TopVue Bi-Weekly (6 linser)

129 kr
100%
På lager
AttributterPrimære

tirsdag 19-6

Renere

tirsdag 19-6

Renere
blank
Sådan tager du kontaktlinserne på og af

Vi tilbyder Pengene-tilbage-garanti på TopVue kontaktlinser

Hvis du har prøvet TopVue kontaktlinser og du ikke er tilfreds, så tilbagebetaler vi dig hele beløbet for pakken.

Levering

DHL
1–2 Dage 59 kr
GLS
3–6 Dage 39 kr
129 kr
Gratis Fragt for ordrer over 500 kr.
Gratis Gave for ordrer over 600 kr.
Pengene Tilbage Garanti

TopVue 14-dages kontaktlinser

I starten af 2011 introducerede vi de nye TopVue 14-dages linser på markedet. Deres parametre passer 99 % af kontaktlinsebru­gere, og der er tale om en meget behagelig hydrogel-linse med et UV-filter, der tåles rigtig godt. Linsen indeholder et usædvanlig effektivt smørestof – natriumhyaluronat – samt det fugtgivende stof PEG (polyethylengly­kol), der tilfører masser af fugt til øjet og giver en høj bærekomfort hele dagen lang. Natriumhyaluronat, også kaldet hyaluronsyre, er et naturligt stof for kroppen. Ud over i leddene og andre steder findes dette stof også i glaslegemet.

Penge-tilbage-garanti

Hvis du har prøvet TopVue kontaktlinser og du ikke er tilfreds, kan du returnere 4 ubeskadigede linser inden for 365 dage efter leveringsdagen, så refunderer vi hele beløbet for pakken. Læs mere om det...

Perfekt kantdesign

TopVue kontaktlinsen udmærker sig ved sin ultratynde kant. Hver gang, man blinker, kommer øjenlåget i berøring med linsen. Hvis kanten er hævet, kan man mærke linsen i øjet. Selvom denne problemstilling desværre ikke har fået nok opmærksomhed, er linsekantens form afgørende for, hvor behagelig linsen føles.

God stabil korrektion

TopVue har en stabil optisk korrektion, der skyldes éns styrkeprofil i hele den optiske zone. Derfor giver linsen et skarpt syn ved alle lysforhold – en fordel, som du sikkert vil sætte pris på ved kørsel i tusmørke.

UV-filter

TopVue hører blandt de få linser på markedet med et UV-filter, der er i stand til at opfange de skadelige UVA- og UVB-stråler. Det er naturligvis en fordel, når linser indeholder et UV-filter, men filteret beskytter kun en del af øjet. En stor del af det hvide i øjet udsættes stadigvæk for UV-stråler, og derfor skal linsen suppleres med Solbriller.

AQUAMAX teknologi

AQUAMAX teknologi gør brug af en ny metode til inkludering af et UV-filter ved fremstilling af kontaktlinser – en metode, der ikke påvirker linsens egenskaber negativt. TopVue kontaktlinser har således fået bedre mekaniske egenskaber både hvad angår deres isættelse (bedre håndtering) og bærekomforten.

Anvendelse

Det er ikke meningen, at du sover med linserne i. Om aftenen skal du tage linsen ud, rense den og lægge den i linsevæske natten over. Efter 14 dage kasseres linserne og et nyt par tages i brug.Linsen er lavet i hydrogelmate­rialet Etafilcon A. Vandindholdet er på 58 % og ilttilførslen er ifølge oplysninger fra producenten 26 Dk/t.

Egenskaber
Styrke: fra -12.00 til +4.00
Udløbsdato: 48 måneder og mere
Udskiftningsplan: 14 dage
Smøring med natriumhyaluronat: Ja
Materiale: Etafilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 58 %
Ilttilførsel: 28 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Ja
Antal linser per æske: 6 linser
Basiskurve: 8.5

Anmeldelser (1)

100%
1x
0x
0x
0x
0x
Bedøm varen:
100%
100%
Kurt L.

Gode 2ugers linser til dem der har meget tørre øjne!

Kommentarer (12)

Har du et spørgsmål?

Emne

Sophie

Rigtig gode kontaktlinser! Jeg har valgt DHL og pakken ankom den næste dag - meget tilfreds :)

Emne

Karen-Margrete Jønsson

Kvaliteten af kontaktlinserne levede op til forventningen :)

Emne

Charlotte

Flotte linser til sjælden brug. Rigtig glad med komforten. Nemme at have på.

Emne

Leonard

Hurtig levering og god kvalitet. Prisen er også rimelig

Emne

Lone

Jeg har oplevet mere komfort med TopVue biweekly end med Biofinity linser.

Emne

Mads

Hej, jeg vil gerne prøve disse linser, men mine øjne er temmelig tørre. Hvad vil I anbefale? Tak!

Svar

info@alensa.dk

Kære Mads,

Vi mener, at du kan drage større fordel af vores nyere udgave af TopVue 2-ugerslinser TopVue Premium, som har en højere ilttilførsel. Du kan finde dem her: http://goo.gl/VlJ9Eu

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Emne

Connie

Jeg kan ikke finde CYL og AXIS værdier her. Kan I hjælpe?

Svar

info@alensa.dk

Kære Connie,

Det lyder som om du har brug for toriske linser. TopVue Bi-Weekly er ikke toriske linser. Måsker leder du efter TopVue Air for Astigmatism? Tjek her: http://www.alensa.dk/…ism-3-linser

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Emne

Karoline

Hej! Jeg er overrasket over hvor behagelige disse linser er. Mine øjne bliver ikke tørre og jeg har ikke brug for øjendråber. Jeg havde ikke forventet, at så billige linser ville være så behagelige.

Emne

Morten Dahl

Jeg burger normalt TopVue 14 dags linser, men skal ifølge øjnlæge til at bruge 1-dags linser. Hvilken vil I anbefale ? Mvh

Svar

info@alensa.dk

Kære Morten,

Vi anbefaler dig at konsultere din øjenlæge, ellers sælger vi også for ekempel TopVue 1-dagslinser.

Med venlig hilsen,

Alensa.dk Kundeservice

Emne

Anne

Overordnet set tilfredsstillende. Kontaktlinserne er komfortable, billige og kvaliteten er sammenlignelig med de dyrer linser.

Emne

Line

Jeg begyndte at bruge TopVue efter at jeg havde bruge Acuvue Oasys i et stykke tid. Jeg var bange for at parametrene ikke ville passe mig men jeg mærker ingen forskel. Jeg kan kun anbefale at skifte til TopVue.

Emne

Joachim

Hej Alensa Jeg bruger endagslinser som er ret dyre men jeg overvejer at skifte til disse 14-dages linser og jeg er tvivl om hvilken linsevæske jeg skal købe. Kan i hjælper mig med det? Venlig hilsen Joachim

Svar

info@alensa.dk

Hej Joachim. Hvis du overvejer, at købe TopVue Bi-Weekly kontaktlinser så vil jeg anbefale, at bruger Gelone linsevæske til at opbevae og rengøre linserne. Vi har faktisk et godt tilbud på en pakke med TopVue Bi-Weekly og 360 ml Gelone Linsevæske, hvor du spare 24 kr. http://www.alensa.dk/…aeske-360-ml

VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Top