TopVue Daily (90 linser)
TopVue Daily (90 linser) - PegaVision
TopVue Daily (90 linser) TopVue Daily (90 linser)

TopVue Daily (90 linser)

268 kr
AttributterPrimære

torsdag 23-11

Renere
blank
268 kr
Læg i kurven

Økonomipakke:
TopVue Daily (180 linser) - 513 kr (Spar 23 kr)


Vi tilbyder Penge-tilbage-garanti på TopVue kontaktlinser
Hvis du har prøvet TopVue kontaktlinser og du ikke er tilfreds,
så refundere vi hele beløbet for pakken.
Inés Møller

Hurtig levering, god service, meget billig i pris og rigtig god kvalitet :)

Jonas J

Gode og billige endagslinser, jeg er meget tilfreds med TopVue Daily

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

TopVue Daily 1-dagslinser

TopVue Daily er en meget behagelig 1-dagslinse i hydrogel, der tåles rigtig godt. Linsen indeholder et UV-filter og et usædvanligt effektivt smørestof – natriumhyaluronat – samt det fugtgivende stof PEG (polyethylengly­kol), der tilfører masser af fugt til øjet og giver en høj bærekomfort hele dagen lang.

Penge-tilbage-garanti

Hvis du har prøvet TopVue kontaktlinser og du ikke er tilfreds, kan du returnere 86 ubeskadigede linser inden for 365 dage efter leveringsdagen, så refunderer vi hele beløbet for pakken. Læs mere om det...

Perfekt design

TopVue endagslinser TopVue 1-dagslinser udmærker sig ved sin ultratynde kant. Hver gang, man blinker, kommer øjenlåget i berøring med linsen. Hvis kanten er hævet, kan man mærke linsen i øjet. Selvom denne problemstilling desværre ikke har fået nok opmærksomhed, er linsekantens form afgørende for, hvor behagelig linsen føles.

God stabil korrektion

TopVue har en stabil optisk korrektion, der skyldes éns styrkeprofil i hele den optiske zone. Derfor giver linsen et godt skarpt syn ved alle lysforhold – en fordel, som du sikkert vil sætte pris på ved kørsel i tusmørke.

UV-filter

TopVue hører blandt de få linser på markedet med et UV-filter, der er i stand til at opfange de skadelige UVA- og UVB-stråler. Det er naturligvis en fordel, når linser indeholder et UV-filter, men filteret beskytter kun en del af øjet. En stor del af det hvide i øjet udsættes stadigvæk for UV-stråler, og derfor skal linsen suppleres med solbriller.

AQUAMAX teknologi

AQUAMAX teknologi gør brug af en ny metode til inkludering af et UV-filter ved fremstilling af kontaktlinser – en metode, der ikke påvirker linsens egenskaber negativt. TopVue kontaktlinser har således fået bedre mekaniske egenskaber både hvad angår deres isættelse (bedre håndtering) og bærekomforten.

Anvendelse

Hvert linsepar skal således bruges én dag, TopVue Daily er ikke beregnede til at sove med. Du behøver ikke bruge tid på rensning og penge på linsevæske, og det gør ikke så ondt i pengepungen, hvis en linse beskadiges eller bliver væk.

Linsen er lavet i hydrogelmate­rialet Etafilcon A. Vandindhold er på 58 % og ilttilførsel er ifølge oplysninger fra producenten 26 Dk/t.

Egenskaber
Styrke: fra -12.00 til +4.00
Udløbsdato: 48 måneder og mere
Udskiftningsplan: 1 dag
Materiale: Etafilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 58 %
Ilttilførsel: 26 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Ja
Antal linser per æske: 90 linser
Basiskurve: 8.5
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
TopVue Daily (90 linser)

TopVue Daily (90 linser)

TopVue Daily (90 linser)

268 kr Lager 200 stk