Multifocale kontaktlinser. De er super gode, men jeg har meget svært ved at få dem ud om aftenen. Har brugt andre mærker uden problemer. Det er som om at de suger sig meget fast. Hvad kan grunden være til dette?

info@alensa.dk

Kære Jane,

Det er en nyhed for os, at de suger sig meget fast. Det er meget individuelt, hvordan ens øjne reagerer på linser. Du kan godt overveje at returnere linser, fordi vi tilbyder penge-tilbage-garanti på alle TopVue kontaktlinser: http://goo.gl/tnHCiQ

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Jesper

Hej. Mine papirer fra optiker siger ADD 175. Hvad skal jeg vælge i ADD?

info@alensa.dk

Kære Jesper,

Er det muligt for dig, at sende os din papir fra optiker (altså at tage et billede) med email? Vores adresse er info@alensa.dk. Det vil gøre det nemmere for os at forstå, hvilke linser du har brug for.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Konrad

Jeg vil prøve disse linser. Kan jeg bestille kun en linse til hvert øje?

info@alensa.dk

Kære Konrad,

TopVue Air Multiocal linser sælges kun i æsker med 3 stk. Men vi tilbyder penge-tilbage-garanti for disse linser, dvs. at du kan bruge 1 linse, og hvis du ikke er tilfreds, så kan du sende 2 ubrugte linser tilbage og få refunderet pengene. Læs mere her: http://goo.gl/QeHL0I

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Tine

Endelig fandt jeg et sted, hvor man kan købe linser med penge tilbage garanti. Jeg prøvede disse, og jeg må sige, at de er billigere end mange andre mærker og giver et klart syn.

Knud

Professionel kundeservice og enkel bestillingsproces. Positiv førstegangs-oplevelse med jeres virksomhed.

Sune N.

Hej, jeg bruger 2 forskellige styrker. Skal man så bestille 2 pakker for at få 2 forskellige styrker?. MVH

info@alensa.dk

Kære Sune,

Ja, hvis man bruger 2 forskellige styrker, så vil det sige, at man skal købe i alt 2 produkter (en æske linser med en styrke og en anden æske linser med en anden styrke).

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Kristine

Korrigerer ADD styrke nærsynethed eller langsynethed?

info@alensa.dk

Kære Kristine,

TopVue Air Multifocal har ADD styrke, som korrigerer nærsynethed. Men linser har også sfærisk styrke, som korrigerer langsynethed.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Marianne

Det tager lidt tid til at vænne sig til, men jeg er generelt tilfreds.

Jesper

Jeg bruger disse multifokale linser nu 2 måneder og jeg er meget tilfreds.

Annelene

Jeg kunne ikke finde billigere flerstyrke linser på markedet.

Morten

Hvad betyder månedslinser?

info@alensa.dk

Kære Morten,

Månedslinser kan bruges i op til en måned, efter du har åbnet blisterpakningen. Hvor ofte du bruger dem i løbet af denne måned kommer an på dig.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Asger

Hvad foreslår I at man rengøre dem med?

info@alensa.dk

Kære Asger,

Vi anbefaler Gelone linsevæske, som er meget effektiv til smøring af kontaktlinser. Gelone sammensætning indeholder en unik balance takket være natriumhyaluronat. Gelone giver en effektiv antibakteriel virkning, overlegen komfort og langvarig hydrering. Denne linsevæske er ideel til desinfektion, rengøring, opbevaring og hydrering af alle bløde og farvede kontaktlinser. Du kan tjekke vores udvalg af Gelone linsevæsker here: http://www.alensa.dk/gelone.html

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Rie

Kan jeg bruge den samme styrke som i mine briller?

info@alensa.dk

Kære Rie,

Man bruger ikke altid den samme styrke i kontaktlinser og briller. Vi anbefaler dig at konsultere en optiker for at få taget en synsprøve inden du køber kontaktlinser.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Anna Louise

Jeg fik et nyhedsbrev om disse linser, men havde aldrig hørt om TopVue mærket. Jeg besluttede at prøve produktet pga. penge tilbage garanti. Så vidt er jeg tilfreds.

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

Pakkeløsninger
1053 AP-1 TopVue Air Multifocal (3 linser) + Gelone… Pris 258 kr Spar 15 kr Se
1054 AP-2 TopVue Air Multifocal (3 linser) + Laim-Care… Pris 278 kr Spar 15 kr Se

TopVue Air Multifocal kontaktlinser

TopVue Air Multifocal Flerstyrke linser er designet til folk med presbyopi og er fremstillet af et innovativt, tredje generation silikone-hydrogel materiale. TopVue Air Multifocal er kendetegnet ved en høj iltforsyning og et højt vandindhold. Konstruktion og design af TopVue Air Multifocal forener flere optiske zoner, der garanterer fremragende syn på alle afstande og yder høj komfort. 

Penge-tilbage-garanti

Hvis du har prøvet TopVue kontaktlinser og du ikke er tilfreds, kan du returnere 2 ubeskadigede linser inden for 365 dage efter leveringsdagen, så refunderer vi hele beløbet for pakken. Læs mere om det...

Komfortabel og effektiv behandling af presbyopi

Presbyopi er en øjesygdom forbundet med aldring. Nedsat syn opstår i en alder af omkring 40 år og er en naturlig proces med aldring. På grund af tabet af elasticitet i øjets linse, er øjet længere ikke i stand til at fokusere godt på kort og lang afstand. TopVue Air Multifocal linser udgør en bekvem og effektiv behandling af disse problemer. 

Klart syn på alle afstande

TopVue Air Multifocal kontaktlinser har flere optiske zoner. Dette princip om alternerende individuelle optiske zoner i koncentriske cirkler bruger de naturlige fysiologiske egenskaber i øjet – pupillen trækker sig, når der fokuseres på tætte objekter og udvider sig, når man ser på afstand. Den optiske zone, der korrigere nærsynethed ligger i midten af linsen, mens mod kanterne findes zoner til korrektion af langsynethed. 

Hvilken ADD-styrke (ADD) har du brug for?

TopVue Air Multifocal kontaktlinser har 4 yderligere værdier. I tilfælde af, at din målte værdi er mellem 2 af disse værdier, skal du vælge den værdi, der er lavere. Eventuelt i tilfælde af en dominerende øje bør den dominerende øje være med en højere værdi og ikke-dominerende med lavere.

Behagelige linser fra starten

TopVue Air Multifocal leveres i en blisterpakning fyldt med en linsevæske, som er forstærket af tilsat natriumhyaluronat, som er fuldstændig forenelig med det fysiologiske miljø i øjet. Takket være natriumhyaluronat er TopVue Air Multifocal linser behagelige fra den første brug.

Høj åndbarhed og tilstrækkelig hydrering

Den innovative teknologi bag silikone hydrogel materialer giver TopVue Air Multifocal høj åndbarhed ved at transportere atmosfærisk ilt til hornhinden gennem mikroskopiske kanaler på en meget høj hastighed. Evnen til at overføre ilt (ilttilførsel) er 100 Dk/t for disse linser. 

En anden vigtig parameter for alle kontaktlinser er deres vandindhold. Vandindholdet for TopVue Air Multifocal kontaktlinser er på 45%. Takket være deres høje vandindhold, forbliver de tilstrækkeligt hydrerede hele dagen lang. Det høje vandindhold reducerer også aflejringer på linsens overflade og minimerer dermed risikoen for infektion.

Se alle TopVue kontaktlinser
Egenskaber
Styrke: fra +6.00 til -12.00
Udløbsdato: 32 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Smøring med natriumhyaluronat: Ja
Materiale: Innofilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 45%
Ilttilførsel: 100 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 3 linser
Basiskurve: 8.6
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
TopVue Air Multifocal (3 linser)

TopVue Air Multifocal (3 linser)

TopVue Air Multifocal (3 linser)

197 kr Lager 200 stk