Gentag din sidste ordre
tom

TopVue Bi-Weekly (6 linser)

Lager 200 stk
Vi tilbyder Penge-tilbage-garanti på TopVue kontaktlinser
Hvis du har prøvet TopVue kontaktlinser og du ikke er tilfreds,
så refundere vi hele beløbet for pakken.
Antal stemmer: 203
Pris 129 kr pr. pakke
AttributterPrimære

torsdag 21-9

Renere
blank
DHL (1–2 dage):
DHL + Ordre over 500kr: GLS: (3–5 dage)
GLS + Ordre over 500kr:
59 kr
20 kr
39 kr
GRATIS

Pakkeløsninger

TopVue Bi-Weekly (6 linser) + Gelone Linsevæske 360 ml Pakkepris 190 kr Spar 15 kr
TopVue Bi-weekly (6 linser) + Laim Moisture spray Pakkepris 173 kr Spar 15 kr

TopVue 14-dages kontaktlinser

I starten af 2011 introducerede vi de nye TopVue 2-ugerslinser på markedet. Deres parametre passer 99 % brugere, og der er tale om en meget behagelig hydrogel-linse med et UV-filter, der tåles rigtig godt. Linsen indeholder et usædvanlig effektivt smørestof – natriumhyaluronat – samt det fugtgivende stof PEG (polyethylengly­kol), der tilfører masser af fugt til øjet og giver en høj bærekomfort hele dagen lang. Natriumhyaluro­nat, også kaldet hyaluronsyre, er et naturligt stof for kroppen. Ud over i leddene og andre steder findes dette stof også i glaslegemet. 

Penge-tilbage-garanti

Hvis du har prøvet TopVue kontaktlinser og du ikke er tilfreds, kan du returnere 4 ubeskadigede linser inden for 365 dage efter leveringsdagen, så refunderer vi hele beløbet for pakken. Læs mere om det...

Perfekt kantdesign

TopVue 14-dages TopVue kontaktlinse udmærker sig ved sin ultratynde kant. Hver gang, man blinker, kommer øjenlåget i berøring med linsen. Hvis kanten er hævet, kan man mærke linsen i øjet. Selvom denne problemstilling desværre ikke har fået nok opmærksomhed, er linsekantens form afgørende for, hvor behagelig linsen føles.

God stabil korrektion

TopVue har en stabil optisk korrektion, der skyldes éns styrkeprofil i hele den optiske zone. Derfor giver linsen et godt skarpt syn ved alle lysforhold – en fordel, som du sikkert vil sætte pris på ved kørsel i tusmørke.

UV-filter

TopVue hører blandt de få linser på markedet med et UV-filter, der er i stand til at opfange de skadelige UVA- og UVB-stråler. Det er naturligvis en fordel, når linser indeholder et UV-filter, men filteret beskytter kun en del af øjet. En stor del af det hvide i øjet udsættes stadigvæk for UV-stråler, og derfor skal linsen suppleres med solbriller.

AQUAMAX teknologi

AQUAMAX teknologi gør brug af en ny metode til inkludering af et UV-filter ved fremstilling af kontaktlinser – en metode, der ikke påvirker linsens egenskaber negativt. TopVue kontaktlinser har således fået bedre mekaniske egenskaber både hvad angår deres isættelse (bedre håndtering) og bærekomforten.

Anvendelse

Det er ikke meningen, at du sover med TopVue linser. Om aftenen skal du tage linsen ud, rense den og lægge den i linsevæske natten over. Efter 14 dage kasseres linserne og et nyt par tages i brug.

Linsen er lavet i hydrogelmate­rialet Etafilcon A. Vandindhold er på 58 % og ilttilførsel er ifølge oplysninger fra producenten 26 Dk/t.

Egenskaber

Styrke: fra -12.00 til +4.00
Udløbsdato: 48 måneder og mere
Udskiftningsplan: 14 dage
Smøring med natriumhyaluronat: Ja
Materiale: Etafilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 58 %
Ilttilførsel: 28 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Ja
Antal linser per æske: 6 linser
Basiskurve: 8.5

Kommentarer

Tilføj kommentar

 • Charlotte

  Flotte linser til sjælden brug. Rigtig glad med komforten. Nemme at have på.

  Kommentar tilføjet 07.08.2017
 • Leonard

  Flotte linser til sjælden brug. Rigtig glad med komforten. Nemme at have på.

  Kommentar tilføjet 19.07.2017
 • Lone

  Jeg har oplevet mere komfort med TopVue biweekly end med Biofinity linser.

  Kommentar tilføjet 23.11.2015
 • Mads

  Hej, jeg vil gerne prøve disse linser, men mine øjne er temmelig tørre. Hvad vil I anbefale? Tak!

  Kommentar tilføjet 05.11.2015
 • info@alensa.dk

  Kære Mads,

  Vi mener, at du kan drage større fordel af vores nyere udgave af TopVue 2-ugerslinser TopVue Premium, som har en højere ilttilførsel. Du kan finde dem her: http://goo.gl/VlJ9Eu

  Med venlig hilsen,

  Alensa.dk Kundeservice

  Kommentar tilføjet 05.11.2015
 • Connie

  Jeg kan ikke finde CYL og AXIS værdier her. Kan I hjælpe?

  Kommentar tilføjet 26.08.2015
 • info@alensa.dk

  Kære Connie,

  Det lyder som om du har brug for toriske linser. TopVue Bi-Weekly er ikke toriske linser. Måsker leder du efter TopVue Air for Astigmatism? Tjek her: http://www.alensa.dk/…ism-3-linser

  Med venlig hilsen,

  Alensa.dk Kundeservice

  Kommentar tilføjet 26.08.2015
 • Karoline

  Hej! Jeg er overrasket over hvor behagelige disse linser er. Mine øjne bliver ikke tørre og jeg har ikke brug for øjendråber. Jeg havde ikke forventet, at så billige linser ville være så behagelige.

  Kommentar tilføjet 11.05.2015
 • Morten Dahl

  Jeg burger normalt TopVue 14 dags linser, men skal ifølge øjnlæge til at bruge 1-dags linser. Hvilken vil I anbefale ? Mvh

  Kommentar tilføjet 06.05.2015
 • info@alensa.dk

  Kære Morten,

  Vi anbefaler dig at konsultere din øjenlæge, ellers sælger vi også for ekempel TopVue 1-dagslinser.

  Med venlig hilsen,

  Alensa.dk Kundeservice

  Kommentar tilføjet 06.05.2015
 • Anne

  Overordnet set tilfredsstillende. Kontaktlinserne er komfortable, billige og kvaliteten er sammenlignelig med de dyrer linser.

  Kommentar tilføjet 09.10.2014
 • Line

  Jeg begyndte at bruge TopVue efter at jeg havde bruge Acuvue Oasys i et stykke tid. Jeg var bange for at parametrene ikke ville passe mig men jeg mærker ingen forskel. Jeg kan kun anbefale at skifte til TopVue.

  Kommentar tilføjet 02.10.2014
 • Joachim

  Hej Alensa Jeg bruger endagslinser som er ret dyre men jeg overvejer at skifte til disse 14-dages linser og jeg er tvivl om hvilken linsevæske jeg skal købe. Kan i hjælper mig med det? Venlig hilsen Joachim

  Kommentar tilføjet 07.07.2014
 • info@alensa.dk

  Hej Joachim. Hvis du overvejer, at købe TopVue Bi-Weekly kontaktlinser så vil jeg anbefale, at bruger Gelone linsevæske til at opbevae og rengøre linserne. Vi har faktisk et godt tilbud på en pakke med TopVue Bi-Weekly og 360 ml Gelone Linsevæske, hvor du spare 24 kr. http://www.alensa.dk/…aeske-360-ml

  Kommentar tilføjet 09.07.2014