TopVue Daily (180 linser)
TopVue Daily (180 linser) - TopVue
TopVue Daily (180 linser) TopVue Daily (180 linser)

TopVue Daily (180 linser)

513 kr
AttributterPrimære

mandag 26-2

Renere
blank
513 kr
Læg i kurven
Hvorfor ikke prøve dem? Pengene-tilbage-garanti!
Fås også som 90 linser og 30 linser
Katrine M.

De bedste endagslinser nogensinde..en meget tilfreds kunde

Dagmar J.

Jeg har tørre øjne og kan godt lide at linserne indeholder rigtig meget vand :)

Mie Poulsen

Billigere end at købe kun en pakke :)

Bedøm varen:

Rating:5.0

Altid gode tilbud hos jer! Jeg har haft en god oplevelse med TopVue - anbefales

Rating:5.0

Rigtig gode kontaktlinser, kendte ikke til mærket indtil nu

Pengene-tilbage garanti

Hvis kontaktlinserne ikke lever op til dine forventninger, kan du vælge at returnere (2×88 stk.) linserne og få fuld tilbagebetaling, så længere det sker senest 60 dage efter modtagelse. 
Mere information...

TopVue Daily 1-dagslinser

TopVue Daily er en meget behagelig Endagslinse i hydrogel, der tåles rigtig godt. Linsen indeholder et UV-filter og et usædvanligt effektivt smørestof – natriumhyaluronat – samt det fugtgivende stof PEG (polyethylengly­kol), der tilfører masser af fugt til øjet og giver en høj bærekomfort hele dagen lang.

Perfekt design

TopVue endagslinser TopVue 1-dagslinser udmærker sig ved sin ultratynde kant. Hver gang, man blinker, kommer øjenlåget i berøring med linsen. Hvis kanten er hævet, kan man mærke linsen i øjet. Selvom denne problemstilling desværre ikke har fået nok opmærksomhed, er linsekantens form afgørende for, hvor behagelig linsen føles.

God stabil korrektion

TopVue har en stabil optisk korrektion, der skyldes éns styrkeprofil i hele den optiske zone. Derfor giver linsen et godt skarpt syn ved alle lysforhold – en fordel, som du sikkert vil sætte pris på ved kørsel i tusmørke.

UV-filter

TopVue hører blandt de få linser på markedet med et UV-filter, der er i stand til at opfange de skadelige UVA- og UVB-stråler. Det er naturligvis en fordel, når linser indeholder et UV-filter, men filteret beskytter kun en del af øjet. En stor del af det hvide i øjet udsættes stadigvæk for UV-stråler, og derfor skal linsen suppleres med solbriller.

AQUAMAX teknologi

AQUAMAX teknologi gør brug af en ny metode til inkludering af et UV-filter ved fremstilling af kontaktlinser – en metode, der ikke påvirker linsens egenskaber negativt. TopVue kontaktlinser har således fået bedre mekaniske egenskaber både hvad angår deres isættelse (bedre håndtering) og bærekomforten.

Anvendelse

Hvert linsepar skal således bruges én dag, TopVue Daily er ikke beregnede til at sove med. Du behøver ikke bruge tid på rensning og penge på linsevæske, og det gør ikke så ondt i pengepungen, hvis en linse beskadiges eller bliver væk.

Linsen er lavet i hydrogelmate­rialet Etafilcon A. Vandindhold er på 58 % og ilttilførsel er ifølge oplysninger fra producenten 26 Dk/t.

Se alle TopVue kontaktlinser
Egenskaber
Styrke: fra -12.00 til +4.00
Udløbsdato: 48 måneder og mere
Udskiftningsplan: 1 dag
Materiale: Etafilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 58 %
Ilttilførsel: 26 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Ja
Antal linser per æske: 180 čoček
Basiskurve: 8.5
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
TopVue Daily (180 linser)

TopVue Daily (180 linser)

TopVue Daily (180 linser)

513 kr Lager 200 stk