TopVue Color - Uden styrke (2 linser)
TopVue Color - Uden styrke (2 linser) - PegaVision
TopVue Color - Uden styrke (2 linser) TopVue Color - Uden styrke (2 linser) TopVue Color - Uden styrke (2 linser) TopVue Color - Uden styrke (2 linser) TopVue Color - Uden styrke (2 linser)

TopVue Color - Uden styrke (2 linser)

126 kr
AttributterPrimære

Lager 1 stk: fra 9 - 10 uger

blank
126 kr
Læg i kurven

Vi tilbyder Penge-tilbage-garanti på TopVue kontaktlinser
Hvis du har prøvet TopVue kontaktlinser og du ikke er tilfreds,
så refundere vi hele beløbet for pakken.

Tilføj kommentar

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

Naturlige farvenuancer med TopVue Color


barevné kontaktní čočky - na hnědé oči barevné kontaktní čočky TopVue Color barevné čočky TopVue Colors - na modré oči barevné čočky TopVue Colors


Vi vil gerne præsentere de nye farvede månedslinser TopVue. Disse behagelige hydrogel-linser tåles rigtig godt og indeholder et usædvanligt effektivt smørestof – natriumhyaluronat – samt det fugtgivende stof PEG (polyethylengly­kol), der tilfører masser af fugt til øjet og giver en høj bærekomfort hele dagen lang.

FarvedeTopVue Color fås også med styrkeGå til

Penge-tilbage-garanti

Hvis du har prøvet TopVue kontaktlinser og du ikke er tilfreds, kan du returnere 1 ubeskadiget linse inden for 365 dage efter leveringsdagen, så refunderer vi hele beløbet for pakken. Læs mere om det...

Klart og tiltrækkende blik

Linsens kant udgøres af en mørk ring, der får øjnene til at fremstå ekstra store og strålende. Samtidig gør ringen blikket dybere og mere tiltrækkende.

Vi har testet på dine vegne

Vi har testet TopVue Color linser på os selv. På vores Facebook-side kan du se et billedgalleri fra linsetesten.

Hvordan anvendes TopVue linser?

Du kan bruge TopVue Colour hver dag eller en gang imellem, men det er ikke meningen, at du sover med linserne i. Om aftenen (hvis ikke du lige er til en vild fest) skal du dryppe et par dråber linsevæske på linsen, gnide den let med en finger på håndfladen eller håndleddet og lægge den i etuiet med linsevæske. Du kan bruge linsevæske efter eget valg på nær linsevæske med peroxid. Senest 30 dage fra første brug kasseres linserne og et nyt par tages i brug.

UV-filter

TopVue hører blandt de få linser på markedet med et UV-filter, der er i stand til at opfange de skadelige UVA- og UVB-stråler. Det er naturligvis en fordel, når linser indeholder et UV-filter, men filteret beskytter kun en del af øjet. En stor del af det hvide i øjet udsættes stadigvæk for UV-stråler, og derfor skal linsen suppleres med solbriller.

AQUAMAX teknologi

AQUAMAX teknologi gør brug af en ny metode til inkludering af et UV-filter ved fremstilling af kontaktlinser – en metode, der ikke påvirker linsens egenskaber negativt. TopVue kontaktlinser har således fået bedre mekaniske egenskaber både hvad angår deres isættelse (bedre håndtering) og bærekomforten.

Farveresultat

Det skal bemærkes, at resultatet altid påvirkes af tøjfarve, accessories og de aktuelle lysforhold, ikke blot på grund af lyset som sådan men også på grund af pupillens reaktion på lyset. Dette gælder for alle kontaktlinser uanset mærke.
Egenskaber
Styrke: 0.00
Udløbsdato: 48 måneder og mere
Udskiftningsplan: 30 dage
Smøring med natriumhyaluronat: Ja
Materiale: Etafilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 58 %
Ilttilførsel: 28 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Ja
Antal linser per æske: 2 linser
Basiskurve: 8.5
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
TopVue Color - Uden styrke (2 linser)

TopVue Color - Uden styrke (2 linser)

TopVue Color - Uden styrke (2 linser)

126 kr Lager 50 stk