TopVue Elite (10 par) + TopVue Elite Etui

98 kr
93% anbefaler
Gratis levering for denne vare
På lager
TopVue Elite Etui
Anslået afsendelsesdato mandag 6-2 Vælg parametre
Normalpris 49 kr
TopVue Elite (10 linser)
Anslået afsendelsesdato mandag 6-2 Vælg parametre
Normalpris 49 kr
TopVue Elite (10 linser)
Anslået afsendelsesdato mandag 6-2 Vælg parametre
Normalpris 49 kr
Gratis levering for denne vare
147 kr 98 kr
Gratis gave til op til 98 kr for ordrer over 600 kr

TopVue Elite med Rejsesæt

Nyd dine favorit TopVue Elite endagslinser nu i en speciel pakke med en praktisk rejseæske. Ideel til dem der rejser tit eller nogen der lever et aktivt liv, vil du kunne nyde friheden ved at bruge endagslinser med en praktisk, hård æske til at beskytte dine kontaktlinser gennem rejsen.

Denne lille æske kan opbevare op til 10 kontaktlinser (5 par) i deres blisterpakker og kan sagtens komme ind i din taske eller din håndbagage. Derudover, er hver æske af 10 stk. kontaktlinser adskilt, så kan du sagtens vælge forskellige styrker for hvert øje.

TopVue Elite Daily Kontaktlinser

TopVue Elite er kontaktlinser til dem der har en aktiv livsstil. De er meget tynde og deres avanceret hydrogel materiale giver nok befugtning et højt niveau af komfort og klarhed hele dagen lang. Du kan være sikker på at få et højt komfortniveau med TopVue Elite, selv ved krævende aktiviteter som sport, kørsel og computerarbejde.

I tilæg til det høje vandindhold i linsematerialet, er kontaktlinserne også udstyret med et UV filter som beskytter dine øjne mod skadelige UV stråler. Men husk dog, at have dine solbriller på samtidigt for en komplet beskyttelse! Kontaktlinsernes Biomoist GelFlex materiale indholder to fugtgivende ingredienser - HPMC og PEG. Disse elementer hjælper med at holde linsens overflade befugtet, og forhøjer dit komfortniveau. Derudover, er TopVue Elite og designet med den patenteret Radial Edge teknologi som sikrer meget tynde kanter, for at reducere friktionen og tørheden når man blinker.

Og, fordi TopVue Elite er endagslinser, skal du ikke bekymre dig med rensning eller linsepleje! Nyd den sundeste mulighed der er indenfor anvendelsen af kontaktlinser, med TopVue Elite.

Hård, Plastikæske

Denne hårde platiskæske, er ideel til at opbevare op til 10 kontaktlinser når man rejser, så du vil altid kunne have et frisk par ved dig. Etuiet måler 162x62 mm, og spejlet er der for at hjælpe dig med at indsætte og fjerne dine kontaktlinser nemt, når du er på rejse.

Egenskaber - TopVue Elite Etui

Tilbehør farver: Lilla

Egenskaber - TopVue Elite (10 linser)

Producent: TopVue
Basiskurve BC: 8.60
Diameter DIA: 14.20
Pakke størrelse: 10 linser
Udskiftningsplan: 1 dag
Udløbsdato: 24 måneder og mere
Iltgennemtrængelighed: 27 Dk/t
Vandindhold: 58%
Materiale: Bioxifilcon A
Tilgængelige styrker: fra -12.00 til +6.00
Brug natten over: Nej
Produktnavn: TopVue Elite+
UV filter: Ja
Medicinsk udstyr: Ja

Anmeldelser

93%
116 af vores kunder anbefaler dette produkt anmeldelser er ikke verificeret

Kommentarer

Har du et spørgsmål?