TopVue Bi-Weekly (6 linser)
TopVue Bi-Weekly (6 linser) - PegaVision
TopVue Bi-Weekly (6 linser) TopVue Bi-Weekly (6 linser)

TopVue Bi-Weekly (6 linser)

129 kr
AttributterPrimære

torsdag 23-11

Renere
blank
129 kr
Læg i kurven

Vi tilbyder Penge-tilbage-garanti på TopVue kontaktlinser
Hvis du har prøvet TopVue kontaktlinser og du ikke er tilfreds,
så refundere vi hele beløbet for pakken.
Karen-Margrete Jønsson

Kvaliteten af kontaktlinserne levede op til forventningen :)

Charlotte

Flotte linser til sjælden brug. Rigtig glad med komforten. Nemme at have på.

Leonard

Hurtig levering og god kvalitet. Prisen er også rimelig

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

Pakkeløsninger
1039 AP-2 TopVue Bi-weekly (6 linser) + Laim Moisture spray Pris 173 kr Spar 15 kr Se

TopVue 14-dages kontaktlinser

I starten af 2011 introducerede vi de nye TopVue 2-ugerslinser på markedet. Deres parametre passer 99 % brugere, og der er tale om en meget behagelig hydrogel-linse med et UV-filter, der tåles rigtig godt. Linsen indeholder et usædvanlig effektivt smørestof – natriumhyaluronat – samt det fugtgivende stof PEG (polyethylengly­kol), der tilfører masser af fugt til øjet og giver en høj bærekomfort hele dagen lang. Natriumhyaluro­nat, også kaldet hyaluronsyre, er et naturligt stof for kroppen. Ud over i leddene og andre steder findes dette stof også i glaslegemet. 

Penge-tilbage-garanti

Hvis du har prøvet TopVue kontaktlinser og du ikke er tilfreds, kan du returnere 4 ubeskadigede linser inden for 365 dage efter leveringsdagen, så refunderer vi hele beløbet for pakken. Læs mere om det...

Perfekt kantdesign

TopVue 14-dages TopVue kontaktlinse udmærker sig ved sin ultratynde kant. Hver gang, man blinker, kommer øjenlåget i berøring med linsen. Hvis kanten er hævet, kan man mærke linsen i øjet. Selvom denne problemstilling desværre ikke har fået nok opmærksomhed, er linsekantens form afgørende for, hvor behagelig linsen føles.

God stabil korrektion

TopVue har en stabil optisk korrektion, der skyldes éns styrkeprofil i hele den optiske zone. Derfor giver linsen et godt skarpt syn ved alle lysforhold – en fordel, som du sikkert vil sætte pris på ved kørsel i tusmørke.

UV-filter

TopVue hører blandt de få linser på markedet med et UV-filter, der er i stand til at opfange de skadelige UVA- og UVB-stråler. Det er naturligvis en fordel, når linser indeholder et UV-filter, men filteret beskytter kun en del af øjet. En stor del af det hvide i øjet udsættes stadigvæk for UV-stråler, og derfor skal linsen suppleres med solbriller.

AQUAMAX teknologi

AQUAMAX teknologi gør brug af en ny metode til inkludering af et UV-filter ved fremstilling af kontaktlinser – en metode, der ikke påvirker linsens egenskaber negativt. TopVue kontaktlinser har således fået bedre mekaniske egenskaber både hvad angår deres isættelse (bedre håndtering) og bærekomforten.

Anvendelse

Det er ikke meningen, at du sover med TopVue linser. Om aftenen skal du tage linsen ud, rense den og lægge den i linsevæske natten over. Efter 14 dage kasseres linserne og et nyt par tages i brug.

Linsen er lavet i hydrogelmate­rialet Etafilcon A. Vandindhold er på 58 % og ilttilførsel er ifølge oplysninger fra producenten 26 Dk/t.

Egenskaber
Styrke: fra -12.00 til +4.00
Udløbsdato: 48 måneder og mere
Udskiftningsplan: 14 dage
Smøring med natriumhyaluronat: Ja
Materiale: Etafilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 58 %
Ilttilførsel: 28 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Ja
Antal linser per æske: 6 linser
Basiskurve: 8.5
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
TopVue Bi-Weekly (6 linser)

TopVue Bi-Weekly (6 linser)

TopVue Bi-Weekly (6 linser)

129 kr Lager 200 stk